Totalt antall sidevisninger

mandag 23. september 2013

Da er det duket for finale!

Stolt Cognac vinner

Det nyeste medlemmet i laget : Greven

Kelly Familiy på pallen

Vinneren slo til med et foredrag om 9/11
Hei hei geiter

Da var EtterdE 2013 sitt nest siste regulære lag i boks og vi kan begynne å rette hornene våre mot oktoberturre og sluttspill. Turren hos Crazylegs førte til delvis dramatiske endringer helt i toppen av sammendraget, The One er nå et mulehår foran forhåndfavoritten Billy i siste indre.

Turren forrige fredag ble et blodbad på den formen av at Mr. Psycho opplevde kortgudenes vrede og gikk ikke blakk mindre enn 5 ganger under rebuyen. Dette førte til at det måtte stemmes hyppig over utvidelser i innkjøpsstrukturen, og vi fikk muligheter som nesten bragte totalpotten inn mot rekordnivå. dette fikk dessverre ikke katalysatoren for galskapen nyte godt av da kortgduene ikke var fedrig med den interne brytekampen som endte med relativ tidlig exit og spasertur hjem for skattespesialisten fra Øvre Kråkenes. Dog vant han Cognacpremien og i  EtterDE er den like prestisjetung som geld for de fleste.

Selve turren blir dårlig referert her i cyberspace ettersom lappen med de gode notater forsvant under slaget. Etter en del smser og telefoner har undertegnede klart å lappe sammen en resultatliste som jeg håper er riktig. Hvis noen har noen protester så får de skrike ut kjapt, eller for ever maintain silence.

Here goes.

Gull 13 poeng: Value
Sølv 12 poeng: The One
Bronse 11 poeng: Reim
Boble: 10 poeng: The Dentist
5. plass 9 poeng: Nuts
6. plass 8 poeng: Crazylegs
7. plass 7 poeng: Psycho
8. plass 6 poeng: Geiten
9. plass 5 poeng: ACE
10. plass 4 poeng: The Boat
11 plass 3 poeng: Billy
12 plass 2 poeng: Nibben
13 plass 1 poengThe Killer

Dette gir oss sammenlagtliste før siste turre, regnestykket med strykninger mkommer etterlisten:

  1. The One                 73 poeng 8 turrer   1 gull 3 sølv
  2. Billy                        71 poeng 8 turrer   2 gull 2 bronse
  3. Reim                       60 poeng 6 turrer   1 gull, 1 sølv, 1 bronse
  4. Psycho                    52 poeng 6 turrer   1 sølv
  5. Nuts                        49 poeng 6 turrer   1 gull
  6. Nibben                    43 poeng 7 turrer   1 gull
  7. The Dentist              43 poeng  6 turrer  1 gull
  8. Crazylegs                  41 poeng  6 turrer  1 bronse
  9. Geiten                       38 poeng 6 turrer
  10. Optikeren                 33 poeng 4 turrer 1 gull, 1 bronse
  11. The Boat                 23 poeng 5 turrer 1 gull
  12. ACE                        22 poeng 6 turrer   1 bronse
  13. Ilderen                     21 poeng  3 turrer   1 bronse
  14. Value                       20 poeng  2 turrer   1 gull
  15. Akutten                    17 poeng  2 turrer
  16. Flush                        13 poeng   2 turrer
  17. The Killer                 10 poeng 2 turrer
  18. Toget                         9 poeng 2 turrer
  19. Lacca                         7 poeng 2 turrer
Now. Som vi vet der det de 7 beste turneringene som teller i sammendraget. De eneste som dermed har teoretisk sjans til å vinne bøtten er The One og Billy. nibben er den tredje med strykemulighet, men han er et hav bak parhestene uansett. Poeng rekken til Billy og The One følger.

The One: 13-4-6-12-3-13-9-13=73-7=66 poeng
Billy: 6-9-8-18-8-9-10-3=71-9=62 poeng

Billy leder medaljestatistikken (3 poeng for gull, 2 for sølv, 1 for broinse) som avgjør hvis poengscoren blir lik. Dermed må Billy knipe 4 poeng på The One siste turre hvis han skal ta pokalen (og reise/opphold til NM 2014). de skaprskodde obeserverer at The One holder Billy bak seg uansett hvis han tar medalje.

Reim som ikke har noen strykmuligheter har en teoretisk sjans til å ta siste indre her. Da må han holde The One syv poeng bak seg i sammendraget (6 ved medalje) og Billy  3 poeng bak seg. En stor, men ikke umulig oppgave. Hvi Billy og The One ryker som de første er bordet dekket for luringen fra Varden.

For bermen gjelder det å komme på øvre halvdel av dem som kvalifiserer seg til julebordet. Hvis alle klarer å komme opp i minst tre turrer totalt blir vi 19 deltagere, da går demerkasjonlinjen på 9 plass. altså, 1-9 plass får en gratis rebuy i 1,3k turren i november, men 9-19 plass må spille en ren freeze. Hvis eksempelvis 16 kvalifiserer seg blir det 1-8 som får rebuy, 8-16 må spille freeze. 

Vel blåst. 


torsdag 12. september 2013

Utdrekning datert

Hei

Fra turren på Voss i forbindelse med ACE sitt utdrikingslag er det bare kommet videoer, ingen bilder. Videoene er av en slik karakter at det ville vært uetisk av meg som blogger å legge det ut til almen forlystelse. De som var der fikk med seg hva det gikk i , og de som ikke var der kan på en måte angre på det. For artig var det. Mest kred sef til ACE selv som vant det det var å vinne av konkurranser denne helgen. Disse inkluderer 400-meter, brytekamper, fyredueller og støtdueller. Han krydret også stemningen med artige tilbakeblikk fra sin semikriminelle fortid og sine rekorder under dynen (alene) Kred også til Billy som viste at en utrent body ikke kan forhindre fysiske utfoldelser og seire. Sverdet ble imidlertid stukket i sanden da han knakk fingeren i krok. Helt om natten helt om natten, gjelder spesielt til disse to krabatene. Kudos også til gode gamle Reim som var maks uheldig da hans smisugenhet resulterte i bøter og innføying i rekken av lappalause.

Pokeren var som vanlig helt useriøs på det seriøse planet og sjetongene fløy fortere enn svint. Vi åpnet for free addon noe som førte til nesten rekordstor pool til tross for at vi bare var 9 geiter rundt bordet.

Etter den artige varianten med ubegrensede addon var sjetongtårnene så høye at det var nyttelaust å vite hvem som hadde mest. Raskest i baret og gjerne også dypest i lommeboken hadde vår kjære The Dentist. Det figurerer et eller annet bilde av ham triumferende med en cognacflaske på hardisken som jeg skal legge ut hvis jeg finner det. Bildet ble autofiltrert innimellom blåfilmkolleksjonen min slik at det kan være vi må på Snowden nivå for å finne det.

Først ut av turren var en annen av helgens helter. Akutten. Med dype dukk i lutflasken kombinert med spontane fisketurer, sjekkereplikker og cowboystrekker satt denne legenden utvilsomt sitt preg på Voss denne helgen. Rundt filten gikk det dessverre dret og 2 fattige poeng ble sendt med gladgutten bort i sidelaget da hans K5 i spar røk mot The Dentist sin 108 i kløver. Bordet q9xjk da sjetongene gikk inn.

Bøddelen fra tidligere levde imidlertid ikke lenge på rosekransen og måtte finne noe gress å bite i da hans q9 røk til mot Billy sin AT på floppen ATQ. 3 poeng til The Dentist.

4 poeng gikk til mannen som etter ryktene styrer halve Hordland sitt bedriftsmarked rent sånnn telefonmessig, Crazylegs. Den gamle fotballstjernen fikk deigen i midten på bordet jj686. Hans A8 bleimdlertid for svak mot ACE sin a6.

5 poeng ble det gode gamle Toget som stakk avgårde med. På bordet a7tk4 med tre kløver synte han allin fra Billy. Billy hadde qt i kløver og røvet nok en stack.

6 poeng gikk til helgens eminente kokk, Psycho som slagent måtte konstatere at a7 ikke var godt nok i allin preflop konfrontasjonen mot godtgående Billy-boy.

7 poeng og kveldens boblegutt ble hekgens kjøkkenassistent og storfyrer Nuts. Notatene viser noen sånt som AT på Nuts og QT på ACE. Allin preflop men en frekk liten utdragning av brugdommen satte den hardtsatsende borettslagsformannen på sidelinjen.

8 poeng og en bronse ble det som seg hør og bør på den utkårne odelssønn ACE. Med en promille på Odd Iversen-nivå stanget han hodet og tenner i veggen da han slengte inn sine rester på floppen 79j med 66 på hånden. Billy-boy synte lett med t8. Bronse og metall tross alt for den sveiseblinde dataguden.

Headsup måtte The One drikke trøstelut da hans J9 ble utdratt av kveldens konge Billy. 9 poeng til The One, men gull og et fint lite stikk i sammenlagtskampen til Billy med 10 poeng.

God stemning dagen derpå
 Neste turre er hos The Killer 20 sep. Sees der og takk for en nydelig helg på Voss.

Under følger tellende rangering, gjør oppmerksom på at det er de syv beste plasseringene som teller i sammendraget og at man må delta på minst 3 turrer for å komme på julebordet i november.

1.  Billy................68 poeng..........7 turrer............2 gull, 2 bronser
2.  The One...........60 poeng..........7 turrer.............1 gull, 2 sølv
3.  Reim...............49 poeng..........5 turrer.............1 gull, 1 sølv
4.  Psycho.............45 poeng..........5 turrer.............1 sølv
5.  Nibben.............41 poeng.........6 turrer..............1 sølv
6.  Nuts..................40 poeng........5 turrer................1 gull
7.  Optikeren..........33 poeng........4 turrer..............1 gull, 1 sølv
7.  The Dentist..........33 poeng........5 turrer..............1 sølv
7.  Crazylegs............33 poeng.......5 turrer..................1 bronse
10.  Geiten................32 poeng.........5 turrer
11. Ilderen.............. 21 poeng..........3 turrer ...............1 bronse
12.  The Boat.............19 poeng.........4 turrer..............1 gull
13. Akutten..............17 poeng.......2 turrer
13. Ace......................17 poeng.......5 turrer............1 bronse
14. Flush..................13 poeng.......2 turrer
15. The Killer.............9 poeng..........1 turre
15. Toget......................9 poeng......2 turrer 
17. Lacca...................7 poeng.......2 turrer
17. Value.........................7 poeng.............1 turre