Totalt antall sidevisninger

torsdag 5. november 2009

Ti på innsiden og vekk

Dataguden Pettersen med årets andre seiersposering
Dette bildet e scannet og sendt til skatt Nord
Endelig litt lørdagsgodt for sjefen over brennevinsbris
Laget samlet på byggeplassen til Flush

Den tiende og siste tellende rangeringsturren ble gjennomført forrige fredag hos Flush. I laget stile 7 faste medlemmer og 3 reserver. På forhånd var det knyttet grei spenning til hvorvidt The One kunne snyte Ilderen for den totale rangeringsseier på målstreken, men også Psycho og Nuts hadde teoretiske muligheter for å hente hjem pokalen.

Rebuyen var forholdsvis rolig og grei denne gangen. Det var godt med fyr i teltet, men rebuyene ble jevnt fordelt. Psycho som i en periode ikke fikk noen ting til å stå, måtte i pengepungen fleste ganger denne fredagen og kunne innkassere sin første rebuypris for året.

Da alvoret begynte var det som alltid et par stykker med liten sutrestack, mens majoriteten av de unge lovende hadde godt med sjetonger å søle med.

Verten Flush ble førstemann ut av rekken. Med AA trappet han sin svoger Psycho på en utmerket måte preflop, fikk pengene inn på en 9 høg flopp, men Psycho fikk en mirakeltier på river for set. Uflaks, men ingenting å gjøre med.

Psycho fyrte ut nestemann også, nemlig ACE. Den gamle Lien-helten klarte ikke å vinne flippen for alle pengene med 22 mot Psychos qj. Den brillefine ingeniøren måtte småfrustrert traske vekk fra filten og bort i sidelaget.

Neste utslagning var av en viss betydning ettersom The One, som nå var eneste som var på skuddhold mot Ilderen, ble dradd i toeren. Den glade penetrerer var passende nok Ilderen, hans tt hadde ingen problemer mot grunderens 33. Den svartluggede svettet og tastet tidenes raskeste sms hjem til Fru Ilder om å rydde plass i pokalskapet. Grattis!

Neste utslagning var av det stygge slaget. Mannen med blankeste issen nord for Løvås Skole, Johnny "Mat" Thai, måtte NOK en gang se sine pocket rockets bli dratt i driten. Denne gang av beskjedne Aq som lå i hendene til mannen som var deltidsansatt i smørebuen til Dæhlie under Lillehammer 94, The Killer. To høns på floppen og Thai kunne nok en gang lire av seg en frustrert tirade om livets uregelmessigheter.

Debutant Reim gjorde en fin figur i sin første opptreden som reserve i EtterDE. Turren tok imidlertid brått slutt da hans ærlige treere møtte to enda ærligere høner i hendene på hans gode venn Nuts. Snipp, snapp, snute og der va Reimen ute. Den ambisiøse filmregissøren kommer trolig sterkere tilbake på julebordet.

Mannen med det høgeste plasseringssnittet i EtterDEs korte historie, Nuts gikk fort på et par kjappe smeller selv. Stilighet står for fall som Leifen sier, og den legoansatte ble såpass slanket at han måtte bare deige det på med 87s. Psycho var nok en gang bøddel og dommer.

Det var tid for boblspill og boblegutt vi fikk. Denne gangen var det Value som fikk den heller tvilsomme ære. Tingenes gang her er noe uklar da undertegnede var dypt nedi brunt brennevin et par bord bortenfor, men hendene var uansett 82 på Vognstølen og t8 på The Kiler. Når pengene kom på vites ikke, men The Kiler vant potten.

Tre glade gutter var i pengene. Førstemann ut av pallen ble Psycho da hans Kj ikke klarte å dra på mot The Killers Aq. Det var klart for headsup med to spillere som har levert skamsolid i hele år, Ilderen og The Killer. Unge Pettersen hadde fyrt siden klokken tre om dagen og dette var tydeligvis en finfin resept for å oppleve pokergli denne kvelden. Den avgjørende hånden ble 99 for ilderen mot The Killers 44. DING. En usannsynlig firer på river og der tok skapbrillisen fra boldbyen sin andre EtterDe-seier i år. Gratulerer så mye, og gratulerer til Ilderen som nok en gang dro i land en pengeplassering.

Da møtes vi neste gang 28. november kl 1700 hos Billy Skare for å se om det er mulig å snyte noe geld fra denne umulige Ilderen. Kommer snart en utfyllende blogg om opplegget.

Under følger endelig plassering EtterDE 2009. Gjennomsnittlig poengfangst står til høgre. Vi ser at Nuts troner på toppen på den.

1. Ilderen 65 poeng, 10 turrer, 1 gull, 3 sølv, 1 bronse 6,5
2. The One 57 poeng, 10 turrer, 1 sølv, 1 bronse 5,7
3. Psycho 56 poeng, 8 turrer, 1 gull, 2 sølv, 1 bronse 7,0
4. Nuts 53 poeng, 7 turrer, 2 gull, 1 sølv, 1 bronse 7,6
5. Geiten 46 poeng, 8 turrer, 1 gull, 1 sølv, 1 bronse 5,8
6. The Killer 44 poeng, 6 turrer, 2 gull, 2 bronse 7,3
7. ACE 40 poeng, 9 turrer, 1 gull, 1 sølv 4,4
8. The Boat 32 poeng, 7 turrer, 1 bronse 5,3
9. Akutten 29 poeng, 5 turrer, 1 gull 5,8
10. Prince 24 poeng, 5 turrer, 1 gull 4,8
10. Value 24 poeng, 4 turrer, 1 sølv 6,0
12. Flush 19 poeng, 4 turrer, 1 bronse 4,8
13. Thai 17 poeng, 4 turrer 4,3
14. Løven 13 poeng, 2 turrer
15. Toget 8 poeng, 1 turre, 1 bronse
16. Hesten 6 poeng, 2 turrer
17. Reim 5 poeng, 1 turre
18. Billy 4 poeng, 3 turrer 1,3
19. Vinkel 4 poeng, 1 turre
20. The Dentist 3 poeng, 1 turre

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar