Totalt antall sidevisninger

mandag 21. november 2011

Med Eire i sikte

Vinneren av NM-pakken, selveste Grunderen

Pallen pent bekledd denne gang

Herlig stemning som alltid da brunt falt i glassene

I ACE sitt fravær fikk den evige toer og boblegutt, Nuts lov til å trene på å heve trofeer

Da var sesongen rundet av med en spennende rangeringsturre.

Value var dessverre på kjærlighetstur i Stockholm og måtte fint tenke på guttene som kriget om de innsamlede midler. ACE hadde blingset og planlagt teambuliding for avdelingen sin denne fredagen, noe som var svært utaktisk ettersom han var årets spiller 2011 og kunne starte et par hestehoder foran rent sjetongmessig hvis han hadde stilt. Nuts ble sparket et hakk opp på grunn av brillegutten sitt fravær og utnyttet mulighetene godt. Toget var den siste av de faste som ikke stilte, ettersom han bare har deltatt i 1 turre i år og ikke var kvalifisert for deltagelse.

Formatet var 1 banan inn. I to timer kunne lederen rangeringslisten Nuts, kjøpe seg inn igjen to ganger gratis. De 6 neste på listen hadde denne muligheten 1 gang, mens de seks siste ikke hadde noen ekstraliv. Kun Reim brukte rebuy de to første timene, mens resten anvendte livene i pausen.

Premiene var komplett NM-pakke til første, buy inn til NM i andre (800 euro), mens tredjemann fikk fly og hotell til Dublin i april. Dubli

Etter mange harde flopper og slag stod Reim, Nuts, The One og Ilderen igjen som de siste fire. En deal ble gjort slik at fjerdemann fikk 1,5 bananer i trøst. Etter en meget seig sesjon treveis, endte det tilslutt med at Nuts fikk fly og hotell, Ilderen buyin og The One fikk the complete package.

Den 23 mars til 01. april avholdes NM i poker i Dublin. Main event som geitene fra EtterDE sikler etter starter med Dag A 28. mars. Vi reiser ned den 28 og registrerer oss for Dag B som starter den 29. Da mesterskapet ble avholdt i Riga i fjor hadde man knappe 900 deltagere, deriblant vår kjøre Billy som med svart pubertetsbart gjorde et uutslettelig inntrykk på de mange tusen som fulgte livestreamen. I år håper man på 1000+ deltagere. I skrivende stund er 5 fra EtterDe booket og klar, mens man regner med en 3-4 til. Dublin vet ikke hva de har i vente. I år 840 bygget som vi alle vet vikingene fort og grunnla det vi i dag kaller for Dublin. I 2012 snur nordmenn nok en gang den grønne øy på hodet.

Undertegnede gleder seg til gjensyn med verdens beste pub O`Donoghue. Det skal drikkes ekte Guinness, Jameson og røykes til lungene kreperer. Kast loss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar