Totalt antall sidevisninger

onsdag 3. mars 2010

Nummer to unnagjort

Akutten ville gi seg i rebuyperioden fordi budsjettet var brukt, men fikk lånt seg opp og tok hele dreiten ned. Well done mate
Gutta i pengene
Full kontroll
Sick konseblikk fra The Boat, fortvilelse fra Ilderen
Skulle tro de vant vm.

Forrige fredag smelte vi i gang andre runde av EtterDE 2010. 10 friske karer stilte med hyseblikk og kontanter i lommene. Billy, The Killer og Reim var kalt inn som reserver for Thai, Geiten og Nuts. Rebuyperioden var avvekslende rolig. De fleste fikk seg et par streker bak navnet, men til slutt var det Ilderen og Billy som stakk mulen foran og fikk cognacen med beskjedne 7 rebuy hver. Familien Moe hadde bygget grisestack og så farlig ut når alvoret begynte.

Fjorårets vinterkomet The Killer har kun funnet kladdeføre hittil i år og ble førstemann på hodet ut. Den brillefine hastet hjem til sin tvillinggravide kone med 1 beskjedent poeng i sekken. Reim var bøddel med AT som dro på mot Killerens AK, allin preflop.

Nestemann ut var Billy som tross alt hevet snittet sitt fra fjoråret (1,4) med 2 poeng i posen. Tømreren hadde kjørt seg godt opp på brennevin og tok ikke tapet tungt. Sverdet falt med K4 mot Psychos AK.

Shortstackede The One føk ut rett etter med usle 62 mot Flush sin solide vaffel (AQ) Allinpre og bort i sidelaget med denne klovnen.

The One fikk snart selskap av sin ambisiøse fetter som etter rapportene fikk deigen på preflop med 54 og ble møt med hugg av pokerpro Psychos AQ. Fire poeng til brytekongen fra blodbyen.

Den neste utslagningshånden er grunnet grunderens sedvanlige gobris stygt kladdet i notisblokken. Jeg tolker skribleriene som at det var en allinkonfrontasjon mellom The Boats Q4 mot Psychos T9, hvor bilselgeren røk. 5 poeng i reisesekken til Florida.

Psycho som lenge hadde dominert turren, føk ut på semiboblen. Hans AJ ble for knapp mot luringen Akuttens KK. 6 poeng, men ingen pesetas.

Boblegutten denne gang ble Ilderen, hånden hvor han røk er rett og slett ikke skrevet ned av grunderen. Tar full selvkritikk på den, men det viktige er vel tross alt poengene. Det ble 7.

Medaljekampen be tøff og hard, Flush måtte ta til takke med bronsen etter at deigen gikk inn på en 8-høg flopp. Hans T8 var saklig nok, men holdt ikke når Akutten satt med Q8. 7 greie poeng til tømreren fra Nattland.

Headsupduellen ble avgjort da Reim og Akutten stilte inn skuten med henholdsvis 44 og 86 preflop. Akutten dro på og tok sin andre seier i EtterDE. Kudos til Reim som er suverent i tet sammenlagt etter ett gull og ett sølv i 2010.

Neste turre er 26. mars. Vert er foreløbig usikkert, men jeg tar et par telefoner i helgen og finner en stakkar med ikke så altfor dyr tapet. Vi har allerede tre forfall: Undertegnede (jobb), Thai (jobb) og The Boat (ferie eller jobb, alltid en vanskelig definering med denne mannen når han drar over atlanteren). Dermed er reservene Reim, Billy og the Killer autoinvitert i kraft av at de er de eneste reserver som har antet i 2010.

Med så mange forfall så tidlig, så kan vi gjerne diskutere å flytte turren hvis det skulle blir flere. Mener jeg har rablet en gang om at ved 5 eller flere forfall flyttes turren. Vi får se, gi tilbakemeldinger så hurtig som mulig.

Blås av

Nedenfor følger tellende rangering:

1. Reim 19 poeng, to turrer, 1 gull, 1 sølv
2. ACE 13 poeng, to turrer, 1 sølv
3. Ilderen 12 poeng, to turrer
4. The One 11 poeng, to turrer, 1 bronse
4. The Boat 11 poeng, to turrer
6. Psycho 10 poeng, to turrer
6. Akutten 10 poeng, en turre, 1 gull
8. Billy 9 poeng, to turrer
9. Flush 8 poeng, 1 turre
10. Geiten 3 poeng, 1 turrer
11. Nuts 2 poeng, 1 turrer
11. The Killer, 2 poeng, 2 turrer

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar