Totalt antall sidevisninger

mandag 27. september 2010

Ding, Ding September unnagjort

En blind høne finner også korn i blant.

Det kokte rundt bordet.

Her vil Nuts stoppe fotografen for å få tid til å ta t-skjorten av.

Cognacvinnere svetter alltid mest

Den som tenker lever, men hva tenker han? Et spørsmål folk i EtterDE stadig stiller seg.

Akutten beæret oss med besøk og hadde som vanlig brukt masse tid på å bestemme seg for passende hårsveis.

Endelig var Johnny Thai på det norske fastland, og gutten med issen inviterte like greit til kortspell i regi av EtterDE. Geiten og Flush var opptatt på andre hold, Reim og The Killer fylte deres seter.

Rebuyperioden denne spetemberkvelden var helt greit heftig. Vi nådde ikke høydene fra forrige kalas, men mange ivrige røyskatter fylte greit opp potten. Vi fikk en debutant rent rebuyprismessig i form av verten selv, Thai. Det var med blandende følelser han stilte til posering med sin egenkjøpte De Luze. Greit å vinne noe uansett tenker eg. The Boat spilte som vanlig opp til takfast innkjøpsdans hele oppvarimingen, og flere fortvilte blikk ble sendt over filten før bilselgeren endelig fikk nok chips til å tukle litt med håndbrekken. Før alvoret begynte hadde Akutten, The Boat og Psycho de største tårnene.

Første offer ble den hardtarbeidende ACE. Etter etter par trøblete hender var han short og gjorde et shove med A5s Akuttens big slick stod i vein for suksess. Steik forbanna med bare ett fattig poeng i brystlommen forlot ingeniøren hastig lokalet, men vendte tilbake etter 20 minutter da han kom på at sidelag var artig.

Neste utslagning var en real setup da The Killer floppet set med 22 på floppen j52, bare for å støte på nøttene til The One som hadde to knekter på hånden. Byebye og 2 poeng til Skjold.

The One virket endelig til å ha smurt riktig denne kvelden og drog på mot Psycho i neste viktige pott. Shippingøkonomen trebettet alinn preflopp med Aj, men grunderen følte seg commited og tok grovsynet med a6. En sekser på turn avgjorde skjebnen til Laksevågs superspiss. 3 poeng kan mest sannsynlig strykes før Novemberturren.

Johnny Thai hadde fått sving på både promille og kortene da han hogget med TT preflop og slo ut The Boat som holdt 76s. 4 poeng i posten hjem til Villaen ved Nordåsvannet.

Ingen grunn til Thai å bli for stilig denne kvelden likevel. Ved neste korsvei sto den livsfarlige Akutten ved hans side og geleidet han ut av pengespillet. Floppen var t64 med to hjerter, og med a5 i hjerter så malerens håp om overlevelse legitime ut. Desverre kom ingen riktige farger og tierparet til Stien stod. 5 poeng ble stukket i baklommen før taxi ble bestilt og musejakten i sentrum kunne starte.

Ilderen hadde bygget opp grei frustrasjonsterskel og den sedvanlige lune billigvinsbrisen denne fredagen, men ingenting hjalp da hans 88 ikke klarte å stå i flippen mot Reim sin AJ. 6 poeng er langt under det Ilderen pleier å hente med seg når vi samles rundt EtterDE-filten, men humøret var på topp og det var plass i Thai sin taxi med destinasjon Fincken.

Boblespillet varte og rakk som vanlig, men tilslutt måtte den godttravnede Reim bite i gresset da hans 99 ble for svak mot The One sine høns allin preflop. 7 poeng føyer seg inn i rekken av gode poengfangster dette året for kometen, men ingen penger denne gang. Godt at det er bleiekrig i butikkene.

Pallen var klar til å bestiges, Akutten og The One hadde mange konfrontasjoner før det bruset over for rørleggeren fra Dalen som ble callet alinn preflop av The One sitt firerpar. Akutten satt med beskjedne q3s og var forundret over at grunderen fant synet med dretaparet sitt. Til det kan undertegnede bare si at Akutten bør ta med store solbriller og hatt neste gang, her leser vi sjeler. Når Akutten først stiller blir det ofte både penger og poeng i håndvesken, intet unntak denne gangen heller. Vi får håpe Akutten finner tid og rom til å besøke oss oftere fremover. 8 poeng og bronse til gladgutten .

Headsup avviste grunderen deal mot den godt bedrukne telefonslegeren på andre siden av bordet. Etter litt frem og tilbake ble det hele avgjort da bordet lå 6542. Nuts deiget i front med a8, men ble synt av The One som satt med solde 65. Likevel 9 poeng og nok en glimrende plassering for den selvsikre ex-fotballformannen.

Tidenes første seier for The One, og det kom ikke en dag for tidlig. Sjokket er lagt seg og pengene brukt, men for en herlig kveld som ble avsluttet med en elevert gåtur hjem i selskap med bestyreneren i Dalen sveiseforening: Mister Nuts.

Allestadhaugen er mest sannsynlig stedet vi spiller neste gang. Vi får se om gliden er like grei mellom egne vegger som den er mellom andres, Nuts koker pølser og rydder huset for oss fredag 29.oktober. Vet at Per er i Miami, så Reim har autoinvitasjon til å stille. Hvis det er flere faste som sliter ber jeg om rask tilbakemelding. Minner om datoene for rangeringsturre (20.11) og julebord (18.12). En turre igjen, så skal det regnes på om pokalen blir hos bankmannen ved bondemarken eller om den må pusses, graveres og plasseres et annet sted i denne herlige byen.

Bli gal, vi spilles.

Under følger tellende rangering:

1. Ilderen 55 poeng---8 turrer---1 gull---1sølv
1. Nuts 55 poeng---8 turrer---2 gull---2 sølv
3. Reim (r) 54 poeng---7 turrer---1 gull---1 sølv---1 bronse
4. Psycho 47 poeng---8 turrer---1 gull---1 sølv
5. The One 38 poeng---6 turrer---1 gull---1 bronse
5. ACE 38 poeng---8 turrer---1 sølv---1 bronse
5. Billy (r) 38 poeng---6 turrer---1 gull
8. The Boat 35 poeng---7 turrer
9. Flush 31 poeng---4 turrer---1 sølv---1 bronse
10. Value (r) 26 poeng---3 turrer---2 sølv
11. The Killer (r) 23 poeng---5 turrer---1 gull---1 sølv
12. Thai 22 poeng---4 turrer---1 bronse
13. Akutten 19 poeng---3 turrer---1 gull---1 bronse
14. Bønni (r) 10 poeng---1 turre
15. C-mann (r) 8 poeng---1 turre-1 bronse
16. The Dentist (r) 7 poeng---3 turrer
17. Toget (r) 6 poeng---2 turrer
18. Rusken (r) 5 poeng---2 turrer
19. Optikeren (r) 4 poeng---1 turre
19. Elven (r) 4 poeng---2 turrer
21. Geiten 3 poeng---1 turre
22. Ipod (r) 1 poeng---1 turre






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar