Totalt antall sidevisninger

onsdag 30. januar 2013

Femte sesong i gang!

Småbrisen vinner!
                                                                 
Pallen ble bekledd av gamle travere

Nytt år betyr ny mote for de single

Den 18 rebuyprisen til Boat. skulle tro han elsket cognac


Da var det nytt år og nye muligheter i EtterDE. 13 nystriglede kameler stilte på startstreken i Reim sitt nydelige rekkehus i den øvre og mer fine delen av Dalen. Motet var friskt, pengene hang løst og blikket var rettet stivt i mot ny heder og ære.

Vi spilte den gode gamle rebuyvarianten 200+100, noe som førte til en mer økonomisk bærekraftig start på året for de fleste. Potten ble ikke så stor som den var på tampen av fjoråret naturlig nok, men stemningen var knallgod. The Boat stakk av med den gjeve rebuyprisen, et snutehår foran Nuts som tviholder på sin enkle rebuystratergi som funket en gang for 4 år siden (på den tiden da Nuts var den beste pokerspilleren Bergen aldri hadde hørt om)

Nuts ble likefullt førstemann vekk fra filten denne kvelden. På floppen J54 går Nuts i boks etter å ha blitt raiset allin av friskusen Billy. Nuts fant synet med QQ, men en J på river gjorde at Billy fikk være bøddel med sin J9. Rett på sofaen for twitterentusiasten Nuts og en dreit start på året med 1 poeng.

Nestemann ut var den alltid hardtkjempende og seriøse brilleslangen ACE. Etter en del motgang trodde han skyene hadde lettet da han fikk deigen på med solide AK. Billy hadde funnet synet med TT og man hadde en flipp. TT stod og ACE måtte betuttet og frustrert tusle hjem til Tore på Sporet og popcorn i familiesofaen. 2 poeng

The Boat, motorentusiasten i laget løp inn i verten sin KK en stund etterpå. Allin preflop og lang vei og gå, for lang. The Boat måtte starte bilturen hjem med 3 poeng i lommen.

En actionpott hvor The Dentist og Geiten endte allin på river sendte odontologen rett hjem til Kalfaret. Hva bordet lå er usikkert, men rapportene sier at The Dentist hadde 54, mens Geiten holdt sin 77 som bygget hus på river. 4 poeng til den nygifte Åsanebuen.

Nestemann ut var prestesønnen fra Nattland, Flush. Med JTs bygget han str8 på river mot The One, men det holdt ikke da grunderen hadde rivret en bakdørflush. Et skuffet blikk ble sendt over filten, et medlidenhetsblikk ble sendt tilbake, men i poker tar man ikke fanger og ut av svingdøren med byggsjefen. 5 poeng. 

En av de friskeste i laget er som kjent Billy, han pleier enten å vinne eller ende opp med 1 poeng i sekken og bussbillett til Dreams gogobar. I dag kjørte han edrustil noe som på forhånd sendte skremmesignaler over hele Bergen. Billy gikk stødig som en fregatt helt inntil han brynte i stacken med forsåvidt ærlige AQ, men det hjalp lite da Geiten igjen hadde gode kort i form av et kongepar. Ingen mirakler og ut døren med kortkunstneren fra den nedre delen av Dalen. 6 poeng

Det var knyttet spenning både blant bookiene og spillerene for hvordan Crazylegs ville følge opp sin pokalsesong fra i fjor. Telefonselgeren holdt seg fint flytende lenge, men måtte bite i den sure mandarinen da hans QJs møtte motstand i form av nok et kongepar i hendene til Geiten. Ingen mirakler og rett i taxikø med den tidligere fotballstjernen. 7 poeng i lommen, og en haug med chips overført til en av blodbyens sønner, Geiten.

Med 6 igjen på filten virket det som det var umulig å slå ut noen. Stackene bølget, men tilslutt måtte Geiten overgi seg etter flere brutale behandlinger. Det siste sverdslaget ble foretatt med KQ som tapte duellen mot The One sin A9. 8 poeng lar seg likevel høre for Geiten som hadde sin definitive gjennombruddsesong i fjor.

Nibben det ferskeste medlemmet i laget var neste mann ut. Hans knekter så fine og glade ut helt til en dame falt på turnen og sendte magikeren hjem. The One var bøddel med KQ. 9 poeng hjem til Allestad.

Det var boblespill og brisen var god. Reim, verten selv måtte fint gå å stelle seg uten kronasjer i lommen for lang og hard innsats denne natten. A4 var hånden han brynte inn på, men veien var for kronglete og lang da The One hadde fått utdelt 88. 10 poeng til filmmogulen.

Pallen var bekledd og Ilderen, som stille og rolig på kjent vis hadde manøvrert seg til pengeplassering måtte ta til takke med det minst edle metallet i sermonien. Hans banekort er ikke kjent via rapporter, men kjenner vi bankmannen rett var det en ærlig beat. 11 poeng og bronse til den skjortefine.

Det var da duket for duell mellom lagets Grand Old Men: Psycho og The One. Sjetongene bølget, men tilslutt endte The One på toppen da hans AQ fadet Psycho sin A3 allin preflop. 12 poeng og nesten perfekt start for Psycho, mens The One som i fjor tok førerpinnen etter første laget. Denne gangen uten blod fra nesen.

Neste turnering er hos Nibben Fredag 22 februar kl 1930. Vi håper alle møter.

Tellende rangering:

1. The One 13 poeng 1 turnering 1 gull
2. Psycho 12 poeng 1 turnering 1 sølv
3. Ilderen 11 poeng 1 turnering 1 bronse
4. Reim 10 poeng 1 turnering
5. Nibben 9 poeng 1 turnering
6. Geiten 8 poeng 1 turnering
7. Crazylegs 7 poeng 1 turnering
8. Billy 6 poeng 1 turnering
9. Flush 5 poeng 1 turnering
10. The Dentist 4 poeng 1 turnering
11. The Boat 3 poeng 1 turnering
12. ACE 2 poeng 1 turnering
13. Nuts 1 poeng 1 turnering
14-18 Lacca, The Killer, Toget, Value og Akutten som ikke møtte opp

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar