Totalt antall sidevisninger

onsdag 4. januar 2012

Godt År!


Hei folkens og godt nytt år.

EtterDE 2011 kan godt sies å gå ned i bøkene som den mest hendelsesfulle sesongen i kortlagets historie. Det ble utbetalt (og betalt) mer bananer enn noen gang, det tradisjonelle turreformatet ble variert og man utvidet selve laget til hele 16 spillere. Sist men ikke minst sendte man folk til NM i poker som avholdes i Dublin i slutten av Mars. Tre stykker fikk hele eller deler av oppholdet betalt gjennom å pallbekle Novemberturren, Ilderen valgte å ikke reise noe som førte til at han fikk sin premie i cash. Reisefølget til den grønne øyen i skrivende stund fra EtterDE er The One, Nuts, The Boat, The Dentist, The Killer og Billy. En skarpskodd gjeng med andre ord. Vi håper enda flere hiver seg med.

Sesongen 2012 sparkes snart i gang og de nyinnlemmede medlemmer får den milde æren av å åpne sine hus for EtterDE-banditter. Terminlisten er sendt ut og foreløbig er det kommet få innvendinger mot den. Hvis noen ikke har denne i innboksen, kan de gi et pip så kan jeg sende den på nytt.

Første turre foregår allerede Fredag 20. januar hos selveste Reim i Fyllingsdalen. Starttidspunkt er 1930. Folk må gi beskjed så fort som mulig dersom de er forhindret fra å stille. Det vil før kortene deles ut foretas en høytidelig pokaloverekkelse fra årets spiller 2010 Reim til regjerende mester ACE. Vi gleder oss til det.

Formatet for denne turren er ikke bestemt. Grunderen foreslår 400 buyin 200 rebuy. En litt dyrere variant av den klassiske, men jeg tror folk er mer edruelig med sjetongene når det koster mer, slik at sluttsummen blir noenlunde likt for den enkelte sammenlignet med den billige
varianten. Man etterlyser mer seriøst spill og det tror jeg man får ved å øke prisen litt. Hva synes folk om det? Man kan også spille den billige rebuyen, freeze, bounty eller double/triple chance. Fyr løs hvis du har noe på hjarte. U decide, husk ingen klaging i etterkant.

Vi spilles.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar