Totalt antall sidevisninger

tirsdag 15. juni 2010

Røyskatter og krystallgnuer, dette laget har fått feber, skarlagensfeber (fritt etter J.S)

Turren hos Mr.Nygård er et av sesongen desiderte høydepunkt, og medlemmer i EtterDE tok ut feriedager og betalte doble priser for barnevakter for å kunne delta på grll og kortkveld hos gladselgeren på Nordås. Laget ble samlet fra kl seks, pølser og koteletter ble fortært i skjønn forening med sollys og sommerpils. I gården stod det to Porscher, Jaguar og en sleten Volvo V50. Rammene for en fortryllende batalje var ypperlige. Siden The Boat har god plass og stort hjerterom, utvidet vi til tobordsturre slik at vi hadde 13 sultne ulver rundt filten. Alt lå til rette for rekorder både rent pengemessig og rent brismessig. The Boat hadde seilt til amerika hele mai, og kom tilbake med et flunkende nytt pokerbord hvor alle faste EtterDE-medlemmer hadde sine nicks inngravert. Bordet var helt ellevilt, vi takker så meget Mr.Nygård. Hadde vært stål om dette bordet kunne benyttes av flest mulig fremover, det er noget stort å flytte rundt på, men fy faen for en duk...


Rebuyperioden med 7 på det nye bordet og seks svarteper på standardbordet var som ventet livlig. Psycho som hadde fyrt seg opp på Cider siden han forlot Osterøy i femtiden, brant sjetonger inn i midten i et bankande kjør og klarte til slutt å fylle bordet med chips, samt dra i land den prestisjetunge innkjøpspremien med intet mindre enn 31 rebuy. En rekord i EtterDE. Debutanten i EtterDE, Bønni, var klar chipleader etter røyken hadde lagt seg. Hver gang snekkeren hadde par, fikk han set, hver gang han hadde suit fikk han flush. Gli kombinert med stødig sinn fører til chipstårn i turrepoker, noe gladgutten fra Paradis beviste denne kvelden.


Førstemann ut av villaen ble Akutten. Oljearbeideren trodde han var god da hans qj gav toppar på floppen, men fant seg selv drawing dead da Bønni hadde floppet topset. Stien går for gull hver gang og aggressiv spilling fører ofte til heder eller fiasko. Denne gang ble det 1 point og rett på Feliz.


2 poeng gikk til gladmegleren Elven som med sitt overpar stakk det inn, men ACE hadde floppet farge som de sier i Sverige, og ingen hjelp til boligpusheren. (litt utydelige notater her, håper det stemmer) Tidlig exit, men godt humør på den velkledde.


Verten selv, gutten med det uslåelige humøret, kongen av grillfester og dyre biler, The Boat var beklageligvis nestemann som måtte bite i filten. Reim The Superreserve floppet stygt nok straighten mot selgerens toppar. Tress på turn gav håp, men ingen gevinst i form av paring på elven. Three points to Boat.


Nordsjøens mest elleville maler, Thai, måtte raskt etterpå forlate spillet etter at hans AQ-push preflop ble grust av The Ones latterlige A4-syn. Hell er som kjent ikke Thai sin force i EtterDE, fattige fire poeng til den skallede.


Det var nå klart for finalbord med 9 stykker igjen. Første offer ble Nuts, som med sin pene 76s måtte ha hjelp som aldri kom da han ble blikksynt av Psychos vaffel. 5 poeng er likevel grei skuring for denne nybakte borettslagsformannen.


The One måtte bruke 30 minutter på å få en skallet fyr inn i en taxi, kom tilbake til filten bare for å tape en gigapott med AK mot Aq allin preflop mot sin kjære fetter. Humøret var ikke akkurat på topp his grunderen etter denne suckouten og litt eder og galle gikk bort til den heldige sidemannen. Ingen ble slettet fra noen telefonlister av den grunn. The One jobbet litt med ministack etter dette, røk og var for tiltet til å skrive mot hva og mot hvem. 6 poeng uansett.


Ilderen måtte ukarakteristisk bite i den sure ananasen før penger ble utdelt denne gang. Det står i notatene at han flyttet inn med 3-7 offsuit noe som helt sikkert er en trykkfeil. Vinnerhånden var uansett tilhørende Value som hadde et par med knekter. 7 points to the bankman.


Etter dette er notatene meget uklare, så de neste håndgjengivelsene må taes med forbehold. Nestemann ut var ihvertfall ACE som det står røk med 9-10 mot 7er paret til Billy. Når pengene kom på er uvisst. 8 poeng til Bråtet.


9 poeng ble det til slutt for interiørsnekkeren fra Paradis som lettere sjokkskadet etter diverse utageringer på huset tidligere på kvelden, sent på natt fikk pengene på med beskjedne q-2 som bet gress mot Values q8. Hyggelig å ha Bønni med i gjengen uansett.


Boblegutt ble Hr.Direktør Skare som pushet a6 på lette ben preflopp men ble bødlet av Psychos Q7s. Hva er en boble her og der når man får kjøpe VG for 9 kr på Oasen? 10 poeng lar seg høre.


Vi var i pengene. Potten var større enn noengang i en ordinær EtterDe-turre. Reim røk først da hans kongepar ikke dro på mot Psychos qj. Floppen var så spennende som qjt. 11 points til den pensjonerte snekkeren.


Headsupduellen ble utkjempet mens fuglene kvitret utenfor. Til slutt dro Psycho inn årets feteste premie med ærlige AA som nedsablet Values q8. Vi gratulerer begge med suveren innsats.


Bildene denne gang er forsinket da ACE enda ikke har funnet ut av sin nye telefon. Regner med de kommer en gang når ingeniøren vender hvitvinsherjet tilbake fra Frankrike en gang senere denne uken. En god fotograf kunne nok samlet sammen en ganske god billedserie hvis han hadde vært litt pågående denne kvelden. Det var en del dramtiske hendelser både på og utenfor filten, både inni og utenfor huset. Thai har nå fått strike 2 i forbindelse med maikveldens brennevinsinferno, strike 3 er ut av platen. Ihvertfall i amerikansk baseball. Får unnskylde på vegne av laget til eventuelt støtte sinn og skadede lemmer fra dette kortlaget, håper alle har det vel og ser frem mot sommeren. Vi takker nok en gang The Boat for ypperlig opplegg og ser frem til neste år allerede!

Neste turre går fredag 2.juli hos ACE i hans nye kåk. Be there or be somewhere else.

Nedenfor følger tellende rangering:

1. Psycho 38 poeng 5 turrer 1 gull, 1 bronse
2. Ilderen 35 poeng 5 turrer 1 gull
2. Reim (r) 35 poeng 4 turrer 1 gull, 1 sølv, 1 bronse
4. Billy (r) 25 poeng 4 turrer
5. Flush 24 poeng 3 turrer 1 sølv, 1 bronse
6. ACE 22 poeng 4 turrer 1 sølv
7. The One 21 poeng 4 turrer 1 bronse
7. Value (r) 21 poeng 2 turrer 2 sølv
9. Nuts 20 poeng 4 turrer 1 gull
10. The Boat 19 poeng 4 turrer
11. Akutten 11 poeng 2 turrer 1 gull
12. Bønni (r) 10 poeng 1 turre
13. C-mannen (r)8 poeng 1 turre 1 bronse
14. Optikeren (r) 4 poeng 1 turre
14. Thai 4 poeng, 1 turre
16. Elven 4 poeng 2 turrer
17. Geiten 3 poeng 1 turre
17. Rusken (r) 3 poeng 1 turre
19. The Killer (r) 2 poeng 2 turrer
19. The Dentist (r) 2 poeng 1 turre
21. Ipod (r) 1 poeng 1 turre

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar