Totalt antall sidevisninger

søndag 13. september 2009

Red, Red Wine

Ilderen tok sin første gullmedalje i årets serie

Flush er nettopp slått ut på tredje, to gladgutter er klar for headsup

Verten Billy med dagens rebuypremie, en SMIL

Et alvorlig lag i stuen til Billy.

Turren som skulle vært avholdt i ferien da alle var i Kristiansand Dyrepark, Hus i Spania eller hytte på strilelandet, ble forrige fredag avholdt i casinodirektør Billys sine smekre lokaler i Dalen. Nuts Maanum som egentlig skulle avholde seskapet ble forhindret fra både vertskap og deltagelse på grunn av sykdom. Stemningen på forhånd var spent ettersom flere klinke fyrbøtere hadde meldt om en rolig aften, og det var bekymring knyttet til om det kunne være mulig å nå max brisnivå i laget. Etterhvert som tingene tikket og gikk, viste det seg at selv om gutta var forholdsvis edruelige, fikk vi en aften som gikk inn rekordbøkene rent rebuymessig. Vi lister opp: Flush 5 rebuy, ACE 14 rebuy, The One 13 rebuy, The Boat 3 rebuy, Psycho 3 rebuy, Ilderen 1 rebuy, Akutten 1 rebuy, Geiten 3 rebuy, The Killer 3 rebuy og til slutt den knappe vinner av rebuyprisen for andre gang av tre mulige: Herr Direktør Skare med 15 rebuy. Samlet med addon og startkontigent gav dette en pool på nette 9 bananer, noe som nok var medvirkende til at gutta satt 8 stykker igjen 0030.

Hyppigheten av innkjøp ble katalysert av en som selv pleier å spytte godt inn i poolen, nemlig The Boat. Gutten med bilene og båtene var unbeatable i store deler av rebuyperioden. Alt satt. 1 out, 2, outs, 9 outs, bestinn, best ut. Flere fortvilte blikk ble sendt rundt bordet etter at tårn på tårn med sjetonger ble bygget foran den aggressive laksevågsgutten. Til slutt tapte likevel Nygård en stor pott, det var for ham unheldigvis mot den eneste som hadde bygget en noenlunde stor stack rundt ham, Psycho. 77 for The Boat og 99 for Moe og en bulk ble plantet i bilselgerens sjetongskip. Ingen sure miner, the Boat hadde fremdeles masse chips, men større enn størst når rebuyperioden endte var Psycho som fylte halve filtbordet med sin stack.

Alvoret kunne begynne. Først ut var verten Billy. Hans ærlige a8 løp inn i Ilderens aj på en a-høg flopp, og nok en turre endte med mager poengfast for den jødiske gladgutten. Med et tappert smil rundt munnen og en smil i hånden, spaserte den rutinerte kortspilleren direkte bort i sidelaget som denne gang var fylt med mennesker utenfor EtterDEs rekker.

Etter en lang og intens stillingskrig rundt bordet tapte The One en stor pott med 99 mot Geiten som hadde Ak. Short som han var varte det ikke lenge før rest gikk inn, flippen med At mot The Boats 88 gikk i feil retning for mannen som før denne turren var rangeringsleder. 2 fattige poeng gjorde at Ilderen og Psycho nå kunne se en ledelse i sammendraget innen rekkevidde.

Nestemann ut av laget var mannen som i vår hadde smurt riktig foran hver EtterDE-turre, The Killer. Hans At møtte veggen mot Ilderens kq. 3 skuffende poeng for datamannen.

Nå er det litt usikkert om The Boat faktisk ble slått ut i samme hånd som The Killer, promillen til turrereferenten var skyhøy, men papiret sier ihvertfall at ACE satt The Boat allin på en t-høg flop og drog på med sin qj. Noe uklart dette, men i så tilfelle var det en stygg beat som sendte Nygård ut av laget. Sikkert er det uansett at det ble fire poeng for The Boat.

Akutten fikk oppleve en stygg sak i neste konfrontasjon. Løpsmaskinen hadde pocket rockets bullets, også kalt to spikre (AA), fikk alt på når floppen kom k-høg, fikk syn av Flush Iversens Kt og måtte svelge tungt da tømreren traff kickeren sin på river. 5 points goes to Totland.

The One var inne og tapte hele bleiebudsjettet i sidelaget mens Psycho som hadde en gooooostack med stor g størsteparten av turren, ble criplet. Når referenten kom inn i rommet satt Psycho med en enkel 25-chips igjen og ba folk ringe etter drosje. ACE slukte enkeltsjetongen med ukjent hånd, og bankmannen fra Bønes måtte nøye seg med 6 poeng.

Det var tid for boblespill. Geiten som hdde to på i rad i pengene og virkelig har bykset oppover rangeringen i det siste, ble den uheldige. Papiret sier at pengene gikk på med Geitens kq mot Flush Iversens q8. Usikkert når de kom på, men floppen var uansett 877 og Geiten var ekspedert. Mannen med presteskjegget tok tapet fint, tok på seg joggeskoene og beinet etter siste bussen til Sandviken.

In The Money. For Iversen var dette første besøk i pengene, mens ACE og Ilderen var på kjente jaktmarker. Det varte imidlertid ikke lenge før en av de rutinerte klarte å påføre Flush et kjempetap i sjetonger, og short som han var fikk Flush på resten med q2 som løp inn i Ilderens KK. Snipp, snapp snute, men penger er uansett deilig å ta med seg fra et EtterDE-lag.

Headsup ble det etterhvert gjort en deal om å splitte pengene. Poengene ble det kriget om, men på dette tidspunkt var undertegnede skambrisen og opptatt på annet hold. Det ble uansett rapportert om at Ilderen fikk gullmedalje og 10 friske poeng for første gang i år. Gratulerer så mye. For Supermann er det kryptonitt, for Skipperen er det spinat. For Ilderen er det billige italienske rødviner som får bryterne på. Etter å ha gjort det tvilsomme valget om å droppe vinen har ikke Ilderen vært i nærheten av å smake fugl. Vinen var tilbake denne gang og smilet, rytmen og glien sammen med denne. Det virker som vi kan egentlig bare dele ut pokalen i år til Ilderen hvis han velger å forsette den litt feminine, men likefullt effektive drikkevanen i innspurten.

Vel blåst boys. The One oppnådde totalbris denne natten og er rimelig fornøyd med det. Det skal sies at dette nok rammet datainnsamlingen fra laget en smule. Håper ikke gjengivelsen er altfor upresis. Neste turre er 26 september og vi satser på at Nuts Maanum holder seg og familen frisk nok til å hoste denne. Dette er en lørdag. Håper faste medlemmer som får problemer snarest kan gi en lyd.

OVER OG UT

Under følger tellende rangering:

1. Ilderen 51 poeng 8 turrer, 1 gull, 2 sølv, 1 bronse
2. The One 48 poeng 8 turrer, 1 sølv, 1 bronse
2. Psycho 48 poeng 7 turrer, 1 gull, 2 sølv
4. Geiten 37 poeng 7 turrer, 1 gull, 1 bronse
4. Nuts 37 poeng 5 turrer,1 gull,1 sølv, 1 bronse
6. ACE 36 poeng 7 turrer, 1 gull, 1 sølv
7. The Killer 34 poeng, 5 turrer, 1 gull, 2 bronse
8. Akutten 25 poeng, 4 turrer, 1 gull
8. The Boat 25 poeng, 6 turrer, 1 bronse
10. Prince 24 poeng, 5 turrer, 1 gull
11. Flush 18 poeng, 3 turrer, 1 bronse
12. Value 17 poeng, 3 turrer, 1 sølv
13. Løven 13 poeng, 2 turrer
14. Thai 12 poeng, 3 turrer
15. Hesten 6 poeng, 2 turrer
16. Vinkel 4 poeng, 1 turre
17. Billy 1 poeng, 3 turrer

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar