Totalt antall sidevisninger

torsdag 2. januar 2014

Da teppet ble senket

For en gjeng

Årets spiller 2013

Rima-Lars med vellkommen-tale

Praten går løst

Da var julebordet forlengst unnagjort og grunderen her har funnet tid til et lite tilbakeblikk.

Julebordet ble særdeles godt besøkt i år, og med stadige forhandlinger om buyin og rebuys, ble det etterhvert en hyggelig premiepott. Akutten hadde i år som i fjor disket opp et lekkert julemåltid med god assistanse av den beærede julebordskomite. Brennevinet fløt fritt som seg hør og bør i et EtterDe-lag.

Om det var luten eller dugg på nesen er uvisst å si, men godeste Optikeren gikk fullstendig bananas rundt filten denn dunkle frdagskvelen et sted i Bergen Sør. Den blide brillemakeren blåste sjetongene sine flere ganger bort til sidemenn, og dette førte til forhandlinger om reinnkjøp i en temperatur Oddvar Stenstrøm hadde vært fornøyd. Enden på visen ble at noen ble fornøgd.

Ellers var som vanlig fyring og spellemannsfakter i sentrum for de fleste, mens noen få seriøse sjeler faktisk klarte å bygge stack. Enden på visen og Dublin-turer ble fordelt via en kjeltringdeal bare sorte sjeler kan akseptere mellom The Killer, ACE, Reim og Geiten (?). Mener det var slik. Lykke til på den grønne øyen for dem reiser!

Ellers ble jo godeste Billy årets spellar med en stabil og innbringende sesong, grattis til ham.

Grunderen her meldte underveis at han nå trer tilbake som ansvarshavende for EtterDe, men håper veldig at andre kan lage en ordning slik at vi fremdeles kan møtes en gang i måneden til kortslag og kalas sammen.

Mazeltov!