Totalt antall sidevisninger

søndag 9. mai 2010

Toget ruller videre

Brisen vinner
Herlige gutter i pengene
Voksen drink til voksen mann
1,5 liter brunt og to muler som lengter etter sommeren
Flush viser "gunner-tegn" når han slår ut folk

Aprilturren måtte i hui og hast flyttes til Dalens svar på Bellagio: Billys house. Thai hadde funnet seg et nytt ferieland hvor han kunne spre sine glade malerkroner, slik at hans vertskap ble utsatt på ubestemt tid. Stemningen var storveis da 10 staute kortspillere var samlet rundt filten for nok en EtterDe-samling. Denne gang var pokerens svar på Espen Musæus, Reim, avgårde på hyttetur, noe som nok gjorde at flere av gråsteinene i laget kunne heve sine ambisjoner et par hakk før kronene skulle i midten. Reim har vært dette årets komet og dekorert gutterommet med medaljer og penger han har hustlet for fra fattige EtterDe-medlemmer. Med Reim ute av dansen, ble sløret kjapt lettet for en gammel traver i EtterDe-sammenheng: Value, som stilte med tre Gran-pils og steintung lommebok. Andre reserver var selvsagt hosten Billy, og et nytt fjes: Elven, som underveis klarte å imponere med godt humør og prikkfritt spell.

Rebuyperioden var aldeles ellevill. Man skulle tro at laget hadde forsynt seg av fluesoppfatet til gamlingene bak Oasen på veien til laget. Deigene satt løsere enn noensinne, og til og med rebuykongen The Boat sine tidligere bravader ble bleke i sammnligning med innkjøpstempoet til kveldens cognacvinnere Nuts og Value. Premien denne gang var sponset av den rause bilselger Nygård, og hele 1,5 liter brun lut ble jevnt fordelt utover kvelden. Premiene denne gang var rekord, og mange skarpe sinn gjorde seg klar for å innta pallen.

Første skuffede sinn ut av svingdøren var ACE. Hans to par på flopp så steinbra ut, men han løp inn i årets spiller 2009, Ilderen, som like greit hadde floppet the stone cold nuts med sin strasse. 1 poeng ned til Bråtet Terasse.

Vår debutant fra meglerriket, Elven, måtte raskt etter gå i skrittene til ACE da hans lekre damer hamret sammen med Psychos rockets preflop. Ingen mirakler og litt av provisjonen måtte forlates til sultne ulver. 2 poeng likefullt til den glade fetter av en Ol-deltager.

Kveldens uheldige deltager, Nuts måtte raskt etter fordufte fra turren da hans aq møtte kongene til Value på en q-høg flopp. Vrien situasjon og null hjelp førte til eliminering og 3 poeng til kontantkortselgeren.

Undertegnede hadde suveren lutbris etterhvert og klarte natrulig nok å ressonere seg fram til at k8s var et stålsyn når Value pushet allin preflopp et par runder senere. Ærlige Value hadde Ak som stod til månen. 4 poeng for klovnen som aldri casher.

Verten selv, Billy stod for neste eliminering da hans kongepar holdt opp mot The Boat sine høns allin preflopp. Avgårde litt for tidlig for bilselgeren, de fleste unner denne mannen suksess i EtterDE, men medaljene lar foreløbig vente på seg. 5 points going south.

Ilderen var frekk nok til å skrense ut Billy da hans a8 stod greit mot direktørens kj. 6 poeng er likevel et fjell mer enn hva gjennomsnittsscoren til Billy er i EtterDE, og vi kunne ane et lite fornøyd smil i munnviken på den alltid positive villbassen da han gjorde seg klar for å tømme sidelaget.

Boblegutt denne gangen ble den alltid blide tømrer Flush. Med par i 4 på hånden gikk chipsene på, men uheldigvis for han satt Value med to skistaver (tierpar). 7 poeng er uansett god fangst, men som vi alle vet er det harde kontanter som flyr best på Kråkenes.

Da var det medaljespill. Psycho, Flush og Value skulle bekle pallen, det varte ikke lenge før rene rabalderet brøt løs rundt bordet. Referenten dusjet i ildvann på denne tiden, men notatene sier ihvertfall at Moe røk med A8 mot Ilderens T8. En beat med andre ord, og en del hjertesukk ble spint ut mellom de to. Uansett: Bronse og 8 poeng for shippingsjefen fra Lagunen.

Headup gjorde man en split deal, hvor man utelot 400 spenn som man flippet for. Ilderen ble den heldige og tok ned 10 poeng. Gratulerer til terassebyggeren fra Dalen, og kudos også til Value som i 2010-debuten gjorde et solid inntrykk og kunne gå hjem til dronningen med dineras i lommen.

Neste turre er hos The Boat lørdag 29/5. Dette blir en høydare, vi stiller i baris og med grillmat hvis været er noenlunde. Laksevåg har kamp på Osterøy samme dagen, så vi legger opp til direkte rute fra Ole Bull-øyen til villaen ved Nordås. Klirrebag og godt humør hører jo som kjent sammen. Vet at Geiten og Flush sliter med denne datoen, hvis det er flere faste bør det meldes så hurtig som mulig.

Under følger tellende rangering:

1. Ilderen 28 poeng, 4 turrer, 1 gull
2. Psycho 25 poeng, 4 turrer, 1 bronse
3. Reim (reserve) 24 poeng, 3 turrer, 1 gull, 1 sølv
3. Flush 24 poeng, 3 turrer, 1 sølv, 1 bronse
5. The Boat 16 poeng, 3 turrer
6. The One 15 poeng, 3 turrer, 1 bronse
6. Nuts 15 poeng, 3 turrer, 1 gull
6. Billy (r) 15 poeng. 3 turrer
9. ACE 14 poeng, 3 turrer, 1 sølv
10. Akutten 10 poeng, 1 turrer, 1 gull
11. Value (r) 9 poeng, 1 turre, 1 sølv
12. Commodoremannen (r) 8 poeng, 1 turre, 1 bronse
13. Optikeren (r) 4 poeng, 1 turre
14. Geiten 3 poeng, 1 turre
14. Rusken (r) 3 poeng, 1 turre
16. The Killer (r) 2 poeng, 2 turrer
16. The Dentist (r) 2 poeng, 1 turre
16. Elven 2 poeng, 1 turre
19. Ipod 1 poeng, 1 turre

Minner om at man må ha tre turrer for å være kvalifisert til Novemberturren. Minner også om at poeng fangst er utgangspunktet for hvem jeg ringer for å fylle plasser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar