Totalt antall sidevisninger

søndag 2. oktober 2011

Sesongens nest siste turre i box.

Vinneren TOGET

The Killer bøyer seg rutinert vekk fra The Nuts som nettopp har spist rå kebab og vil spre. Gutta i pengene dette her.

The Boat var fornøgd med trofe

En av supereservene: LappaÅge

Hei og takk for i går.

Vi hadde kalt inn noen superreserver denne varme lørdagen ettersom man på forhånd hadde planlagt en lagturnering. Da alt kom til alt var det ikke alle som var like keen på lagturre, så vi kjørte i stedet en regulær gammeldags griserebuy. Ok hvis folk gir tilbakemelding på opplegg og slikt på forhånd heretter, så slipper man slite ut de få hjernecellene man har til å lage strukturer og slikt.

Kos ble det uansett, 16 friske folk. Undertegnede ledet suverent etter rebuyen med stack på nærmere 70k etter å ha innkassert et par grisepotter som underdog. The Boat stakk avgårde med den prestisjetunge rebuyprisen (bilder kommer senere.)

For ordens skyld, det blir ikke 16 poeng på første slik jeg sa i går. Det var 13 stykk faste medlemmer og de utgjør poengkampen. På Hanevik fikk Killer 11 poeng for seier selv om det var 12 spillere. Likhet for loven og alt det der.

Value røk først med q9c for flushdrag på floppen Ac Jc 4h, Toget fadet motouts med sin AJ.

Neste hånd var en dobbel utslaging fra årets boblegutt Nuts da hans to høns sendte Billy (A6) og Geiten (99) til railen. Geiten hadde mer chips enn Billy og fikk 3 poeng, mens eks-direktør Billy måtte nøye seg med 2.

The One rotet det meste av sin stack vekk da han raiset the Boat preflop, på flopp, på turn og river med en hånd han trodde var KK. Da Boat synte og viste opp K8 på bordet TT875, jublet grunderen inni seg, men ble raskt møtt med fortjent latter da hånden hans viste seg å være KJo. The One advarte 5 minutter før denne hånden om at knektene fort kunne forveksles med kongene når man spilte med den innlånte dreitakortstokken verten hadde fått fra naboen. Resten av bosset til The One gikk inn med kruttsterke J2o mot The Boat sin A5. 4 poeng og av med sveisebrillene.

Sammenlagtleder Psycho røk raskt etterpå da hans 44 ble dradd ut av The Boat sin 73o. 5 skuffende poeng til Prinsen av Bønes.

ACE var før denne turren Psycho sin nærmeste trussel i sammendraget, men klarte ikke å knipe mye terreng da hans Aqs tapte mot terminatoren The Boat sin JJ. 6 poeng.

Thai måtte frem med mobilen og melde etter villige Dalen-høns da hans T9 ble for svak mot The Boat sin K4. Bordet var aq43 da Thai gjorde move, ikke så lett å bløffe en bilselger, det burde Thai vite. 7 poeng, men en motatt sms med masse gule smileys gjorde at maleren ikke forlot laget i altfor dystert humør.

Toget var bøddel i neste pott da hans 66 traff set og fikk deigen fra The Dentist som satt med K9. 8 poeng til Åsanebuen.

Superreservene Pettis, Åge og Vegas-Bernt var nå røket, de blir ikke tatt med i referat siden deres resultat ikke teller for sammendraget. Det var 4 premier denne kvelden og alle regnet som vanlig med at boblen ville tilfalle Nuts, men den gang ei. Regjerende årets EtterDE-spiller Reim, røk da hans Ajo ikke stod mot Toget sin Kq. 9 poeng til snikkergutten.

I pengene landet Nuts, Toget, The Killer og The Boat. Førstemann ut av leken var The Boat som hadde løpt inn i litt trøbbel før han ble ekspedert av Nuts. Hånden til Boat var J8, mens Nuts holdt AT. Floppen var AT8. 10 poeng.

Nuts ble omtrent tårevåt og tok med seg blodtilt inn i kontantlaget som rullet lystig på siden da han betalte av Toget sin QQ med AQ på en q-høg flopp. Likefullt, første pengeplassering for Nuts dette året, noe vi alle unner ham.

Headsup ble det for en gangs skyld ikke gjort deal. Duellen med The Killer og Toget varte og rakk, men til slutt ble Arnabuen Toget den lykkelige vinner. Vi gratulerer Toget med sin første pokal og The Killer med nok en grovplassering.

Neste turre foregår hos Flush fredag 28. oktober. Meld av hvis du ikke kommer. Formatet blir 500 buyin med to valgfrie rebuys og en valgfri addon etter to timer. Starter med 10k-stack så folk kan lime billig hvis de vil. Dette er siste regulære turre før rangeringsturren avholdes 18 november.

Under følger tellende rangering.

1. Psycho 57 poeng 8 turrer 1 gull, 2 sølv

2. Nuts 56 poeng 8 turrer 1 bronse

3. The Killer 54 poeng 7 turrer 2 gull 1 sølv

4. ACE 51 poeng 7 turrer 3 bronser

5. Reim 49 poeng 8 turrer 1 gull, 1 bronse

6. The Boat 40 poeng 6 turrer 1 bronse

7. Geiten 38 poeng 5 turrer 1 sølv, 2 bronser

8. Ilderen 34 poeng 5 turrer 1 sølv

8. Thai 34 poeng 5 turrer 1 gull

10. The One 32 poeng 6 turrer 1 sølv

11. The Dentist 25 poeng 4 turrer 1 sølv

12. Flush 18 poeng 4 turrer 1 sølv

12. Value 18 poeng 4 turrer 1 gull

14. Akutten 16 poeng 2 turrer 1 gull

15. Billy 16 poeng 6 turrer

16. Toget 13 poeng 1 turre 1 gull

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar