Totalt antall sidevisninger

mandag 28. september 2009

Septemberkjøret unnagjort

EtterDE første dobbeltvinner Nuts Maanum. Råsterkt

Debutant Toget, en finttravende geit og Nuts i pengene

Gooostemning på denne turren,som vi ser av bildet er brisen godt tilstedeværende hos enkelte tidlig

The Boat satte rebuy rekord med 23 innkjøp og fikk brun belønning for tredje gang i år. Debutant The Dentist slapp relativt billig unna.

Munkholm viste seg som goresept for gevinst for Toget

Thai var tilbake mer i støtet enn noensinne og med goflexen inntakt. Ilderen virker skeptisk.

Fredagens turre hos Nuts var en hyggelig affære. Go stemning, gobris og masse penger i midten bidro til en særdeles vellykket aften. Som vanlig ledet The Boat an med masse innkjøp, elleville varianter og godt humør. Denne gang stoppet regningen etter 23 innkjøp fra bilselgeren, og et solid bidrag til en ok premiepott. Mulig vi må endre rebuypremien fra brunt til blankt hvis The Boat skal kjøre samme stil neste år, mannen drikker jo ikke cognac.

Thai har smurt feil i hele år, og opplevd badbeat på badbeat hver eneste gang han anter i EtterDE. Laget syntes oppriktig synd på den solbrune da hans pocket rockets ble dradd ut av kongeparet til The Dentist etter deiging preflop. 1 poeng i kassen var skuffende, men Thai sportslig som han er, tok det fint og gav The Dentist et evig latterkick med sin 30 minutter lange monolog om tingenes tilstand. "Den mannen snakker jo med hele kroppen" var meldingen fra debutanten fra Åsane. Thai blåste nedpå drink etter drink etter dette, og Nuts sendte et par skjulte, bekymrede blikk på den hvite veggen som lyser opp stuen. Ingen fare, Thai holdt seg i skinnet og spredte latter og glede hele kvelden før han dro på musejakt i sentrumsgatene.

Nestemann ut av rekken var frisktspillende ACE. Om det er brillene eller den hans nye lederstilling i oljebransjen som har vekket dyret i ham vites ikke, men ACE er for tiden en av de mest aggressive spillerne rundt EtterDE-filten. Denne gang var hans kq dominert av Nuts sin aq, og ingen hjelp fra kortgudene etter allin preflop. 2 fattige poeng til Vardenbeboeren.

Neste utslagning var av det mer merkverdige slaget. The Dentist som i perioder så ut som Rex Rodney i sine glansdager, fikk det på med beskjedne 85 offsuit mot Toget sine ærlige knekter preflop. Intet mirakel og debutantclashet gikk i Togets favør. 3 poeng til Tertnes sin midstopperkjempe.

Laget varte og rakk. Akutten som hadde forespeilet barnevakten en hjemkomst rundt midnatt fikk plutselig hastverk med å komme seg ut av turren, og etter et par deiger ble han arrestert av Geitens At. 4 poeng og hjem til Totland med Stien.

Rangeringsleder Ilderen var tro mot sin rødvin denne kvelden, og hadde ikke med mindre enn 3 liter skamsolid Amigo-vin medbragt. Det var derfor et sjokkskadet lag som måtte se Palevik sine damer bli dradd ut av mannen som virkelig hadde smurt på med blå swix denne gangen, Geiten. Beskjedne a6 dro på, en bankmann slo ut en annen bankmann.

The One hadde etterhvert bygd en voksende bris etter intensiv mixing av diverse sorter brunt brennevin. Dette resulterer jo ofte i hjernedøde spill fra denne klovnen, og hans a7-push ble snapsynt av verten Nuts sin ak. Byebye og 6 poeng i sekken.

Det var boblespill, og det var få som ikke unte The Boat en plass på pallen av de fire som var igjen. Slik skulle det ikke gå. Nygaard klarte ikke å vinne flippen med qj mot Nuts sine treere. 7 poeng er bra, men beklagelig vis ingen velfortjente cash for laksevågsgutten.

Toget Kronstad gjorde en helstøpt debut, men ble nok noe skuffet likevel med bronse denne fredagen. Med topset så ting fint ut, men Nuts turnet en str8 og uten parring på river var exiten et faktum. Well played uansett av Toget som la igjen et solid inntrykk hos guttene.

Headsup delte Geiten og Nuts pengene, men poengene gikk etterhvert i Nuts sitt favør. Dermed ble han første mann med to gull i årets turenringsserie. En imponerende prestasjon, og resultatrekken til Maanum i år har vært av det strålende slaget. Grattis også til Geiten som nok en gang klorte seg fast på pallen.

Det ble etablert tidlig et ellevilt sidelag som ikke ble oppløst før 0600 om morgenen. I det hele tatt var dette en helstøpt aften fra A til Å. og virkelig en av de beste turrekveldene vi har hatt. Neste gang samles vi hos Flush Iversen på Bønes. Datoen er 30. oktober, og guttene får en pustepause og muligheter for å spare opp penger til siste tellende poengturre i årets EtterDE.

Hold face til vi møtes igjen.

Nedenfor følger tellende rangering.

1. llderen 56 poeng, 9 turrer, 1 gull, 2 sølv, 1 bronse
2. The One 54 poeng, 9 turrer, 1 sølv, 1 bronse
3. Psycho 48 poeng, 7 turrer, 1 gull, 2 sølv
4. Nuts 47 poeng, 6 turrer, 2 gull, 1 sølv, 1 bronse
5. Geiten 46 poeng, 8 turrer, 1 gull, 1 sølv, 1 bronse
6. ACE 38 poeng, 8 turrer, 1 gull, 1 sølv
7. The Killer 34 poeng, 5 turrer, 1 gull, 2 bronse
8. The Boat 32 poeng, 7 turrer, 1 bronse
9. Akutten 29 poeng, 5 turrer, 1 gull
10. Prince 24 poeng, 5 turrer, 1 gull
11. Flush 18 poeng, 3 turrer, 1 bronse
12. Value 17 poeng, 3 turrer, 1 sølv
13. Thai 13 poeng, 4 turrer
14. Løven 13 poeng, 2 turrer
15. Toget 8 poeng, 1 turre, 1 bronse
16. Hesten 6 poeng, 2 turrer
17. Vinkel 4 poeng, 1 turre
17. Billy 4 poeng, 3 turrer
19. The Dentist 3 poeng, 1 turre

lørdag 26. september 2009

Siste nytt

Flush hadde tidligere formidlet at han ikke kunne stille til turren som begynner om et par timer. Value Vognstølen har krasjet datoer og må prioritere tøfler i kveld, slik at grunderen her måtte jobbe utenbys fra for å skaffe inn flunkende nye reserver. De nye er The Dentist Gjerde og Toget Kronstad. Disse vil gjøre sin debut i kveld og vi håper de blir tatt vennlig i mot.

Sees om litt.

onsdag 23. september 2009

Nest siste turre førstkommende lørdag

Hei

Allerede kommende lørdag braker det løs igjen med turre på Varden hos Nuts Maanum. Har hittil bare fått et forfall, nemlig Psycho som er i Køben denne helgen. Hvis det er flere som sliter, er det egentlig for sent, men likefullt viktig at dere snarest kan tenne bålet og gi beskjed. Value Vognstølen er kalt inn som reserve for danskefareren.

Tiden er som vanlig 1930, håper folk bringer med nok lut og at færrest mulig kjører. Vi sees!

søndag 13. september 2009

Red, Red Wine

Ilderen tok sin første gullmedalje i årets serie

Flush er nettopp slått ut på tredje, to gladgutter er klar for headsup

Verten Billy med dagens rebuypremie, en SMIL

Et alvorlig lag i stuen til Billy.

Turren som skulle vært avholdt i ferien da alle var i Kristiansand Dyrepark, Hus i Spania eller hytte på strilelandet, ble forrige fredag avholdt i casinodirektør Billys sine smekre lokaler i Dalen. Nuts Maanum som egentlig skulle avholde seskapet ble forhindret fra både vertskap og deltagelse på grunn av sykdom. Stemningen på forhånd var spent ettersom flere klinke fyrbøtere hadde meldt om en rolig aften, og det var bekymring knyttet til om det kunne være mulig å nå max brisnivå i laget. Etterhvert som tingene tikket og gikk, viste det seg at selv om gutta var forholdsvis edruelige, fikk vi en aften som gikk inn rekordbøkene rent rebuymessig. Vi lister opp: Flush 5 rebuy, ACE 14 rebuy, The One 13 rebuy, The Boat 3 rebuy, Psycho 3 rebuy, Ilderen 1 rebuy, Akutten 1 rebuy, Geiten 3 rebuy, The Killer 3 rebuy og til slutt den knappe vinner av rebuyprisen for andre gang av tre mulige: Herr Direktør Skare med 15 rebuy. Samlet med addon og startkontigent gav dette en pool på nette 9 bananer, noe som nok var medvirkende til at gutta satt 8 stykker igjen 0030.

Hyppigheten av innkjøp ble katalysert av en som selv pleier å spytte godt inn i poolen, nemlig The Boat. Gutten med bilene og båtene var unbeatable i store deler av rebuyperioden. Alt satt. 1 out, 2, outs, 9 outs, bestinn, best ut. Flere fortvilte blikk ble sendt rundt bordet etter at tårn på tårn med sjetonger ble bygget foran den aggressive laksevågsgutten. Til slutt tapte likevel Nygård en stor pott, det var for ham unheldigvis mot den eneste som hadde bygget en noenlunde stor stack rundt ham, Psycho. 77 for The Boat og 99 for Moe og en bulk ble plantet i bilselgerens sjetongskip. Ingen sure miner, the Boat hadde fremdeles masse chips, men større enn størst når rebuyperioden endte var Psycho som fylte halve filtbordet med sin stack.

Alvoret kunne begynne. Først ut var verten Billy. Hans ærlige a8 løp inn i Ilderens aj på en a-høg flopp, og nok en turre endte med mager poengfast for den jødiske gladgutten. Med et tappert smil rundt munnen og en smil i hånden, spaserte den rutinerte kortspilleren direkte bort i sidelaget som denne gang var fylt med mennesker utenfor EtterDEs rekker.

Etter en lang og intens stillingskrig rundt bordet tapte The One en stor pott med 99 mot Geiten som hadde Ak. Short som han var varte det ikke lenge før rest gikk inn, flippen med At mot The Boats 88 gikk i feil retning for mannen som før denne turren var rangeringsleder. 2 fattige poeng gjorde at Ilderen og Psycho nå kunne se en ledelse i sammendraget innen rekkevidde.

Nestemann ut av laget var mannen som i vår hadde smurt riktig foran hver EtterDE-turre, The Killer. Hans At møtte veggen mot Ilderens kq. 3 skuffende poeng for datamannen.

Nå er det litt usikkert om The Boat faktisk ble slått ut i samme hånd som The Killer, promillen til turrereferenten var skyhøy, men papiret sier ihvertfall at ACE satt The Boat allin på en t-høg flop og drog på med sin qj. Noe uklart dette, men i så tilfelle var det en stygg beat som sendte Nygård ut av laget. Sikkert er det uansett at det ble fire poeng for The Boat.

Akutten fikk oppleve en stygg sak i neste konfrontasjon. Løpsmaskinen hadde pocket rockets bullets, også kalt to spikre (AA), fikk alt på når floppen kom k-høg, fikk syn av Flush Iversens Kt og måtte svelge tungt da tømreren traff kickeren sin på river. 5 points goes to Totland.

The One var inne og tapte hele bleiebudsjettet i sidelaget mens Psycho som hadde en gooooostack med stor g størsteparten av turren, ble criplet. Når referenten kom inn i rommet satt Psycho med en enkel 25-chips igjen og ba folk ringe etter drosje. ACE slukte enkeltsjetongen med ukjent hånd, og bankmannen fra Bønes måtte nøye seg med 6 poeng.

Det var tid for boblespill. Geiten som hdde to på i rad i pengene og virkelig har bykset oppover rangeringen i det siste, ble den uheldige. Papiret sier at pengene gikk på med Geitens kq mot Flush Iversens q8. Usikkert når de kom på, men floppen var uansett 877 og Geiten var ekspedert. Mannen med presteskjegget tok tapet fint, tok på seg joggeskoene og beinet etter siste bussen til Sandviken.

In The Money. For Iversen var dette første besøk i pengene, mens ACE og Ilderen var på kjente jaktmarker. Det varte imidlertid ikke lenge før en av de rutinerte klarte å påføre Flush et kjempetap i sjetonger, og short som han var fikk Flush på resten med q2 som løp inn i Ilderens KK. Snipp, snapp snute, men penger er uansett deilig å ta med seg fra et EtterDE-lag.

Headsup ble det etterhvert gjort en deal om å splitte pengene. Poengene ble det kriget om, men på dette tidspunkt var undertegnede skambrisen og opptatt på annet hold. Det ble uansett rapportert om at Ilderen fikk gullmedalje og 10 friske poeng for første gang i år. Gratulerer så mye. For Supermann er det kryptonitt, for Skipperen er det spinat. For Ilderen er det billige italienske rødviner som får bryterne på. Etter å ha gjort det tvilsomme valget om å droppe vinen har ikke Ilderen vært i nærheten av å smake fugl. Vinen var tilbake denne gang og smilet, rytmen og glien sammen med denne. Det virker som vi kan egentlig bare dele ut pokalen i år til Ilderen hvis han velger å forsette den litt feminine, men likefullt effektive drikkevanen i innspurten.

Vel blåst boys. The One oppnådde totalbris denne natten og er rimelig fornøyd med det. Det skal sies at dette nok rammet datainnsamlingen fra laget en smule. Håper ikke gjengivelsen er altfor upresis. Neste turre er 26 september og vi satser på at Nuts Maanum holder seg og familen frisk nok til å hoste denne. Dette er en lørdag. Håper faste medlemmer som får problemer snarest kan gi en lyd.

OVER OG UT

Under følger tellende rangering:

1. Ilderen 51 poeng 8 turrer, 1 gull, 2 sølv, 1 bronse
2. The One 48 poeng 8 turrer, 1 sølv, 1 bronse
2. Psycho 48 poeng 7 turrer, 1 gull, 2 sølv
4. Geiten 37 poeng 7 turrer, 1 gull, 1 bronse
4. Nuts 37 poeng 5 turrer,1 gull,1 sølv, 1 bronse
6. ACE 36 poeng 7 turrer, 1 gull, 1 sølv
7. The Killer 34 poeng, 5 turrer, 1 gull, 2 bronse
8. Akutten 25 poeng, 4 turrer, 1 gull
8. The Boat 25 poeng, 6 turrer, 1 bronse
10. Prince 24 poeng, 5 turrer, 1 gull
11. Flush 18 poeng, 3 turrer, 1 bronse
12. Value 17 poeng, 3 turrer, 1 sølv
13. Løven 13 poeng, 2 turrer
14. Thai 12 poeng, 3 turrer
15. Hesten 6 poeng, 2 turrer
16. Vinkel 4 poeng, 1 turre
17. Billy 1 poeng, 3 turrer

torsdag 10. september 2009

Laget flyttet

Hei

Som jeg skrev i sms til de som skal være med i morgen kan ikke Thomas arrangere eller være med i morgen. Gode råd ble fort dyre, men kjapp brainstormning og telefonvirksomhet gjorde at casinodirektøren i Fyllingen, Billy ble kontaktet. Vi spiller hos ham, og han får også plassen til Thomas siden han tross alt åpner siden dørene for de syke sinn. Håper undertegnede slipper kuler i posten for å omgå reserveinnkallingprosedyrer, og at folk ser at det var rett og rimelig at Billy får en plass i et lag han beverter.

Siden Septembers store fyrekonge Maanum er sidelinjet denne gang, hviler det et steintungt ansvar på oss andre for å opprettholde EtterDEs image. Det er med tungt hjerte at jeg melder at Billy, Boat, Akutten (vet ikke om jeg tror det) og sykt nok Psycho har meldt at det må steppe av alkopedalen i morgen pågrunn av A4-forpliktelser. Derfor oppfordrer jeg alle andre å slippe det de har i hendene og bruke arbeidsdagen på å planlegge hvordan de best kan bidra til å løfte laget til Smedvik Drilling-nivå rent lutmessig. Spesielt håper jeg Ilderen og Geiten kan tre frem med stormbris. Har ikke sett Mr.Palevik i næreheten av gobris siden han ble kastet av morgentoget til Voss forrige sommer, og Geiten har ikke tråkket i salaten siden han spydde oppi chipsskålen til den fineste jenten på BHG back in 1997. Det er rett og slett for lite liv boys, kan ikke forvente at Thai skal by opp til rundans og Psycho kle seg naken hver gang. Vi må alle ta et tak. Det blir ingen Cognac i pausen denne gangen, slik at det er bare å luske ut det brune av barskapet og sette i vill gallopp. Vi danderer litt på parolen som pedagogguruen Gudmund Hernes en gang formulerte: "Ansvar for egen læring" (reform 94) og si at i morgen blir det "Ansvar for egen bris" (EtterDE 09). Nok er nok.

Ellers går ryktene om at halve Dalen kommer til kontantmoro utover natten, og vi får se på dette som en unik mulighet til å hente litt geld utenfor våre egne rekker. Ta ut masse penger.

Vi blåses

tirsdag 8. september 2009

Det tetner seg til

Høsten er gått i gang og det tetner til i rangeringskampen. Undertegnede holder en knapp ledelse, men alt er åpent i toppen og man spår spisse albuer og konsentrerte sinn inn i høstens tre siste turrer.

Grunderen her har vært frekk nok til å bestille et vandretrofe som går til rangeringsvinneren. Dette blir laget av en lokal kunstner og faktisk spesialdesignet for oss. Navnet på de som vinner den årlige rangering vil bli gravd inn på baksiden. Dette vil koste rundt 2k. Jeg ser den at siden jeg nå topper rangeringen vil mange føle at dette var litt for beleilig til å være sant, men sannheten er at dette har jeg tenkt på leeenge. Dette blir en engangsinvestering og noe vi kan bruke i mange år. Håper folk er villig til å betale for dette, og håper folk er villig til å ta det utenom den innsamlede raken. Hvis ingen har sterke protester samler jeg inn penger 21 nov for å betale for trofeet.

Allerede kommende fredag er det nok en hyggestund i vente for trofaste EtterDE-medlemmer. 1930 hos gutten under regnbuen: Nuts Maanum. Hittil har bare mannen med den blankeste issen nord for Oasen, Johnny Thai meldt forfall, og slik det ser ut blir det med det. Maskinen fra Skjold, The killer tar hans plass, og forventningene til cash i lommen må automatisk jekkes et par hakk ned.

Maanum lover å sprenge barskapet med all gavekonjakken han har fått opp gjennom årene, og antyder at det kan komme keiserlig besøk i løpet av natten i den korpulente form av Tommy Salange.

Send kjappe røyksignal hvis noen sliter med noe.

Vi røkes og spilles!

Tre ganger tre: ANAL

onsdag 2. september 2009

En aften i geitens tegn

Dette bildet er vel snart å finne på FBI most wanted list.

Rooooooooooolig no far

Skare vant ihvertfall noe: Den prestisjetunge rebuyprisen

Etter to kjappe forfall lørdagen måtte henholdsvis Løven Tadesse og Vinkel Madsen kalles inn som superreserver. Med The Killer og Billy Skare på plass fra før, kunne man trygt si at den syvende turren i EtterDE var reservepreget. Åstedet for flopper og potter var Ilderens rekkehus i Dalen.

Rebuyperioden surret og gikk, og det var etterhvert tydelig at to stykker hadde bestemt seg for å gå tidlig i brudd både på fyrefronten og innkjøpsfronten. Billy Skare hadde bygget skambris siden tretiden på dagen og gadd knapt å se på kortene før han var allin. Gostack fikk han periodevis, men klarte å søle mye vekk med mottoet "par er bra". Hans konkurrent på allinfronten var utvilsomt Nuts Maanum. Den vanligvis forsiktige telefonselgeren var allin fra første deling og banket stacken i midten hver gang han så et bildekort. Om det er utbetalt gobonuser nede på Danmarksplass, eller om det er jokertusenlapper som har begynt å regne i Allestadhaugen vites ikke, men logistikkeksperten var uansett uvanlig raus denne kvelden. Nuts kvilte etterhvert inn et par grovpotter slik at han slapp å gå til freezeperioden med ministack. Skal nevnes at Mannum hadde med seg 20 halvlitere til dans, ispedd et par slurker brunt fra Skares rebuypremie satt snakketøyet og practial jokesene skamløst utover kvelden. Den som nøt godt av godene fra Maanum og Skare var debutanten Madsen, som viste gohånd etter gohånd og gikk til frysuten med kjempestack.

Hei og hå, rett i stålet og ut med han. Billy skare reraiset The One tidlig etter pausen, fikk syn av american airlines og klarte ikke å dra på med sine vafler (aq). Etter et par monologer om rikets sikkerhet, forsvant den lystige karen hjem til konemor. Ett fattig poeng er nok skuffende for den nybakte casinodirektøren, men rutinen forhindret ham fra å miste fatning. Godt å se folk med smil rundt munnen i motgang og medgang.

Nestemann ut av rekken var ACE Haugland. Etter et par setups, hadde stacken minsket og han dro sverdet i sanden med 55. Blikksyn fra Løvens nierpar og ingen hjelp. Two points er vel mindre enn forventet fra den ambisiøse sivilingeniøren, men kjenner vi den brillefine rett kommer han raskt tilbake på vinnersporet. Den eldre Haugland stod forøvrig for et move man sjelden ser i EtterDE. Når turn og river er delt i en pott mot Akutten ligger det blant annet to damer og tre spar i bordet. ACE byr river, Akutten raiser og ACE tenker en god stund før han reraiser. Akutten okker seg, viser opp "no pair" og kaster seg. Alle forventer at gutten med brillene skal vise opp minimum tress, men han tabler 87o for 8-høg. Bordet måper og ACE har levert "play of the day" Kanskje dette til og med kvalifiserer til en foreløbig "play of the season."

Ilderen som før sommeren av mange ble betegnet som "untouchable" har de siste turrene vist seg menneskelig likevel. The One mante fram et kirurgsyn med Kj og Paleviks Kt var bak. Ingen hjelp i bordet og tre poeng gjør at Ilderen taper terreng til førsteplassen som en stund "was his to lose" Enda tre turrer å snu på flisen, så vi kviler med å regne vekk fredagens strålende vert i sammendraget. Kanskje på tide å dra frem de billige rosevinene igjen?

I takt med et enormt brennevinsinntak har de flestes stacker en tendens til å minske. Slik gikk det også med Vinkel Madsen. Etterhvert som promillen nærmet seg Smedvignivå, forsvant hans ledelse til feltet hånd for hånd. Løven gav ham nådestøtet etter at pengene gikk inn på en dame høg flopp. Vinkel hadde mellompar med aj, men Løven hadde toppar med q6. Denne floppen var kontroversiell ettersom et par kort snudde seg underveis, dette er jo leit, men slikt skjer og 25 minutter er litt for lenge å diskutere løsninger. Likefullt en respektabel plassering og debut for unge Madsen.

Mannen som har for vane å ta med seg penger hjem fra EtterDE, The Killer, måtte denne gang ta til takke med 6. plass. Hans kq (?) var mer enn godt nok til å shove preflop, men han fikk syn av Løven som hadde gigastack og synte med t9. Tieren falt og sjokkskadet måtte Pettersen for en gang skyld forlate guttene med minus i boken.

Akutten som med aggressivt og bra spill holdt seg i toppen hele veien gikk etterhvert på et par lette smeller, og ble til slutt såpass criplet at han så seg nødt til å få inn rest med beskjedne q2. Lett syn for The One med tierpar, og semibobleplassering på Stien. 20 poeng på tre turrer lar seg likevel høre, og med et par grovplasseringer utover høsten kan han fremdeles inneha et respektabelt utgangspunkt i november.

Løven var nestemann ut av rekken. Dog på en noe spesiell måte. Etter å ha tatt en flopp med The One var det dyp uenighet om hva Løvens aksjoner var videre. Siden Nuts Maanum var på stangebris og Geiten ikke hadde fulgt med, ble det vanskelig å få en nøytral dommer på hva som skulle skje. Mye ble diskutert, men det endte ihvertfall med at Løven fikk med seg noen penger fra premiepotten og gikk ut fra turren. 45 fokkings minutter brukte man for å finne en løsning på uenighetene.

De tre gjenværende var i pengene. Nuts Maanum var klart shortest, men herjet vilt og fikk doblet seg et par ganger. The One stod etterhvert med skjegget i fuglekassen da hans A5 ikke stod opp mot Maanums Qt. En deal ble gjort mellom Nuts og Geiten, even split. De spilte for poengene, noe som falt i Hansens favør. 10 deilige poeng til The Goat og han ble tvunget til vinnerposering, riktignok i ført solbriller og caps slik at POT ikke umiddelbart skal tracke ham på webben. Vi gratulerer Geiten med seier og Nuts som viste at han sanker poeng selv om han svømmer i lutsjøen.

Det er ikke lenge til vi møtes igjen boys. Allerede 11. september hoster Nuts Maanum turre i sitt nydelige slott av et rekkehus på Varden. Dette er turren som egentlig skulle vært spilt i juli. Håper alle har nok penger og at de faste kjapt kan gi beskjed om de får problemer.

Opplegget for novemberturren er forøvrig klart. Buyin blir 700 og det blir en freezeout. Nummer 1 på rangeringen starter med 26k i stack. Nummer 2 starter med 24k osv. Det spesielle er at hvis man ikke har deltatt på 10 turrer, kan man for kjøpe seg opp. Hvis man feks har vært på 6 turrer kan man kjøpe 8k chips for 400 kroner. Altså 100 kroner per 2k chips. Dermed kan man kompensere for manglende oppmøte, samt at de med høg gjennomsnittsplassering kan bli belønnet rikelig. Det er ingen cap på antall deltagere, men man må ha deltatt på minst tre turrer for å bli invitert. Vet det har vært litt frem og tilbake med dette opplegget, men håper dette er noenlunde akseptabelt for menigheten. Vi setter datoen til LØRDAG 21. november. Vi begynner klokken 1700, slik at vi kan få en god struktur, og bli ferdig før fuglene fiser. Turren blir hos meg, med mindre noen andre har veldig lyst å arrangere. Det er minimum 17k i potten til denne turren, så håper folk klarer å spikre datoen.. Hvis mange får problemer må vi finne en mer passende dato. Helgen etterpå er det barcelonatur for mange i laget så den er uaktuell.

Vi røkes!

Under følger tellende rangering.

1. The One 46 poeng, 7 turrer, 1 sølv, 1 bronse
2. Psycho 42 poeng, 6 turrer, 1 gull, 2 sølv
3. Ilderen 41 poeng, 7 turrer, 2 sølv, 1 bronse
4. Nuts 37 poeng, 5 turrer, 1 gull, 1 sølv, 1 bronse
5. The Killer 31 poeng, 4 turrer, 1 gull, 2 bronse
6. Geiten 30 poeng, 6 turrer, 1 gull, 1 bronse
7. ACE 27 poeng, 6 turrer, 1 gull
8. Prince 24 poeng, 5 turrer, 1 gull
9. The Boat 21 poeng, 5 turrer, 1 bronse
10. Akutten 20 poeng, 3 turrer, 1 gull
11. Value 17 poeng, 3 turrer, 1 sølv
12. Løven 13 poeng, 2 turrer
13. Thai 12 poeng, 3 turrer
14. Flush 10 poeng, 2 turrer
15. Hesten 6 poeng, 2 turrer
16. Vinkel 4 poeng, 1 turre
17. Billy 3 poeng, 2 turrer