Totalt antall sidevisninger

tirsdag 21. mai 2013

Arbeiderdagen


"If it wasnt for luck, I would win everytime"

Lett og fin adelig

Her diskuteres regjeringskabalen etter valget 2013

Fremdeles preget langløper

Brunt i kapable hender. Vinnerne av rebuyprisen

De fire i pengene

Vinneren!!!
Hei, hei

Natt til 01. mai ble ikke brukt av denne gjengen til å pynte paroler eller øver kamprop til dagen etterpå. Hjemme hos nyinsatt casinodirektør Billy sto kapital og råskapen i sentrum for 18 etterhvert godt beduggede kortspillere. Formatet denne gangen var en 400+200 rebuy, en litt dyrere variant av den gamle spurverebuyen som desverre ikke har skapt store nok pooler for haiene i år. 



Førstemann ut av rekken var en mann man sjelden ser i byen kortlag, Zico. Fyllingsdølen hadde fått fri fra bleier og konemas, men hadde egentlig bare tenkt å se på guttene spille kort. Slike planer ryker fort, og Zico måtte etter å ha blitt veiet for lett som førstemann i freezen, bruke tid på å finne på troverdige unnskyldninger ovenfor fruen  for at podene må bruke tøybleier denne våren. Hånden til Zic var 55, som bygde hus med 444 i bordet, men det hjalp lite da det også lå en 8er der, og Rune hadde 87. 1 poeng og rett i det brune med den krabaten.

2 poeng gikk til den hardtsatsende ACE som fikk en del flere grå hår i manken før bryllupet da hans A9 ble dradd ut av Rune sin A5. Allin preflop

Mannen som snart er like kjent i Miami som makkeren til Don Johnson, The Boat, var neste ut av rekken. Gangen i hånden er noe utydelig notert, men bilselgeren holdt a7 og ble slått ut av The Dentist sin 77. 3 poeng med på neste fly til South Beach.

Neste utslagning var av den dobbelte varianten da kveldens storslakter Rune dro ut sin kamerat Lars og nykommer Stoffy i samme hånd. Hendene kom på et tidspunkt da referenten opplevde sterk stigende rus, slik at de ikke er notert. 4 poeng til Lars, 5 poeng til Stoffy uansett.

6 poeng gikk til mannen som etter 15 måneder med finstiling av jobbsøknader endelig ble sysselsatt, Geiten. Bøddel var Billy, og som vanlig når den gale mannen med helsetrøyen er involvert var det litt grisete. Notatene sier knektepar på Geit, 4-2 o på verten.

Billy slo like greit ut nestemann også da bordet lå qtxxj og stablene gikk i midten. Nibben hadde fått sett, men det hjalp lite da dette gav tømreren ved hans side en rivret str8 med 98. 7 poeng til den smørblide fra nabolaget.

The Dentist klinket inn deigen på et t-høgt bord med saklige t8, og fikk et litt overraskende syn av den gamle basketlegenden Flush med 77. 8 poeng og rett i taxi med tømreren fra Nattland

Tannlegen fra Åsane sitt smil stivnet imidlertid fort da han et par hender senere deiget på flopp k87. The Dentist hadde 96o, mens Billy hadde AA. Beste hånden stod og ut svingdøren med 9 poeng for den nybakte far.

Nuts hadde sverget revenge og comeback på pallen etter et vel fullført marathon helgen før. Dette gikk bare nesten, hans KQ ble skviset av Akutten sin qq i en avgjørende pott. 10 poeng til telefonmogulen.

Neste utslager er ikke notert, men mannen med det korteste strået ble Reim som så fin og lett ut da han brynte inn med KT og møtte JT. Noe skjedde, og 11 poeng til filmkunstneren fra Varden,

12 poeng gikk til grunderen som med A6 tapte mot sin nemesis Billy som hadde synt på lette ben med q9. Allinpreflop.

Semiboblen ble sur, da Psycho sterk i troen brynte i med AA mot optikerens KJ. Brilleeksperten hadde imidlertid smurt med samme smørning som forrige turnering og dro bankmannen fra Kråkenes greit ut. 13 poeng en fattig trøst for den fyreglade krabaten.

Boblen havnet tilslutt til kveldens store, store profil Keiseren som hadde blankpusset issen og smurt støvlene for å delta i et sjeldent pokerlag. Mannen som i disse dager betaler for gamle synder med knallharde eksamener på voksengymnas, satte sitt humørfylte preg på hele kvelden med sine gamle historier og knallharde irrettesettelser av sengevætere. 14 poeng betyr skit for mannen som hadde sine øger festet mot profitt. Bedre lykke til neste gang, velkommen igjen.

Det gode oppmøtet gav 4 betalte plasser denne gangen. Grunderen var krøpet til korset i sengen da sluttspillet ble avgjort men rekkefølgen ble i ettertid referert som følger: Akutten 15 poeng Rune 16 poeng Optikeren 17 poeng og vinneren ble Billyboy med 1 hardt trengte poeng!

Vi gratulerer så mye og forbedrer mulen på nye bataljer hos ACE den 31 mai.!

Nedenfor følger tellende rangering.

1.  Billy..........................................41 poeng............4 turrer..........1 gull, 2 bronser
2.  Psycho......................................39 poeng............4 turrer..........1 sølv
3.  The One....................................35 poeng............4 turrer..........1 gull
4.  Reim...........................................32 poeng..........3 turrer...........1 gull
5.  Nibben.......................................29 poeng...........4 turrer...........1 solv
6.  Optikeren....................................27 poeng...........2 turrer...........1 gull, 1 sølv
7.  The Dentist..................................25 poeng...........3 turrer............1 sølv
8.  Geiten..........................................22 poeng..........3 turrer
9.  Akutten.........................................15 poeng..........1 turrer
10.  Nuts..............................................13 poeng..........2 turrer
10.  Flush.............................................13 poeng............2 turrer
12. Crazylegs......................................9 poeng............2 turrer
12. Ilderen...........................................9 poeng............2 turrer..............1 bronse
14. The Boat.......................................7 poeng.............3 turrer
15. Lacca..............................................6 poeng...........1 turrer
16. ACE...............................................5 poeng............2 turrer
17. Toget..............................................4 poeng............1 turre

The Killer og Value har enda ikke deltatt i år.Reserver kommer inn på rangering når de har spilt tre turrer. Rune og Lars har spilt to hittil.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar