Totalt antall sidevisninger

søndag 7. oktober 2012

Situasjon med tanke på rangeringsturre

Det skiller som de observante har fått med seg bare 4 poeng mellom 1 og tredjeplass i årets tittelkamp. Bildet er selvsagt mer komplisert ettersom det er de 7 beste poengfangstene som blir lagt sammen. Under følger resultatrekke (fra januar til september) til de som har møtt nok til å kunne stryke sine dårligste resultater etter siste turre. Alle har fullt oppmøte utenom The One som har ett fravær noe som gjør at han bare får stryke ett resultat (forutsatt at han stiller hos Flush)

Geiten har poengrekke 1-8-5-9-6-7-9-10 

Nuts: 2-6-6-8-2-10-4-11

Crazylegs: 11-10-12-1-4-8-6-12

Psycho: 14-4-8-11-7-9-8-1

The One: 15-5-11-13-3-5-8

Listen skal være 100 % korrekt, hvis noen har noen innvendinger let me know.

Jeg har regnet meg frem til at Geiten og Nuts er sjanseløse på pokal uansett hva som skjer 19 okt. Tittelen står mellom Psycho, Crazylegs og The One.

Vi forutsetter at alle tittelkandidatene møter opp. Crazylegs blir mannen å jage. Det magiske tallet er tre. Hvis enten Psycho eller The One kniper tre poeng på ham vil de gå forbi. Den som plasserer seg høyest av Psycho og The One vil vinne hvis Crazylegs driter seg ut.

Så slik er bildet i teten foran siste regulære bilde i toppen. Når det kommer til den ekstra gratis rebuyen under novemberturren som medlemmene på den øvre halvdelen har rett på, er det sykt åpent avhengig av det endelige deltagertallet. Tittelkjempene og Geiten er helt safe på øvre halvdel, mens alle fra Nuts (5 plass) og ned til Billy (11 plass) teoretisk kan ende på nedre eller øvre halvdel. Alle lave enn Billy må belage seg på å spille freeze i november, men det blir god struktur og masse chips, så ingen fare.

Tre ganger tre ut!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar