Totalt antall sidevisninger

mandag 11. april 2011

Da var våren kommet for fullt

Kveldens vinner og ny rangeringsleder: The Killer

Gutta i pengene

Ilderen ble kjempeglad når han endelig fikk brunt i glasset

Godt nyttår!

Fredag 25 mars var vi samlet igjen for fest og moro, denne gangen hos Johnny Thaimat. Vi var 11 rundt filten denne gangen ettersom ACE hadde surret med datoene, og reserver allerde var booket. Fraværende denne gangen var Geiten som var på Sverige-tur og Akutten som var i Tyskland for å se på hester. Reserver var The Killer, Reim og Billy.

Rebuyperioden var rimelig frisk. Høy alkoinntak, samt at vi spilte shorthanded bidrog nok til dette. En annen avgjørende faktor var at Psycho hadde bestemt seg forå fyre sokkene lysegule, og dermed startet en enorm innkjøpsgallopp som dro potten opp. Den artige krabaten dro i land Cognacen med solid margin.

Alvoret startet og vi konstaterte at vi denne gangen spilte om en nesten rekordstor pott. Førstemann ut av gladlaget var den alltid smilende Billyboy. Hans A7 møtte for sterk motstand i form av The Boat sin A3. Bordet låg 93379 da deigen kom på. 1 poeng til Billy.

2 poeng ble uheldigvis delt ut til den orientalske verten. På en flopp som inneholdt både to kløver og en 3er, gikk deigen til Thai inn mot The Killer. The Killer satt med 33, mens Johnny satt med to kløver. Ingen pådrag og scheisse for den isseblanke.

3 skuffende poeng ble fangsten til den busskjørende bankmannen Ilderen denne kvelden. Hans sorti var en 97-shove som rant inn i swixsmørende The Killer sine TT.

Neste utslagning var dobbel og av det spektakulære slaget. The One 3better The Boat sin utg raise, Nuts deiger bøsset sitt fra midten og ACE får på hele sin elleville chipsborg fra button. Boat kaster, The One har nesten lyst å kaste sine konger fordi han forventer AA fra sin fetter, men får det på, Nuts er allerede allin. Hendene er KK (The One), AQ (Nuts) 77!!!(ACE). ACE bygger str8 og sender to mann på railen. The One hadde mer chips enn Nuts og luntet avgårde med 5 poeng, mens maskinen fra Allestadhaugen måtte nøye seg med 4.

Nestemann ut av rekken tror vi er Psycho. Ingen er sikker, han er vekke fra alle referater, og ingen (inkludert ham selv) husker hvilken plass han kom på eller hvordan det skjedde. Vi plasserer ham her med 6 poeng, ettersom grunderen vet han varte lengre enn ham. Bra spelt!

Dermed blir det 7 poeng til neste ulykkesfugl, Reim. Hans exit ble besørget av den glade bilselger fra Nordås, Boat. Hendene var AJ (Reimegutt), QQ på Boat.

The Boat himself var ikke lenge i paradis, hans nierpar så flott og solid ut når det var opp mot Flush sin kjo, men den gang ei. Flush traff et bildekort og snipp, snapp, boble, men 8 points til Nordås.

Da var pengene klare. ACE, The Killer og Flush skulle bekle pallen. Førstemann som røyk var ACE, som ble lurt i en finurlig felle av sin gamle studiekamerat The Killer. Floppen kom qt9, denne ble checket av begge. The Killer checket esset som kom på turn, men ACE deiget. The Killer snapsynte med j8 og ACE hadde null outs med sin t7. 9 poeng og bronse til ACE.

Headsup ble der gjort splitdeal, men The Killer vant poengene. Gratulerer så mye og bra spilt. Kudos til Flush som nok en gang besteg pallen EtterDE-sammenheng.

Kl 0200 stod forresten Thai sin terasse i full fyr, vi snakker 150 cm høye flammer. En nynnkjøpt fakkel hadde tatt fyr i det nyinnkjøpte plastbelegget som dekket terassen. Melderen var Psycho, men alle trodde han tullet. Det gjorde han ikke, og Psycho viste spor av gammel storhet da han ville slukke brannen med 3 dl vann i en Fjellchipspose. ACE ristet imdlertid raskt av seg brennevinssødmen og hoppet i flammene bevæpnet med et teppe og fikk forhindret en potensiell katastrofe. Ilderen hadde i mellomtiden tisset i buksen og måtte trøstes. Fin mann å ha i knipe han Ilderen. Elleville tilstander med andre ord, bra huset ikke stod tomt.

Neste turre er Lørdag 30.04 hos llderen. Grunderen her kan ikke være med, The Killer tar hans plass. Hvis flere faste har problemer, må de gi en lyd snarest og ikke senest. Fyr det opp!

Nedenfor følger tellende rangering:

1. The Killer (r) 22 poeng 3 turrer, 1 gull
2. Reim (r) 19 poeng 3 turrer, 1 gull
3. Nuts 18 poeng 3 turrer
4. Geiten 17 poeng 2 turrer, 1 sølv, 1 bronse
5. The Boat 16 poeng 2 turrer, 1 bronse
6. ACE 13 poeng 2 turrer, 1 bronse
7. Ilderen 12 poeng 2 turrer, 1 sølv
8. Psycho 11 poeng 3 turrer
9. Flush 10 poeng 1 turre, 1 sølv
9. Billy (r) 10 poeng 3 turrer
9. Akutten 10 poeng 1 turre, 1 gull
12. The One 8 poeng 2 turrer
13. Ipod (r) 4 poeng 1 turre
14. Mulen (r) 2 poeng 1 turre

1 kommentar:

  1. Føler at gründeren her kraftig underbygger den helteaktiviteten jeg bedrev på Thai sin altan. Da Psycho "brannslukket" med chipsposen hadde undertegnede galloppert inn og hentet kaffepannen til Thai og satt igang en heftig brannslukking. Tre løp tur-retur kjøkkenet og brannen var fullstendig slukket. Tar ene og alene på meg all ros som måtte komme i etterkant for det arbeidet som ble gjort for å få kontroll på de elleville flammene!

    Har vanligvis få innsigelser å komme med hva gjelder gründerens referater, men her var det på sin plass med en kommentar da min heltedåd sannsynligvis sørget for at det fortsatt står en høyblokk på Sikthaugen.

    SvarSlett