Totalt antall sidevisninger

mandag 3. januar 2011

Nytt år, nye muligheter

Hei

Da var 2011 godt i gang og vi setter blikk mot en tredje sesong av EtterDE. Jeg har i utgangspunktet ikke tenkt å endre noe som helst for denne sesongen, men hvis noen har meninger om ting som kan rettes/justeres/endres, så er det kanon hvis dere gidd sende en mail. Hvis intet høres blir jeg nok en gang diktator i denne leken.

Har sendt en del smser angående verter for jan, feb, mars-turrene. Vi er jo i tøffeltider, så de fleste har måttet sjekke med sine dronninger om de i det hele tatt får slippe ut av huset i 2011. Foreløbig har bare Thai, som ikke har høns på slep, sagt seg villig til å arrangere turre fredag 25. mars. Vi venter med resten av året til Laksevåg sin terminliste er klar, er en del kamper som foregå om lørdagen av hensyn til kamp. Hvis noen synes dette er irriterende, så må det understrekes at 6 av 10 i EtterDE er fotballspillende i Laksevåg noe som gjør det legitimt å flytte turrer etter kampprogram.

Grunderen her har navnefest for en skokk med unger siste helgen i januar og kan ikke arrangere jomfruturren slik han vanligvis gjør. 28 januar går første turre av stabelen, 25 februar går neste, vi søker verter umiddelbart.

Drei av.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar