Totalt antall sidevisninger

tirsdag 8. september 2009

Det tetner seg til

Høsten er gått i gang og det tetner til i rangeringskampen. Undertegnede holder en knapp ledelse, men alt er åpent i toppen og man spår spisse albuer og konsentrerte sinn inn i høstens tre siste turrer.

Grunderen her har vært frekk nok til å bestille et vandretrofe som går til rangeringsvinneren. Dette blir laget av en lokal kunstner og faktisk spesialdesignet for oss. Navnet på de som vinner den årlige rangering vil bli gravd inn på baksiden. Dette vil koste rundt 2k. Jeg ser den at siden jeg nå topper rangeringen vil mange føle at dette var litt for beleilig til å være sant, men sannheten er at dette har jeg tenkt på leeenge. Dette blir en engangsinvestering og noe vi kan bruke i mange år. Håper folk er villig til å betale for dette, og håper folk er villig til å ta det utenom den innsamlede raken. Hvis ingen har sterke protester samler jeg inn penger 21 nov for å betale for trofeet.

Allerede kommende fredag er det nok en hyggestund i vente for trofaste EtterDE-medlemmer. 1930 hos gutten under regnbuen: Nuts Maanum. Hittil har bare mannen med den blankeste issen nord for Oasen, Johnny Thai meldt forfall, og slik det ser ut blir det med det. Maskinen fra Skjold, The killer tar hans plass, og forventningene til cash i lommen må automatisk jekkes et par hakk ned.

Maanum lover å sprenge barskapet med all gavekonjakken han har fått opp gjennom årene, og antyder at det kan komme keiserlig besøk i løpet av natten i den korpulente form av Tommy Salange.

Send kjappe røyksignal hvis noen sliter med noe.

Vi røkes og spilles!

Tre ganger tre: ANAL

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar