Totalt antall sidevisninger

onsdag 30. april 2014

Stemning i Bergen Sør

Med optikerens inntreden i kortlaget har lagets arbeidergutter fått nok en ekskursjonsmulighet til de finere breddegrader i byen vår. Optikeren, opprinnelig fra tjukkeste Søviknesland, åpnet sin villa spekket med gadgets og god stemning denne flotte vårfredagen. Det var pølser i gryten, tournament director på storskjerm, egen røykestue med tak og røykmaskin i stuen. Rett og slett et strålende arrangement.

12 muler stilte til start, formatet var den gamle, men gode spurvevarianten hvor folk yter og betaler etter evne og tur. Brisnivået var relativt høyt, med klar pokal spaserende i retning The Dentist som utover natten bygget opp en brennevinsbris folk nord for ekvator ikke har opplevd siden Psycho ble hevet ut av årsfesten til Laksevåg i 2012.

Jeg har dessverre ingen bilder fra denne seansen og tidens elv har visket ut minnet om hvem som dro i land den sagnomsuste cognacprisen. Vet at folk sitter med bildemateriale og god hukommelse, så dette er noe vi forventer oppdatert i nærmeste tid. Det viktigste er at jeg har resultatene, og uten å røpe for mye kan vi kalle denne kvelden, kvelden da oddsen ble normalisert.

Første batalje i freezeouten skjedde da gjest Gisle med A8 joinet rutinerte ACE som holdt JJ, og løp inn i The One sitt blankpussede kongepar. Oddsen spilte ingen noe puss, og 1 poeng ble utdelt til shorte Gisle, mens 2 gikk til milslukeren fra blodbyen.

Neste ut var lagets egen snekrende spilloppmaker, som etter å ha tiltet bordet i tre timer fikk sin endelikt da han løp inni granittveggen The One. Billyboy hadde middelmådige JT som ikke holdt opp mot grunderens damepar. 3 poeng til den regjerende champion.

Nibben som har investert i medaljeskap på soverommet etter årets kometstart, pløyde to geiter ut ved neste stopp i spillet. Med JT massakrerte han både Geiten som satt med 87 og den falmende stjernen Crazylegs, som dog hadde respektable AQ. 4 poeng til Crazy, 5 poeng til Geiten.

Ilderen beæret oss med et besøk denne aftenen, hans gode humør smittet over, men gav uheldigvis ingen lykke rent spillemessig. 6 poeng til ham etter å ha løpt inn i den whiskydrikkende tannlegen sin 72.

Neste utslagning var av det styggere slaget, og hvem andre enn Etterde sin store badbeatkonge, Psycho måtte slukøret og coronabrisen tusle ut i røykerommet da hans JJ ble dradd ut av The One sin QJ allin preflop. Eksperter strides, men flertallet mener den flintskallede økonomen kommer sterkere tilbake under grillsesongen.

Brilletryllekunstneren fra Os var nestemann som måtte ete torv. Hans 66 så fin ut i varming mot Nibben sin AT, men som ofte før er det ikke over før den feite damen gauler på riveren. 8 respektable poeng til verten som brukte resten av kvelden på røverstoryer fra Ibiza og røyklegging av stuen.

Etter intenst og aggressivt boblespill, var det en av de dominerende begersvingerene rundt filten som måtte vende snuten pengeløs fra turneringsfilten. The Dentist sprakk boblen med Q9 som ikke holdt mot maskinen Nibbe sin KQ. 9 poeng til amalgankunstneren fra Åsane.

Pallen var nå bekledd med gamle travere som Nuts, The One og Nibbegutten, Bronsen gikk kjapt til Nuts som på en JTx flopp så fin ut med AJ, men ble dradd av The One sin KQ som landet en regent på riveren.

Headsup ble det raskt gjort en pengedeal da hanen snart galte, men The One dro  til slutt i land det edleste metallet. 11 poeng til Nibben, 12 til grunderen som endelig har funnet smørningen Northug manglet i Russland denne vinteren.

Vi møtes igjen i kveld til nye slag, under følger tellende rangering:

1. Nibben 33 poeng 3 turrer 1 gull 1 sølv 1 bronse
2. nuts 29 poeng 3 turrer 1 sølv, 1 bronse
3. psycho 28 poeng 3 turrer 1 gull
3. the one 28 poeng 3 turrer, 1 gull
4. ace 19 poeng 3 turrer 1 bronse
6. billy 17 poeng 3 turrer 1 sølv
7. the dentist 14 poeng 2 turrer
8. crazylegs 13 poeng 3 turrer
9. optikeren 12 poeng 2 turrer
10. ilderen 10 poeng 2 turrer
11. akutten 9 poeng 2 turrer
12. the boat 4 poeng 2 turrer