Totalt antall sidevisninger

tirsdag 27. mars 2012

Vårsteming

Tidenes sveis på Cognacvinneren
God stemning rundt filten
Pengetrioen
Går i med den bodyen?

Da var våren kommet og EtterDE har etter skjema fullført sin tredje turnering for året. Åstedet denne gangen var Value sin nydelige duekleiv plassert på taket av Fyllingsdalen. 13 muler stilte til start og formatet var det nypopulære 500 trippelchance.

Forrige gang vi prøvde dette formatet måtte det rasles til spontan generalforsamling rundt bordet da friskusen ACE brente sine tre liv etter bare en times spill. Innkjøpstaket ble hevet et hakk etter en knapp flertallsavgjørelse. Denne gangen slapp vi nyvotering, folk var mer eller mindre sinnsyke, men alle overlevde til pausen på sine tre innkjøp. Først inn med sine tre deiger var undertegnede som fikk en etterlengtet cognac i gapet for den innsatsen.

1 poeng. Da alvoret senket seg i det overlystige laget, var det regjerende mester ACE som måtte spise den først kamelen og danne sidelag. Hans nierpar var forsåvidt ærlig og greti, men Flush meldte kongepar to stoler bortenfor og da bordet ikke gav noen overraskelser var det bare å få frem lommeboken og helle innpå med brennevin for den brillefine ingeniøren.

2 poeng gikk til den svingspillende Billy som etter en del motgang måtte bryne det på med A5 allin preflop. Dette holdt ikke mot den nye kometen Crazylegs som synte på lette ben med 55.

3 poeng gikk til The Dentist som etter å ha lidd et par saftige nederlag rent sjetongmessig måtte bryne i bøsset med QT preflop. Sjetongstabelen var såpass kort at verten Value fant sitt syn med J5o, noe som stod. Snipp, snapp for odontologen som likevel fant hjertevarme i sidelaget som nå hadde begynt å rulle for fullt på salongbordet.

4 poeng gikk til Akutten som etter å ha mottatt 48 anrop for hjemmehønsen under forrige batalje, men nektet å gå hjem, denne gangen hadde kledelige rosa tøfler på bena og en ølboks det stod 0 % på i hånden. 0 % vinnersjanse hadde han ikke i allinkonfrontasjoen mot Value, men med QJ mot KJ ble det for tøft. Finalebordboble på rørleggeren.

5 poeng fikk til NAV sin nyeste klienttilvekst, Geiten, som riktig nok valgte en ærlig hånd å commite seg med, AJ, men håpene ble raskt dempet da han ble synt av Crazylegs sin Bigslick.

6 poeng gikk til Nuts som ble enda et offer for verteglien til hans gamle frende Value. AJ strakk det korteste gresstrået mot Value sine to høns allin preflop. Value var nå blitt farlig stor og pressen begynte å bli enig om at han så ut som en oddsfavoritt til førsteplass nå når det begynte å tetne rundt filten.

7 poeng ble det på Dublinklare The Killer som desverre ikke fikk den generalprøven han kunne ønske seg. Etter å ha jobbet seg short fant han en solid AK å bryne i med, men denne kvelden var goriggen på for Value som med lette ben fadet på med T7s.

8 poeng gikk til solidspillende Psycho som sjokkerende måtte konstatere at verten nok en gang var villig til en allinkonfrontasjon. Psycho hadde A9, mens Value nok en gang hadde samlet sammen to stramme høns.

9 poeng gikk til debutanten Lacca, som med strant og ærlig spill hadde holdt seg flytende godt inn på finalebordet, men måtte gi tappert opp da hans 3erpar tapte flippen mot Flush sin AK allin preflop. Likefullt en ærefull innsats av Åsanebuen som tilførte både humør og kvalitet til laget denne fredagen. Neste gang regner vi med den tidligere ungdomsstjernen tar med seg noen brune geiter også.

10 poeng og bobler fant veien til den alltid positive Flush, som med sin JT møtte veggen i sjefsbøddel Value sin AQ. Sur plassering for tømreren fra Nattland. Vi var nå i pengene og pallen skulle fordeles mellom The One, Value og Crazylegs.

11 poeng og bronse gikk til The One, som tok en ærlig stab mot verteglien med sine 66, men Value sin Q6 dro på og grunderen måtte fint innplassere seg nederst til venstre på pallen.

12 poeng ble fort utdelt til Crazylegs som headsup fikk det på med q9, men skjønte vel på forhånd at i dag var det nothing to do med gourmetspillende Value som vant sin siste konfrontasjon med KTo. Grattis til Value som årsdebuterte med en herlig seier og en solid nedbetaling på kredittkortet. Dette var en av de få gangene vi har sett Value på noe sterkere enn mild hvitvinsrus og man kan spekulere i om ikke tungtt alkoholinntak kan være en parola han bør ta med seg videre i årets regulære lag.

Neste turre blir 28ende april (LØRDAG) hos The Dentist som har flyttet sitt rede til æreverdige Kalfaret. Se opp for fruentimmere og jaguarer og slep likene nedtil sentrumssonen innen 1930. Drei av.

Under følger tellende rangering. Vi merker oss at The One og Crazylegs har fått en liten luke og ligger best an til å kapre pokal samt NM-pakke 2013.

1. Crazylegs 33 poeng 3 turrer 2 sølv

2. The One 31 peong 3 turrer 1 gull, 1 bronse

3. Psycho 26 poeng 3 turrer 1 sølv

4. The Killer 22 poeng 3 turrer 1 bronse

5. Flush 18 poeng 2 turrer

6. Billy 17 poeng 3 turrer 1 gull

7. Toget 15 poeng 2 turrer 1 bronse

8. Geiten 14 poeng 3 turrer

8. Nuts 14 poeng 3 turrer

10 Value 13 poeng 1 turre 1 gull

11. Ilderen 12 poeng 1 turre

11. ACE 12 poeng 3 turrer

13. The Dentist 10 poeng 2 turrer

14 Lacca 9 poeng 1 turre

15. Akutten 5 poeng 2 turrer

16. The Boat 3 poeng 1 turre

16. Reim 3 poeng 1 turre

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar