Totalt antall sidevisninger

tirsdag 14. desember 2010

2010 nærmer seg slutten

Vinner Value til høyre i bildet, full mann i midten

Endelig fikk The Boat med seg en velfortjent slant med gryn fra EtterDE som han kan reinvestere

En alltid smilende Ilder

En alltid nøktern Psycho

Årets spiller EtterDE 2010, Reim. Runnerup Nuts ser noe lengtende ut i blikket bak.

Rangeringsturren som vi alle har antet og spart til i hele år gikk av stablene i vårt faste casino for sånne eventer fredag den 20/11. Fraværende på denne høytidsdagen var bleieplaymakeren The Killer, tyntmalende Thai og den vennlige torturist The Dentist.

Sjetongstackene var beregnet utifra plassering på vårt rangeringstre. På forhånd var det klart at Reim hadde sikret seg pokalen for flest poeng dette året, en sterk prestasjon av den filmskapende reserven. Det var tett i toppen to the bitter end, men Reim hold skuten sin rett og fikk prellet av sine argeste konkurrenter på oppløpssiden. Dette betød at Reim var et par musehoder foran de andre i antall chips da floppene begynte å hagle denne fredagen, uten at det skulle vise seg å være nok i the long haul.

Først ut av rekken i denne freezen var vertsapekatt Billy som hadde rotet det litt til for seg da han landet alle chipsene i midten med JT mot Akuttens KJ. Floppen var J-høg.

Nestemann var grunderen og formspilleren The One, som etter mye frem og tilbake fikk dødens streif av The Boat, da denne bilselgeren valgte å syne allinshoven med J5s. En femmer på river var nok. Dermed var to jødesupportere ute av dansen, men etter Spurs sin fantastiske snuoperasjon på hatets arena Emirates før på dagen, var ikke unnskyldningene gode nok for IKKE å drikke alt brennevinet Billy hadde i huset. Det gikk som det måtte gå, lyd, bilderør, varme, fornuft og hukommelse forsvant gradvis og kom igjen en gang på morgenkvisten for undertegnede. Flaks at et par villige sjeler rablet ned noen stikkord som kan fortelle ettertiden hva som skjedde videre i turren.

Sagaen sier at Akutten ble neste offer i en spennende allin konfrontasjon med Reim og ACE. ACE valgte fornuftig nok å kaste sine strippede høns før floppen og kunne lettet bivåne at Akutten kom med i brennevinsgjengen da hans nierpar ble sløyet av Reim sine kings.

Flush ble neste mann ut da hans AJ failed to improve mot ACE sin evigsolide Ak. Fire filler ute betød finalebord for kremen som satt igjen.

Hva som skjedde på finalebordet forteller notatene lite om. Man kan bare anta at det var høg stemning og sikkert noen leie beats for enkelte. ACE ble boblegutt i uheldigvis for han årets største boble, mens pengene ble fordelt mellom Nuts (bronse), The Boat (sølv) og Value (gull). Sterke prestasjoner og solde daler til tre fintspillende individer. En spesiell kudos sendes til The Boat som endelig fikk inn litt kroner på pokerkontoen etter tørketid dette året.

Da var vi freshe og ferdige og vi teller i skrivende stund ned til julebordet. Sesongen 2010 har vært en fornøyelse å administere, og vi satser på et like spennende geiterace neste år.

Drei på rebuykaken og omstill i dress!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar