Totalt antall sidevisninger

torsdag 14. mars 2013

Februar unnagjort

En Gøyslurpende Yiddo

En bruntslurpende Yiddo

En halvnaken, bebrillet Yiddo

En sliten vinner

Jaja, heihei og takk for sist mine venner. Dette skrives faktisk dagen før neste turre som riktignok er fremskjøvet littt tidlig pågrunn av NM og Påskeavvikling. Grunnen til at denne bloggen er noe forsinket er den evinnelige og sterke angsten undertegnede har hatt helt siden han forlot åstedet for forrige turre sent på kvisten. Sveiseapparatet var i full drift denne kvelden og pumpen har ikke kjørt seg på samme måte siden russefeiringen 1.mai i 1998. Den gang pumpemekaninsmene  mer finslepen, renere og velfungerende enn det er i dagens falmende ramme.

11 muler krydret med nye reserver inntok stolene i nykommer Nibben sin vel strøkne kåk i et av de finere nabolagene i Fyllingsdalen. Formatet var the good old rebuy 200+100 og sjetongene fikk tidlig ben å gå på. Æren av å fordele brunt ble klovnen The One, som nok etterhvert var mer opptatt av å skjenke seg selv enn andre. Nok om det.

Notatene fra denne seansen er noe preget av at brennevin inneholder rundt 40 % alkohol, hvis noe har noen protester eller korrigeringer får de sende noe røyk.

1 poeng gikk til den strileslektende sønnen av blodbyen ACE. På floppen 22x fikk han komfortabelt sjetonghaugen på med KK, men undervurderte fint stryken i sin motstander Runes hånd. En toer var selvsagt i hendene til re4serven og vi fikk vår første exit.

2 poeng gikk den tidligere utelivskongen Lars som var en annen velkommen gjest i laget. Hans JJ brynte i på turn da bordet låg 5795. Trygt og greit sånn iutgangspunktet, men Psycho hadde lurt seg inn med finurlige 86o. Ut til venstre med baronen.

Neste offer var en av de høystomsettende tannlegene Bergen noensinne har sett, nemlig vår egen The Dentist. Med K5 tok han en råsjans på turn med bordet 7758. Reim synte på lette ben med t8 og ingen hjelp til odontologen som slukøret måtte bestille bleietaxi hjem med 3 fattige poeng i lommen.

The One vandret mer og mer bedugget mot avgrunnen på dette tidspunkt og fikk foten i rompen av den tidligere sammenlagtvinner Reim. Hendene var A6 på The One og Aq på Reim. 4 poeng kan forhåpentligvis strykes når regningen gjøres opp i november.

En allinkonfrontasjon mellom Rune og Nibben førte til at den andre av kveldens to reserver åtte pusse eplet sitt og spasere gjem. Hånden til Rune var A8 som ikke klarte å fade motstander Nibben sin QJ. 5 poeng kan være akseptabelt i en debut.

Åsanes glade ridder Lacca var neste offer i taxikøen. Hans QJ løp inn i vert Nibbe sin KK og det var bare å lire av seg noen blide gloser før døren ubønnhørlig ventet. 6 poeng er greit, men ikke nok for ambisiøse tidligere fotballstjernen.

7 poeng gikk til en av årets favoritter Psycho som riktignok hadde den beste hånden i form av AQ, men lite hjelper det da dealer bladde opp nok verdi for Nibben sin T9.

De neste plassene og situasjonene er i likhet med resten av natten slettet fra grunderens minne, men fuglene på taket forteller at man plasserte seg med Geiten på 8 poeng og boble, mens pallen bestod av Billy 9 poeng, Nibben 10 poeng og Reim 11 poeng. Stående applaus for hele gjengen.

Neste turre er i morgen kl 1930 hos undertegnede, vel møtt.

Under følger tellende rangering:

1.  Reim           21 poeng       2 turrer      1 gull
2.  Psycho        19 poeng       2 turrer      1 sølv
2.  Nibben        19 poeng       2 turrer      1 sølv
4.  The One      17 poeng       2 turrer      1 gull
5.  Geiten          16 poeng      2 turrer
6.  Billy             15 poeng       2 turrer      1 bronse
7.  Ilderen         11 poeng        1 turre      1 bronse
8.  Crazylegs      7 poeng        1 turre    
9.  The Dentist    7 poeng        2 turrer
10. Lacca           6 poeng        1 turre
11. Flush            5 poeng        1 turre
12. ACE            3 poeng        2 turrer
13. The Boat      3 poeng        1 turre
14. Nuts             1 poeng        1 turre

The Killer, Akutten, Value og Toget har enda ikke spilt.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar