Totalt antall sidevisninger

mandag 6. juni 2011

Det er sumarstid

Sliten grinder ringer kontofonen 0400

United tapte, men Johnny har allerede bestilt sommertur til Pattaya for å kompensere

Pengene forble sveiset i Bergen Sør

Psycho, ACE og The Dentist kledde opp pallen

Bord 2 minus fotograf rett før det braker løs

Bord 1 etter utdeling av brunt

ACE tok ned rebuyprisen og den fikk raskt ben å gå på

Turren hos The Boat ble etter tradsjonen lagt til dager da man forventet solskinn og kunne legge sommerkoteletter på grillen. Regnbyen leverte imidlertid nok en gang dretavær da det gjaldt som mest og undertegnedes flintstek forble i frysen. Vi hadde åpnet for 2 bord denne gangen og totalt var vi 15 muler rundt to filter. Bare Geiten, Toget og Billy hadde meldt forfall av de faste, mens GalaOdd og Jaffen stilte opp som outsiders. På tross av regnet var stemningen skyhøg fra første flopp og rammene var som vanlig fortreffelige når The Boat arrangerer.

Rebuyperioden ble som vanlig frisk og fin. ACE stakk av med innkjøpsprisen, men flere beit godt fra seg og vi fikk nok en hyggelig pott å krige om.

Det var CL-finale denne dagen og det var selvsagt satt av tid til å se denne uten å ha flopper flygende i været. Den eneste som røk før selve kampen var Value som prøvde seg på en grovbløff mot en kar som sjelden kaster med brunt brennevin i masken, nemlig ACE. Hendene er litt uklart notert, men mener de var q6 (Value) mot Aj (ACE) på et bord som inneholdt 88a. One point til den sportsutstyrselgende artige krabaten fra Dalen. Det skal legges til at Value reddet seg fint inn på et livebet under kampen mot undertegnede.

Da jubelen var lagt seg etter festfotball på TV var det slutt for vår kjære gjest GalaOdd. Med JT fikk han på deigen mot mannen med 40 vektall med kirugi fra det medisinske fakultet på Exodus, Akutten. Røreleggeren som for tiden sogner til Minde Kirke, peilet seg inn med dominerende QT. Allin preflop, exit for debutanten.

Q2T var floppen da Flush fikk på sjetongene mot sin svoger Psycho. Med to overkort, spardrag og gutshot var det en legitim push, men KQen til nemesisen på fyrefronten stod unna brasene. Uvanlig med bare 2 poeng fra den alltid like humørfylte gorillaen fra Nattland.

Nestemann ut var The One. Etter å ha synt et oppspill fra Psycho med hånden 99, pushet han like greit deigen med bordet AT69q. Psycho var litt bekymret for KJ, men synte med sin 87 og turnede str8. 3 poeng til grunderen.

The Killer røk uvanlig tidlig ut denne gangen på ukarakteristisk vis. Sannsynligvis var det et resultat av at alkolåsen var lagt igjen hjemme, men datakjempen prøvde seg med et helhjertet push etter at ACE hadde checket en flopp bestående av J44. Turn kom 4 og ACE synte på lette ben med AJ. Et lite takk for sist fra datamann til datamann. 4 points to the Killer.

Verten selv, The Boat, var knapp favoritt etter å ha fått på chipsene med A4, men klarte ikke fade The Dentist sin Q9. 5 poeng til den båtglade klassikeren fra Loddefjord.

Den alltid like leverende Akutten pushet 65s en stund etterpå, men møtte kveldens bøddel ACE allin preflopp. ACE eller betjenten som mange liker å kalle ham holdt stålsolide 99. 6 poeng likefullt til humørbomben fra Dalen.

En kveld blir aldri komplett uten en ellevill beat. Denne kvelden var det årets EtterDE-spiller 2010, Reim som måtte smake på den sure delen av eplet. Thai hadde synt Reim sin push alln preflop med JJ og fant en liten gutt på flopp som spiddet Reims kongepar. 7 poeng til en av de bedre snekkerene på Varg Veum-settet.

Thai holdt imidlertid ikke skansen lenge og hans glattbaserte isse og berusede sinn måtte pent traske bort i sidelaget etter at han presset T9 allin preflopp mot The Dentist sin AQ. 8 poeng lar seg likevel høre på totalrangeringen.

På floppen QT4 kom alle sjetongene på fra både Nuts og ACE. 77 på telefonselgeren fra Varden var langt i fra godt nok mot swixsmørende ACE sin QT. 9 poeng til Nuts som fremdeles har til gode å bekle pallen i EtterDE 2011.

På semiboblen kom debutanten Jaff som hadde holdt toget flytende lenge med stødig og rutinert spill. Hans JT møtte imidlertid motstand fra QJ i hendene til Psycho. Snipp snapp.

Den sure boblen gikk til llderen denne kvelden. Den høytsnakkende, men tvers igjennom trivilige bankmannen hadde uflaks da hans solide 8er par ble dradd ut av det ferskete faste medlemmet i EtterDE The Dentist sin A7. 10 poeng, men ingen sedler hjem til mor.

Pallen var nå fullt bekledd, og de tre ærlige sjelene var ACE, Psycho og The Dentist. The Dentist ble på tampen av kvelden tildelt fast medlemskap i EtterDE-familien og takket ja med en liten tåre i øyekroken. Den rutinerte stopperkongen fra Åsane bidrar med humør og en geografisk balanse i laget.

Bronse (den tredje i år) gikk til mannen med brillene, ACE. Hånden har forsvunnet fra arkivet, men 11 poeng, penger og medalje er ikke noe å kimse av.

Headsup ble avgjort da The Dentist meldte "dette gidd eg ikke mer" og synte med K-high uten drag mot Psychos push av et lavt mellompar med 54. Sterk innsats av begge to, vi gratulerer!!!!

Neste turre blir Fredag 24.06 hos The One. Startstidspunkt er litt uvanlig da vi må legge den etter en Laxavåg kamp som er ferdig 2045. Startstidspunkt blir frekke 2130, så det er bare å skifte om til fyresokkene direkte i gaderoben for de spillende geiter. Turneringsformatet blir denne gang en ren freezeout. Innkjøp blir 1k bananer (inkludert rake) Dette grepet er gjort på grunn av tidspress, samt et legitimt ønske om variasjon i type turneringer vi spiller. Utover høsten kommer til å variere mellom en del typer turneringsformer, følg med følg med.

Vi er nå 16 medlemmer, ingen reserver. Det er likevel veldig viktig at folk melder forfall slik at jeg kan vite om vi trenger to bord eller ikke.

Under følger tellende rangering:

1. Nuts 34 poeng 5 turrer
2. Psycho 33 poeng 5 turrer 1 gull, 1 sølv
3. ACE 32 poeng 4 turrer 3 bronser
4. The Killer 31 poeng 5 turrer 1 gull
5. Ilderen 28 poeng 4 turrer 1 sølv
5. Reim 28 poeng 5 turrer 1 gull
7. The Boat 21 poeng 3 turrer 1 bronse
8. Akutten 16 poeng 2 turrer 1 gull
8. Geiten 17 poeng 2 turrer 1 gull, 1 sølv
10. Flush 15 poeng 3 turrer 1 sølv
11. Thai 14 poeng 3 turrer
12. The Dentist 12 poeng 1 turre
13. The One 11 poeng 3 turrer
14. Value 11 poeng 2 turrer 1 gull
15. Billy 11 poeng 4 turrer
16. Toget 0 poeng 0 turrer

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar