Totalt antall sidevisninger

mandag 20. september 2010

Sesongens åttende turre vel blåst!

Tre med penger

To glade rebuykjemper

Grunderen her var hjemme og skiftet bleier og kunne delta i den elleville batalje som fant sted i bønestraktene fredag 3 september. Psycho sendte et referat som av en eller annen grunn ikke går an å lime over her.
Legg til bilde
Det ble likefullt rappotert om rebuyrekord denne kvelden, hele 12.300 låg i potten da alvoret begynte. Rebuyprisen ble delt mellom Billy og The boat, 20 innkjøp hver. Value låg hakk i hæl med 19 rebuy, elleville tilstander med andre ord. The Dentist kom vinglende inn 30 minutter før innkjøpsperioden var over, men klarte imponerende 15 rebuys på den korte tiden, dette kan vel være rekord for antall rebuy per minutt?

Den glade Åsane-tannlege ble førstemann ut døren da han gikk amok med kjo preflop og støtte inn i Reim og Value som hadde fordelt de fire hønsene i stokken mellom seg. Snipp, snapp og rett på byen med 1 poeng i almanakken for den travglade.

Nestemann ut var Psycho i en hånd som det går rykter om i pokerunderverden enda. ACE betjent Haugland, går i boks på K-høg flop før han syner en allinshove med masse kjøtt i fra Psycho. Psycho har ak, mens ACE viser 77. Alt ser spikret og klart ut, men en seven from heaven landet på river. Ryktene sier at Psycho gikk rett til sengs etter denne utdragningen. 2 poeng i sekken for den stolte HV-soldat.

Tage blir rapportert i å være mest interessert i brennevin denne kvelden og blir nestmann ut av festivalen. Hans deig med a5 ble for spinkelt mot The Killers solde 9er par. Rett på Gamle Ugla med 3 poeng stemplet i pannen for tømreren.

Value var bøddel for sin gamle venn, Reim i en senere hånd. Han A3 floppet lowstr8 etter å ha callet svirebroerens shove preflop med kj. 4 poeng for den høytflygende filmprodusenten.

Neste ut av rekken ble Value. Rapoortene forteller at han holdt t7, som ikke stod mot The Boat sine J5.

The Boat, Flush og Nuts så floppen kjt. The Boat hadde k9 og trodde han var god, Flush hadde JJ og trodde han var i støtet, mens Nuts visste han var nuts med sin aq. Ingen dramatikk på river, og Nuts sendte to på railen. Flush hadde mer sjetonger enn The Boat før potten, og halte inn 4-plassen og 7 poeng.

Gutta i pengene var ACE, The Killer og Nuts. ACE møtte veggen i form av Nuts Maanum som dro på flush med en J3s-variant, men inegeniøren sikret seg en etterlengtet medalje.

Headsup ble det gjort deal rent pengemessig, men Nuts fikk alle de ti poengene på en flip. Grattis til begge to for stødig føring.

Neste turre kommer er allerede denne uken, lørdag 25 hos the one and only Thai. Hittil har jeg ikke motatt noen forfall fra faste, men erfaringsmessig tikker de inn snart. Undertegnede har et legitimt håp om å bytte ut morsmelkdunst med brennevinsdunst denne kvelden, men sannsynligvis må han kjøre traktor fram og tilbake, parat til barneoppdragelse før halen galer søndag. Geiten kommer muligens hvis han ikke reiser til Oslo. For de uinvidde kan det meldes at Geiten nå er fullstendig friskmeldt etter 6 måneders behandling for sykdom. Dette er utvilsomt den beste nyheten vi får i 2010, og vi håper i den anledning på skikkelig brunskjenk lørdag for å få bekreftet god helse. Ellers må svimete faste så raskt som mulig melde om de sliter, så vi kan få skodd reservestallen.

Det er nå to turrer igjen i den regulære EtterDE-sesongen. Oktober-turren blir avholdt fredag 29. Nuts, Akutten og Geiten er de som ikke har arrangert hittil i år, vi håper en av de melder seg til å verte hønseflokken. Årets høydepunkt for mange, novemberturren avholdes lørdag 20.11 hos Billy Skare (som i fjor). Vær snill å hak av denne datoen, håper flest mulig kvalifiserte kan komme. Man får chips i forhold til plassering på ranking, man må ha detatt i minst TRE turrer for å kunne være med. Buyin og slikt kommer vi tilbake til, men syns det funket noenlunde med det opplegget vi kjørte i fjor, innspill mottas med takk. Nytt av året er at det er SYV turrer som teller for den avgjørende rangeringen. Det vil si at hvis man har deltatt i flere enn syv, kan man stryke sine dårligste resultater.

Julebordet avholdes forresten lørdag 18.12 i Dalen Casino. Alle som har spilt i EtterDE 2010 to ganger eller mer er automatisk invitert med venner, men vi capper på 30 stykker. Merk datoen med rosa nå og drit i ka konen sier.

PS. Vet jeg har skrevet og nevnt 17.12 som dato for julebordet, men flytter det til lørdagen ettersom det blir vel tight å unngjøre 30 stykkturre samt ete på en fredag. Håper ikke dette medfører problemer for noen.

Tellende rangering med to turrer gjenstående:

1. Ilderen 49 poeng, 7 turrer, 1 gull, 1 sølv
2. Reim (r) 47 poeng, 6 turrer, 1 gull, 1 sølv, 1 bronse
3. Nuts 46 poeng, 7 turrer, 2 gull, 1 sølv
4. Psycho 43 poeng, 7 turrer, 1 gull, 1 sølv
5. Billy (r) 38 poeng, 6 turrer, 1 gull
6. ACE 37 poeng, 7 turrer, 1 sølv, 1 bronse
7. The Boat 31 poeng, 6 turrer
7. Flush 31 poeng, 4 turrer, 1 sølv, 1 bronse
9. The One 28 poeng, 5 turrer, 1 bronse
10. Value (r) 26 poeng, 3 turrer, 2 sølv
11. The Killer (r) 21 poeng, 4 turrer, 1 gull, 1 sølv
12. Thai 17 poeng, 3 turrer, 1 bronse
13. Akutten 11 poeng, 2 turrer, 1 gull
14. Bønni (r) 10 poeng, 1 turre
15. C-mann (r) 8 poeng, 1 turre, 1 bronse
16. The Dentist (r) 7 poeng, 3 turrer
17. Toget (r) 6 poeng, 2 turrer
18. Optikeren (r) 4 poeng, 1 turre
18. Elven (r) 4 poeng, 1 turre
18. Rusken (r) 4 poeng, 1 turre
21. Geiten 3 poeng, 1 turre
22. Ipod (r) 1 poeng, 1 turre

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar