Totalt antall sidevisninger

tirsdag 16. april 2013

Nytt blod imponerer

Hei hei

Ettersom en av grunderen sine unger fant det for godt å hive telefonen til pappa i do, så er bildene fra denne hyggelige EtterDE seansen slettet og begravet. Meget synd ettersom det var et nytt og ferskt fjes som stakk av med gullmedaljen denne gangen. Vi satser på at den nye rekrutten utmerker seg i flere turrer og at vi  da får prydet bloggen med hans vinnende smil.

Formatet var endret fra den økonomisk vennlige spurverebuyen til den potensielt dødelige 500 triple chance. Da noen krabater hadde store problemer med å beholde sine sjetonger innenfor de rammeregler som var satt, måtte det to voter til for å holde alle mann rundt filten. Det ble med andre ord en dyr turre og en fin pott selv om vi bare klarte mønstre 9 ivrige sjeler til denne seansen.

De tre foregående turrene har resultert i blackout hos enkelte medlemmer underveis i turren  som et resultat av målbevisst sveisefyring. Denne trenden fortsatte heldigvis hos The One, som var host denne nydelige fredagen i mars. Det var ikke verten selv som hadde finstilt apparatet, men overraskende nok The Boat som etter 4 øl og 2 stramme GTer, begynte å fable om slektstre, arv og alle han mente var udugelige. Et herlig åsyn. Psycho lusket inn brennevin i skyggen av bilselgeren og kunne også gledelig nok melde at et par timer av hans liv var slettet fra harddisken dagen etterpå. Slik skal det være boys!

The Boat røk på overraskende saklig vis ut av turren som første mann med AT mot Billy sin Aq all in pre. 2 poeng til den blide kremmer.

Fjorårets komet Crazylegs har slete med å få motoren i gang på fjorårets vis. Rett i sidelaget for telefonsjefen da han synte Psycho allin med A6 på bordet jj65. 3 poeng til Helgeplass.

Nibben var neste hakk i treet da hans A2 fikk for lang vei å gå mot The One sin AT, allin preflop. Bare 4 poeng, men kort vei hjem for den blide selgeren fra tjukkeste Dalen.

Nestemann ut av rekken var en av de mer celebre gjestene som stikker sin snute inn i laget når vinden blåser riktig vei. Toget røk ut med som av notatene ser ut som en grisebløff, da han deiger JT inn på flopp q75 mot Psycho sin Aq. Mulig det var noe flushdrag inne i bildet der, men historien er allerede skrevet. 5 poeng og den diskutable glede av å geleide The Boat hjem til Bergen Sør.

Neste utslagning var av det mer grisete slaget. Den blide tømrer Billy finner det for godt å å syne en rehøyning fra The One preflop med J9. Når floppen lander qt8 får direktøren latterkick da The One deiger sitt kongepar. No help og rett i ryddesjauen på grunderen. 6 poeng.

7 poeng og sur boble ble utdelt til Psycho som hadde bygd opp en respektabel promille da hans sjetonger gikk inn med AT på floppen q22. Optikeren som ble innlemmet som fast medlem i gjengen denne kvelden, synte på lette ben med q2.

Bronsemedalje og 8 poeng fikk til Billy-boy da hans QJ ikke dro på mot The Dentist sin T9 på floppen T9x

Headsup ble gjort deal mellom de gode vennene The Dentist og Optikeren med utfallet at brillesjefen fikk gull, mens odontologen  fikk sølv. Henholdsvis 9 og 10 poeng til svirebrødrene. Vi gratulerer.

Neste turre er oppsatt Fredag 26. april hos Akutten. Starttidspunkt 1930, vi spiller 400 inn 200 rebuy. Vel møtt.

Under følger tellende rangering:

1.  Psycho                    26 poeng             3 turrer         1 sølv
2.  The One                  23 poeng             3 turrer         1 gull
2.  Billy                         23 poeng             3 turrer         2 bronser
4.  Nibben                     22 poeng            3 turrer          1 sølv
5.  Reim                        21 poeng             2 turrer           1 gull
6.  Geiten                      16 poeng             2 turrer
6.  The Dentist               16 poeng             2 turrer           1 sølv
8.  Optikeren                 10 poeng             1 turre             1 gull
9.  Crazylegs                   9 poeng              2 turrer
9.  Ilderen                       9 poeng               1 turre            1 bronse    
11. Lacca                        6 poeng             1 turrer                
12. Flush                         5 poeng              1 turre              
13. The Boat                   4 poeng              2 turrer¨
13. Toget                         4 poeng              1 turre
15. Ace                            3 poeng              1 turre
16. Nuts                           1 poeng              1 turre

The Killer, Value og Akutten har enda ikke stilt.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar