Totalt antall sidevisninger

lørdag 21. januar 2012

Da var vi i gang

Årets første cognac gikk til The Boat

Dagens vert og nyinvidd fast medlem i EtterDE, CrazyLegs

Fra v: Flush, Billy, ACE og Geiten

Nuts og Toget

De tre som besteg pallen

En relativt sveiseblind vinner

Jaja da var vi i gang. 15 friske medlemmer troppet opp i telefonguden CrazyLegs sin stue for å spille kort. Siden Reim ikke kunne være med, ble det ingen pokaloverrekkelse slik planen var til årets spiller i EtterDE 2011, ACE den bebrillede. Det går rykter om at Reim har smeltet om vandrepokalen til en medaljong som sønnen går med i barnehagen, og at det blir en stund før vi ser ham i EtterDE-sammenheng.

Likefullt. 15 stykk og god gammeldags 200/100 rebuykjør. The Boat ledet som vanlig an showet og tok ned rebuyprisen for ørtende gang. Toget og Thai spilte på store stacker etter rebuyen. Det ble en litt skuffende premiepott ettersom vi bare var 15 mann, dette hadde nok sammenheng med at vi kortet ned rebuyen med en halvtime pågrunn av vi var såpass mange.

1 poeng gikk til den alltid like svimede Geiten. Han barte og beklaget seg fordi han glemte å ta rebuy da han gikk blakk siste hånden før pausen, og satt bare med ministack da det kom på med A4. Gjestespiller for dagen LappaÅge, tok han ut med solide AQ.

2 poeng gikk til Nuts. På en J-høg flopp gikk pengene på, Nuts holdt kongene, mens Toget lå et stykke bak med sin AJ. Et ess på river slo ut den trivelige krabaten fra Varden.

3 poeng ble det til The Boat etter en klassisk badbeat. Aliin preflopp med AK mot AQ pleier å være gode nyheter for den med bigslick, men bilselgeren fra Loddefjord hadde ikke Fru. Odds på sin side da en høns landet i bordet. Den heldige utslager var Ilderen.

4 poeng ble det på nyfriserte Billy som hadde problemer med å riste av The Dentist på et bord som inneholdt ett ess og en syver. 87 var ikke godt nok mot Åsanebuens KK.

5 poeng gikk til edruspillende ACE som etter å ha blitt sløyet i et par grisete utdragninger, fikk på sin siste sjetong med 10-5. Johnny Thai tok inn potten med A4.

6 poeng gikk til shorte The Killer, K9o var langt i fra godt nok mot The One sin AK. Vi var nå 9 igjen og samlet oss for finalebord.

7 poeng og først ut av finalerekken var Gjerding som mistet tålmodigheten og pushet seg inn med 64o. Ilderen var den glade bøddel med A7.

8 poeng gikk til den smørblide tømreren fra Nattland, Flush. 77 var best til river da et ess falt og The One paret sin A9.

9 poeng ble det til Laksevågs stjernetrener, LappaÅge som hadde en del hav å forsere da han deiget KQ mot Toget sine to høns. Ingen hjelp og bort i det voksende sidelaget med glassmesteren fra Landås.

10 poeng gikk til Thai som tapte flippen med TT mot swixsmørende The One sin AQ.

11 poeng gikk til verten selv CrazyLegs. Psycho dro greit på etter en allinkonfrontasjon preflop. Hende var 22 på Crazy, mens Psycho hadde KJ.

12 poeng og boblegutt ble status for Ilderen etter å ha opplevd en badbeat med AQ mot Psycho sin AJ. Sånn er poker og ingen bleiepenger hjem til mor for bankmannen fra tjukkeste Dalen.

13 poeng og bronse ble det på Toget. Etter å ha opplevde en sjuk allin preflop-badbeat mot The One med QQ mot 55 (5 på river) var gode råd dyre og hans 10-6 ble et lett offer Psycho sin A2s. Vi var klar for headsup mellom to gamle travere Psycho og The One.

Det bølget frem og tilbake en stund før The One til slutt vant den avgjørende potten etter et allinbud på river med tress i konge. Psycho hadde to par. 14 poeng og sølv til den blankissede og 15 poeng og det edleste metall til The One.

Neste gang vi møtes er 24 februar hos Toget på Nesttun. Adresse blir sendt ut i forkant. Vi vet at The Dentist ikke kan være med, andre som sliter kan gi beskjed, men tror nok uansett at verten må ta høyde for to bord i stuen. Hvilket format turren skal ha er ikke bestemt, folk er fri for å komme med forskjell. Verd å merke seg at vi nok bør fortsette å holde en eventuell rebuyperiode til 1,5 time slik at vi kommer oss hjem før hanen galer. Denne gangen ble det generelt veldig billig for medlemmene.

Ellers ble det bestemt at vinnneren av årets rangering får i tillegg til pokal en komplett NM-pakke. Vi hever derfor buyin til rangeringsturren til 1300 for å kompensere raken som går vekk til dette. Ellers blir det slik at når vi snakker november blir listen delt i to, de under midten får ingen rebuymulighet, mens de over får 1 gratis rebuy. Det er de 7 beste turreplasseringen som teller i sammendraget. Hvis man vinner rangeringen kan man IKKE veksle inn NM-pakken i penger. Hvis man ikke vil/kan reise går premien til nestemann på listen. Litt mild tvang med andre ord.

Under følger tellende rangering :

1. The One 15 poeng 1 turre 1 gull
2. Psycho 14 poeng 1 turre 1 sølv
3. Toget 13 poeng 1 turre 1 bronse
4. Ilderen 12 poeng 1 turre
5. Crazyleg 11 poeng 1 turre
6. Flush 8 poeng 1 turre
7. The Dentist 7 poeng 1 turre
8. The Killer 6 poeng 1 turre
9. ACE 5 poeng 1 turre
10. Billy 4 poeng 1 turre
11. The Boat 3 poeng 1 turre
12. Nuts 2 poeng 1 turre
13. Geiten 1 poeng 1 turre

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar