Totalt antall sidevisninger

lørdag 2. januar 2010

Godt nyttår!

Hei mine venner!

Godt år. Kan benytte anledningen til å gratulere Bolikk, Smolt, Geiten og ACE med deling av premiene under julebordet. Bra spilt.

Det er klart for den andre sesongen av EtterDE. Jeg vil på egne vegne si at den første sesongen ble en suksess. Bra oppslutning, godt humør, spilleglede og masse brennevin. Det har vært smått diskutert om noen faste medlemmer vil tre over til reservestatus og noen reserver har ymtet frempå at de vil bli faste. De som vil bytte staus, ta kontakt sånn at jeg får oversikt. Hvis man ikke forventer å være deltagende på mer enn halvparten av turrene, så kan man vurdere om man ikke heller vil være reserve. Forutsetningen er jo selvsagt at det finnes folk som ikke er faste, men som er ivrige på å delta mer enn 5 ganger i løpet av året. Er praktisk at de faste stort sett kan, blir en del ringing og styr når man får avbud, spesielt de sene.

Forslag til endringer for 2010:

* 7 turrer teller for sluttrangeringen. De som har deltatt på flere enn 7, kan kutte sine dårlige resultater. Dette for å hindre litt at donks som undertegnede nesten vinner rangeringen fordi han er flink til å stille opp.

* Juliturren. Denne var vanskelig å avvikle i år, ettersom folk stort sett er på ferie. Hva gjør vi? Venter og tar det etterhvert eller sløyfer den og spiller 9 turrer? Tre turrer i september slik det var i år, var ikke noe populært på hjemmefronten min ihvertfall. Hva med å kjøre en slags åpen sommerturre med litt buyin? Kom med forslag...

* 5 mannsbord? Skal vi ta å kjøre to femmannsbord når vi er steder med plass til det. Blir fort mer action da.

* Cashlagene. For the holy mother of God. Vi må få vekk skeiva spellingen (vet du sa det tidlig Moe). Starter selv året i skamminus til halve EtterDE, ettersom jeg i brennevinsbris hoppet inn i sjetongkassen uten dekning på konto under julebordet. Leie ting, har vært en del lag hvor det har vært høye summer og folk har fått det litt halvkjipt etterpå. Er ikke lett å gi seg når man blir dradd ut av folk med briller og det er åpen kreditt. Så vi får slå det fast som regel at cash only gjelderi 2010. Gøyere å vinne også da. Vet det er min feil som åpnet denne praksisen underveis...slo greit tilbake ja.

Hadde vært flott om flest mulig sa sin mening om det som står skrevet over. Eventuelt kommer med input om andre ting som bør endres eller justeres. Dette gjelder reserver og faste, alle må bidra litt.

Setter opp januar, februar, mars med tanke på vertskap. Gi lyd kjapt hvis man har noen spesielle ønsker om måneder å arrangere, eventuelt måneder man er vekke. Vi spiller siste fredagen i måneden i utgangspunktet, men justerer gjerne under fotballsesongen siden halve laget spiller for samme fotballklubb.

Januar: Fredag 29 The One
Februar: Fredag 26 Thai
Mars: Fredag 26 ACE

Fyr opp!

1 kommentar:

  1. Godt jobbet lingster! Fortjener en applaus for godt gjennomført opplegg. Synes det har vært stort sett knallbra. Litt startproblemer denne første sesongen må man vel regne med.

    Støtter forøvrig de fleste forslagene over.
    - Lurt med 7 tellende, klinten fra hveten.....
    - Kan gjerne kjøre totalt 9 turrer for min del.
    - Cashlagene.... sier vel seg egentlig selv

    Støtter imidlertid ikke 5 mannsbord. Skjønner at det kan være interessant med mer action, men synes det er altfor få med 5 på bordet.

    PS:Jeg kan sikkert ta april eller mai mtp hosting

    SvarSlett