Totalt antall sidevisninger

torsdag 10. september 2009

Laget flyttet

Hei

Som jeg skrev i sms til de som skal være med i morgen kan ikke Thomas arrangere eller være med i morgen. Gode råd ble fort dyre, men kjapp brainstormning og telefonvirksomhet gjorde at casinodirektøren i Fyllingen, Billy ble kontaktet. Vi spiller hos ham, og han får også plassen til Thomas siden han tross alt åpner siden dørene for de syke sinn. Håper undertegnede slipper kuler i posten for å omgå reserveinnkallingprosedyrer, og at folk ser at det var rett og rimelig at Billy får en plass i et lag han beverter.

Siden Septembers store fyrekonge Maanum er sidelinjet denne gang, hviler det et steintungt ansvar på oss andre for å opprettholde EtterDEs image. Det er med tungt hjerte at jeg melder at Billy, Boat, Akutten (vet ikke om jeg tror det) og sykt nok Psycho har meldt at det må steppe av alkopedalen i morgen pågrunn av A4-forpliktelser. Derfor oppfordrer jeg alle andre å slippe det de har i hendene og bruke arbeidsdagen på å planlegge hvordan de best kan bidra til å løfte laget til Smedvik Drilling-nivå rent lutmessig. Spesielt håper jeg Ilderen og Geiten kan tre frem med stormbris. Har ikke sett Mr.Palevik i næreheten av gobris siden han ble kastet av morgentoget til Voss forrige sommer, og Geiten har ikke tråkket i salaten siden han spydde oppi chipsskålen til den fineste jenten på BHG back in 1997. Det er rett og slett for lite liv boys, kan ikke forvente at Thai skal by opp til rundans og Psycho kle seg naken hver gang. Vi må alle ta et tak. Det blir ingen Cognac i pausen denne gangen, slik at det er bare å luske ut det brune av barskapet og sette i vill gallopp. Vi danderer litt på parolen som pedagogguruen Gudmund Hernes en gang formulerte: "Ansvar for egen læring" (reform 94) og si at i morgen blir det "Ansvar for egen bris" (EtterDE 09). Nok er nok.

Ellers går ryktene om at halve Dalen kommer til kontantmoro utover natten, og vi får se på dette som en unik mulighet til å hente litt geld utenfor våre egne rekker. Ta ut masse penger.

Vi blåses

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar