Totalt antall sidevisninger

mandag 23. mars 2009

Begynn å spar............

............fordi fredagen nærmer seg.

Noen i EtterDE går inn mot den siste fredagen i Mars med en blanding av skrekk og fryd. Noen har allerde begynt å legge inn turrene som en fast utgiftspost i husholdningsbudsjettet, mens reserver som Prince og The Killer ser på den månedlige turren som smør på skiven. Vel. Ting snur fort folkens, meget fort. Jeg spår at på fredag vil vi for første gang i lagets korte historie se et fast medlem glise med alle chipsene foran seg til slutt. Årsaken til dette er vel mer grunnet i matematikk, enn sunn fornuft. På fredag vil vi bare ha EN enkelt reservesjel i våre rekker. Denne reserven er ikke hvem som helst (Prince), men faen heller gutter, på tide å sette skapet der det hører hjemme. JohnThai kommer flygende direkte inn fra Spania til denne turren, og jeg har ikke fått andre forfall enn Rolle, slik at jeg håper og ber om at folk har orden i kalenderen sin. Hvis ikke, send et røyksignal ASAP.

Vet ikke om The Boat kjører båt, buss eller Porsche til denne begivenheten, men for dem som sogner til Fyllingsdalen Kirke er Ace sitt vertshus i gåavstand (Varden). Kortene er som vanlig i luften rundt 1930, vi foretar nok en gang et par strukturendringer siden forrige turre i motsetning til den første, ble vel langdryg for enkelte. Et hint til dem som har problemer med å holde fokus over lang tid: BEGYNN Å FYR, la bilen stå i garasjen.

En viktig melding til slutt: Aprilturren vil foregå den 17 april, altså den NEST siste fredagen i måneden. Dette er på grunn av en lenge planlagt Englandstur for mange av medlemmene i laget. I april flytter vi laget opp til stedet hvor solen skinner litt lengre, og bilene er litt større: Nemlig Bergen Sør. Psycho hiver sine 8 unger og konen på dør, og inviterer villig til gladlag.

Men først altså: Fredag hos ACE på Varden, 1930.

Vi røykes!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar