Totalt antall sidevisninger

torsdag 18. juni 2009

Vi går inn i sommeren

....med Juniturre hos en av Dalens store fyresønner "Akutten". Neste fredag stokker vi kortene igjen og forsetter vårt vanskelige korstog for å ta igjen Ilderen på ranken. Virker som den halvt nederlandske dynamittgubben omsider har roet ned gasspedalen ettersom han bare sanket tre fattige poeng hos The Boat sist. Ryktes forøvrig at The Prince endå sitter å spiller HU mot The Boat med den siste sletne 200-lappen han fikk lånt før bermen gikk hem. Båten han ankom villaen i, e satt i pant mot nye lån hos The Boat.

Har ikke tenkt mer på denne novemberturren foreløbig, men kommet en del innspill, og det ser ut til at man ender på en litt anderledes modell enn den jeg skisserte. Det blir blant annet dyrere, noe de fleste bør klare ettersom Gjerdrem igjen satte ned renten. Tenk at 500 kr billigere lån betyr 500 kr dyrere turre hos EtterDE. Viktig å holde samfunnet sammen med en stabil flyt av pengestrøm. Uansett kordan man vrir og vender på det sitter Den Norske Stat med 99,3 % av kronene til slutt i form av avgifter og skatter. Så: la vær å tenk og begynn å ta ut masse geld.

Ellers så e jo turren hos Akutten fredag 26. juni. Regner med alle skal drikke lut (the one kan kun drikke øl siden han har inngått brennevnsnekt sammen med Leif Sunde ut 2009), og at folk for en gangs skyld lar de billige rosevinene stå i skapet. Har spesielt store forventninger til Psycho denne gang, ettersom han visste gryende sommerfyreform under The Boss sitt besøk på Koengen sist. Mannnen ropte "elg" midt under konserten, og ville vedde på om Bruce var fra Russland eller USA. Regner med den kvelden bare var forsmaken på hva som er i vente in the summer of 09 for den mannen. Turren begynner som vanlig 1930 og strukturen e den samme. ACE er i France og The Killer har tatt plassen hans. Hvis det er noen bosatte bønder som ikke kan stille, så må de tenne opp røyken ganske så raskt slik at reservene ihvertfall får si hadet til konene før de går i minibanken.

10-4 over og ut!

2 kommentarer:

  1. Fin oppdatering......
    Men det slår meg at grunderen taler med to tunger. Han oppfordrer gjerne til ellevill luting og klager på rød-, rosé- og annen fin vin, men kommer selv med bilnøklene i hånden og sier nå at stram-lutingen ikke gjelder for ham. Hva er dette? Begynner du å bli bekymret for at du ikke skal toppe rankingen og dermed reduserer du inntaket av skikkelig lut?
    Forklaring forlanges.......

    SvarSlett
  2. Kan vel ta selvkritikk der, men tungt når man skal tidlig på jobb dagen etter og vi er på landet og spiller. E i lignende situsjon for juliturren, må prøve å ordne det, e jo terror å sitte edru i de lagene. Brennevinsnekten er litt voldsom synes jeg, men som de sier: Et bet e e et bet selv om det blir gjort på klokkebris.

    Blir øl på meg i juni, men casher eg ikkje denne gangen skal eg faen meg begynne med vin eg og.

    Stilighet står for fall

    SvarSlett