Totalt antall sidevisninger

torsdag 28. oktober 2010

I morgen skjer det

Hei bønder.

I morgen avgjøres altså sammendraget. Nuts og Reim er i førersetet med Ilderen som darkhorse. Stedet er Allestadhaugen hos den alltid smilende Direktør Nuts. Blir spennende om sveiseleifen fra Varden klarer å bringe hjem gullet på hjemmebane. Hvis alle har orden i sine kalendere er det to forfall denne gangen, Mr. Boat og Mr.Geit. Gyteklare reserver er Reim (sef) og gode gamle Value. Turren starter som vanlig 1930, noe som medfører hurtiglegging og sovemedisin i kveldsen i Porsveien. Slik er det på toppen. Minner om at geitene som drakk seg full på Verftet skylder 100 kr hver i rake, de kan betales i morgen, eller senest november. Driter i om du ble nektet servering og brukte 4000 kroner der nede Thomas, rake e rake og regler e regler.

Minner om rangeringsturren 20.november og julebordet 18.desember. Er det noen som nå klink kan si at de skal være med eller ikke, ville jeg satt pris på den informasjonen.

Husk å fyll glasset i morgen.

PS. Geit, slutt å sende spammail. Hotmailen din har vært så inaktiv at den har begynt å produsere porno og sende den ut til dine venner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar