Totalt antall sidevisninger

mandag 2. mars 2009

Reservenes aften




Ja, da var turnering nummer 2 i EtterDe sin forhåpentligvis evigvarende serie vel blåst. 7 faste medlemmer og 3 reserver var møtt opp til dyst i Thai (øverste bilde) sin nystriglete kåk.

Rebuyperioden begynte rolig for de fleste, men Nuts og Prince var tidlig ivrig på pungen. Prince så ut som han gikk mer og mer på tilt, og nølte etterhvert ikke med å få på chipsene i de fleste mulige situasjoner. Prince lå godt an til Cognacpremien for flest rebuy helt inntil siste periode. Etter å ha fått et par smeller, bestemte "The One" seg for å gå på en ALLIN-turne med vekslende hell. Det endte med trofee for The One(midterste bilde) Forøvrig var det rundt 20 mer rebuy denne gangen enn sist, og grunderen føler vi er inne i en god stim. 

Freezen begynte som alltid med rolig og tentativt spill. Thai var etterhvert førstemann som måte bite i det sure eplet da han valgte å få på chipsen med 10-7 på flopp a73. Han var drawing dead mot ACE sine 77. 1 poeng i debuten var ikke noe Thai likte, men han tok det som en mann og gjorde oljekronene klar til nye slag i sidelaget. Etter denne starten skulle man tro ACE var sikret en høy plassering, men desverre fikk han en stygg badbeat for alle chipsene sine, da Value valgte å limpraise ham med a3s. ACE bannet stygt før kortene kom i bordet, og måtte ha følt at det var på tide å føle pokergudenes vrede. Et ess landet pent og pyntelig på turn for å ødelegge sjansene til ACE sitt pene damepar. Over og ut, og 2 poeng i kakeboksen for ACE. Nestemann ut av rekken var Psycho, som hadde en særedeles stille aften, hvor han i følge seg selv ikke fikk utdelt ett eneste par og beste hånd han så var a9. Det måtte gå galt med slik gli, og en av forhåndsfavorittene røk på 8. plass. Mon tro om det var pokergudene som ville markere for Psycho at det å holde edru stil i et kortlag, ikke er veien å gå. Nestemann ut av rekken var Geiten. Gutten tok det med et smil selv om han nok kunne tenkt seg et større byks oppover rankingen etter forrige turres skuffende tiendeplass. 

Igjen satt de tre innkalte reserver, The One, Nuts og Ilderen. Den alltid rødvinsdrikkende Ilderen forbante seg på at man måtte gjør det man kunne for å hamle opp med reservene, men alle følte det ville bli vanskelig.  Nuts sin utur i avgjørende situasjoner forsatte da han nok en gang røk ut på en treouter. Det var ikke lite frustrasjon som røykte av luggen til denne fintspillende telefonselgeren, der han bannet sin vei bort til sidelaget. Nestemann ut av rekken var The One, da han overspilte sin a-10 mot The Killers a-k. Det var nå 4 igjen. Ilderen, The Killer, Value og Prince. Ilderen var eneste faste medlemmet igjen, og måtte forsvare æren. Dette gikk imidlertid ikke, og Ilderen havnet på den sure boblen. Igjen satt tre reserver. En med stigende bris, og to klink edru. 

Value og The Killer hadde desidert mest chips. De to ville øke blindenivåene da det viste seg at strukturen The One hadde lagt opp til var i overkant snill. Den brisne Prince holdt imidlertid på sin rett, og nektet å gå med på anteøkning ettersom han var short. Tålmodigheten lønte seg, og Prince tok ned hele turren da hans q-9 stod opp mot Value headtohead for 1.plass.

Forrykende innsats av Prince, som viste at det å drikke rødvin i et pokerlag ikke alltid fører til dårlig karma. Suverent spill også av Value som lenge så ut til at han hadde pokalen i bagen. The Killer som endte på tredjesplass imponerte nok en gang med sitt stødige spill, og topper nå rankingen sammenlagt. 

Grunderen takker for laget, og håper alle hadde det fett. Neste gang samles vi hos ACE nede på Varden. Datoen er 27.mars.

Drei av sveiseapparatet. 

Nedenfor følger oppdatert ranking. 

1. The Killer       18p
2. Ilderen           16p
2. Prince             16p
4. Nuts                13p
5. ACE                  9p
5.Value                 9p
5. The One           9p
8. Psycho             7p
9. Flush                5p
9. Geiten              5p
11. The Boat        2p
12. Thai                1p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar