Totalt antall sidevisninger

mandag 28. september 2009

Septemberkjøret unnagjort

EtterDE første dobbeltvinner Nuts Maanum. Råsterkt

Debutant Toget, en finttravende geit og Nuts i pengene

Gooostemning på denne turren,som vi ser av bildet er brisen godt tilstedeværende hos enkelte tidlig

The Boat satte rebuy rekord med 23 innkjøp og fikk brun belønning for tredje gang i år. Debutant The Dentist slapp relativt billig unna.

Munkholm viste seg som goresept for gevinst for Toget

Thai var tilbake mer i støtet enn noensinne og med goflexen inntakt. Ilderen virker skeptisk.

Fredagens turre hos Nuts var en hyggelig affære. Go stemning, gobris og masse penger i midten bidro til en særdeles vellykket aften. Som vanlig ledet The Boat an med masse innkjøp, elleville varianter og godt humør. Denne gang stoppet regningen etter 23 innkjøp fra bilselgeren, og et solid bidrag til en ok premiepott. Mulig vi må endre rebuypremien fra brunt til blankt hvis The Boat skal kjøre samme stil neste år, mannen drikker jo ikke cognac.

Thai har smurt feil i hele år, og opplevd badbeat på badbeat hver eneste gang han anter i EtterDE. Laget syntes oppriktig synd på den solbrune da hans pocket rockets ble dradd ut av kongeparet til The Dentist etter deiging preflop. 1 poeng i kassen var skuffende, men Thai sportslig som han er, tok det fint og gav The Dentist et evig latterkick med sin 30 minutter lange monolog om tingenes tilstand. "Den mannen snakker jo med hele kroppen" var meldingen fra debutanten fra Åsane. Thai blåste nedpå drink etter drink etter dette, og Nuts sendte et par skjulte, bekymrede blikk på den hvite veggen som lyser opp stuen. Ingen fare, Thai holdt seg i skinnet og spredte latter og glede hele kvelden før han dro på musejakt i sentrumsgatene.

Nestemann ut av rekken var frisktspillende ACE. Om det er brillene eller den hans nye lederstilling i oljebransjen som har vekket dyret i ham vites ikke, men ACE er for tiden en av de mest aggressive spillerne rundt EtterDE-filten. Denne gang var hans kq dominert av Nuts sin aq, og ingen hjelp fra kortgudene etter allin preflop. 2 fattige poeng til Vardenbeboeren.

Neste utslagning var av det mer merkverdige slaget. The Dentist som i perioder så ut som Rex Rodney i sine glansdager, fikk det på med beskjedne 85 offsuit mot Toget sine ærlige knekter preflop. Intet mirakel og debutantclashet gikk i Togets favør. 3 poeng til Tertnes sin midstopperkjempe.

Laget varte og rakk. Akutten som hadde forespeilet barnevakten en hjemkomst rundt midnatt fikk plutselig hastverk med å komme seg ut av turren, og etter et par deiger ble han arrestert av Geitens At. 4 poeng og hjem til Totland med Stien.

Rangeringsleder Ilderen var tro mot sin rødvin denne kvelden, og hadde ikke med mindre enn 3 liter skamsolid Amigo-vin medbragt. Det var derfor et sjokkskadet lag som måtte se Palevik sine damer bli dradd ut av mannen som virkelig hadde smurt på med blå swix denne gangen, Geiten. Beskjedne a6 dro på, en bankmann slo ut en annen bankmann.

The One hadde etterhvert bygd en voksende bris etter intensiv mixing av diverse sorter brunt brennevin. Dette resulterer jo ofte i hjernedøde spill fra denne klovnen, og hans a7-push ble snapsynt av verten Nuts sin ak. Byebye og 6 poeng i sekken.

Det var boblespill, og det var få som ikke unte The Boat en plass på pallen av de fire som var igjen. Slik skulle det ikke gå. Nygaard klarte ikke å vinne flippen med qj mot Nuts sine treere. 7 poeng er bra, men beklagelig vis ingen velfortjente cash for laksevågsgutten.

Toget Kronstad gjorde en helstøpt debut, men ble nok noe skuffet likevel med bronse denne fredagen. Med topset så ting fint ut, men Nuts turnet en str8 og uten parring på river var exiten et faktum. Well played uansett av Toget som la igjen et solid inntrykk hos guttene.

Headsup delte Geiten og Nuts pengene, men poengene gikk etterhvert i Nuts sitt favør. Dermed ble han første mann med to gull i årets turenringsserie. En imponerende prestasjon, og resultatrekken til Maanum i år har vært av det strålende slaget. Grattis også til Geiten som nok en gang klorte seg fast på pallen.

Det ble etablert tidlig et ellevilt sidelag som ikke ble oppløst før 0600 om morgenen. I det hele tatt var dette en helstøpt aften fra A til Å. og virkelig en av de beste turrekveldene vi har hatt. Neste gang samles vi hos Flush Iversen på Bønes. Datoen er 30. oktober, og guttene får en pustepause og muligheter for å spare opp penger til siste tellende poengturre i årets EtterDE.

Hold face til vi møtes igjen.

Nedenfor følger tellende rangering.

1. llderen 56 poeng, 9 turrer, 1 gull, 2 sølv, 1 bronse
2. The One 54 poeng, 9 turrer, 1 sølv, 1 bronse
3. Psycho 48 poeng, 7 turrer, 1 gull, 2 sølv
4. Nuts 47 poeng, 6 turrer, 2 gull, 1 sølv, 1 bronse
5. Geiten 46 poeng, 8 turrer, 1 gull, 1 sølv, 1 bronse
6. ACE 38 poeng, 8 turrer, 1 gull, 1 sølv
7. The Killer 34 poeng, 5 turrer, 1 gull, 2 bronse
8. The Boat 32 poeng, 7 turrer, 1 bronse
9. Akutten 29 poeng, 5 turrer, 1 gull
10. Prince 24 poeng, 5 turrer, 1 gull
11. Flush 18 poeng, 3 turrer, 1 bronse
12. Value 17 poeng, 3 turrer, 1 sølv
13. Thai 13 poeng, 4 turrer
14. Løven 13 poeng, 2 turrer
15. Toget 8 poeng, 1 turre, 1 bronse
16. Hesten 6 poeng, 2 turrer
17. Vinkel 4 poeng, 1 turre
17. Billy 4 poeng, 3 turrer
19. The Dentist 3 poeng, 1 turre

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar