Totalt antall sidevisninger

søndag 28. juni 2009

Sommerens første turre vel gjennomført!

Noen som kjenner dette mennesket?

ETTERDE for faen, vi e i geldene!
Rebuyprisen var en sneisen Mexicohatt
Et håpefullt lag i sollyset
Thai viser goflexen ved siden av Dalens motekonge

Etter sene forfall stile bare 9 mann i stuen til Akutten denne nydelige siste fredagen i juni. Løven Tadesse steppet inn i siste liten som reserve, og hadde store familesko å fylle ettersom hans bror Prince har gjort det bra både på fyrefronten og pokerfronten i år. Siden vi var short et menneske, antet vi opp med dobbel addon for å kompensere i prizepoolen. Rebuybeina var likevel sletne denne turren ettersom The One tok ned rebuyprisen med knappe 11 innkjøp. The Boat var som vanlig villig til å putte chips i midten tidlig og fikk seg en andreplass på rebuystatistikken, men det ble ingen rebuypris på den friske laksevåggutten. The One tok ned denne presitsjetunge prisen for andre gang i år, men denne gangen hadde han ihvertfall gooostack inn til freezen. The Boat hadde monsterstack og det kunne se ut som de som la mest penger i midten for en gangs skyld kunne få igjen utgiftene i klingende mynt.

Forhåndsfavoritten og rangeringsleder Ilderen stilte uten vin for første gang i år, og angret kjapt da han møtte veggen etter pausen i form av en finurlig spilt 8-2 av mannen som denne kvelden en knapp stund så uovervinnelig ut, The Boat. Ilderens qq var drawing short på turn da The Boat hadde bygget str8. Byebye og to fattige poeng til den ambisiøse fyllingsdølen.

Det skulle imidlertid ikke gå lang tidfør tidevannet snudde for The Boat. Etter et par smeller, kom han seg allin sammen med Akutten og Psycho på floppen kqj. Bilselgeren var langt foran Akuttens aq, men Psychos jj kunne dra potten med paring på de siste kortene. Paringen kom i form av en konge, og vips så hadde bankmannen fra Bønes klint ut to stykker i en pott og bygget et solid chipstårn. Akutten fikk 7 plassen ettersom han hadde et par sjetonger mer enn The Boat. Altså 3 poeng til Boaten og 4 poeng til kveldens vert som måtte håpe på sidelagsgevinst for å dekke kveldens utgifer.

Nuts slet lenge, men fikk det på etterhvert med j8, men var et stykke bak The One sitt tierpar. Ingen hjelp og 5 poeng til telefonselgeren som gikk med grått blikk bort i sidelaget.

The One var nå virkelig i støtet og kunne raskt etterpå sende en ny mann bort til stuebordet. Løven kjempet tappert, men hans 66 var rett og slett for langt bak grunderens kk på floppen 882. Hederlige 6 poeng i kassen for debutanten som styrer Bergens uteliv.

Det var nå klart for boblespill, og nervene var selvsagt utenpå t-skjorten til Thai som etter sigende lever for bobleplassen. Thai stilte attpåtil edru denne kvelden noe Akutten satte stor pris på ettersom han hadde brukt skattepengene til ny tapet på veggene. En annen som er kjent med bobleplassering er The One, og etterhvert som The Ones stooooore stack fikk seg smell etter smell kunne det se ut som han kunne komme i faresonen igjen, heldigvis (for han) kom Thai til the rescue. Maleren satt med tre damer på turn, men det var ikke godt nok siden Psycho satt i dytten og hadde fått seg en pen flush. Ingen hjelp på river og snipp snapp snute. 7 deilige poeng booster likevel Thai et stykke opp i sammendraget.

Vi var i pengene og to stykker som var helt ellevilt begeistret for det, var grunderen og Geiten som aldri i EtterDEs regi har vært der før. Lykken var desverre kortvarig for Geiten ettersom han fikk seg en lei beat da hans 88 ble hamret ned av Psychos a6. Et blankt ess på floppen sendte Mindegutten ut av turren, men det tok lang tid før gliset forsvant da han visste at dette var årsbeste.

Headsupsduellen gikk altså mellom to gamle travere på full brennevinsbris, og den ble ganske så kort ettersom The One var relativt short. Pushen med J9 ble synt på lette ben av Psycho Moes a2, blankt bord og tobarnsfaren fikk endelig smake det edleste metall. Gratulerer så mye!

Sidelaget varte til 4 og det var god stemning hele veien, selv om enkelte må belage seg på knappe bleiebudsjett den kommende måneden. Neste turre som var satt opp 31. juli UTGÅR ettersom 4 stykker av de faste helt sikkert er vekke, og et par er tvilende. Denne flyttes til 11. september, så det er bare å bearbeide koner, unger og krysse av i almanakken. To turrer altså i September. DEILIG. Det er selvsagt hyggelig hvis noen av oss vil møtes til Julipoker, men det blir ikke i regi av EtterDE.

Vi blåses og fyres!

Under følger tellende rangering:

1. Psycho 42 poeng, 6 turrer, 1 gull, 2 sølv
2. Ilderen 38 poeng, 6 turrer, 2 sølv, 1 bronse
2. The One 38 poeng, 6 turrer, 1 sølv
4. Nuts 28 poeng, 4 turrer, 1 gull, 1 bronse
5. The Killer 26 poeng, 3 turrer, 1 gull, 2 bronse
6. ACE 25 poeng, 5 turrer, 1 gull
7. Prince 24 poeng, 5 turrer, 1 gull
8. The Boat 21 poeng, 5 turrer, 1 bronse
9. Geiten 20 poeng, 5 turrer, 1 bronse
10. Value 17 poeng, 3 turrer, 1 sølv
11. Akutten 14 poeng, 2 turrer, 1 gull
12. Thai 12 poeng, 3 turrer
13. Hesten 6 poeng, 2 turrer
13. Løven 6 poeng, 1 turre
15. Billy 2 poeng, 1 turre


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar