Totalt antall sidevisninger

mandag 3. januar 2011

Bye bye 2010, hello 2011

Hiv og hoi

Da var julebordet 2010 unnagjort og undertegnede vil takke samtlige frammøtte for en herlig aften i det bruneste brennevinet sitt tegn. Fyringssjef Psycho hadde trukket et par tusen hos det lokale polet slik at god stemning og maxbris skulle sikres for eventuelle unnasluntrere. Med hjelp av innleide Cheese, fikk man skjenket høyre og venstre og oppnådde livlig stemning rundt filten. Noen kan sikkert være etterpåklok og vurdere om de neste år skal melde seg frivillig til å drikke alle de shotsene folk ikke ville ha (les ACE), men slik vil jo det alltid være i et lystig lag.

Vi var 23 nystriglede muler som møtte opp til denne bataljen, og når røyken hadde lagt stod 4 stykker igjen i kassen: Bolikk (som i fjor), Charlsen (etter at Billy hadde unnagjort rebuyperioden for ham), Jan T og Toget. Toget røk på fjerdeplass, mens de tre andre delte pengene som var igjen. Well played hele gjengen.

Utover natten kom rosaskjortede, snickersspisende, vanndrikkende grindere for å ta penger til de overstadig berusende EtterDE-tøsene som ikke hadde fått taxi hjem. Det tror jeg de klarte rimelig greit.

Takker alle for en heidundrande aften, og håper vi sees neste år.

Ps. Takk til Billy for å stille lokale til disp, rapportene tyder på at det så meget mye bedre ut etter oss enn forrige år. Skulle bare mangle.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar