Totalt antall sidevisninger

torsdag 6. desember 2012

Da var året omme

Nuts, Reim, Nibben, Geiten og The Dentist fra venstre hiver innpå med sau

Tingene muntert før kortene flyger og brisen er på akseptabelt nivå

De to telefonselgerne i laget delte på toppen og ser frem til å bo på rom sammen  i Dublin, Irland. Bookiene tipper minst en av dem på finalebord hvis man klarer å nærme seg julebordsbris

Årets EtterDE-spiller Crazylegs med en følelsesladd tale til forsamlingen da han fikk sin velfortjente utmerkels

Hei hei og takk for sist.

14 dresskledde, mer eller mindre på stell likemenn møttes i legendariske Akutten sin nystriglede kåk til mat, drikke og kort forrige fredag. I potten lå innkjøp, fly og hotellrom til neste års Norgesmesterskap i poker som blir avholdt i selveste Dublin. Formatet var freezeout med en variant hvor de som hadde gjort det best i årets sesong fikk mulighet til en gratis rebuy underveis eller i pausen.

Denne gangen lot grunderen her notater være notater og prioriterte grovsjenk og stolpespill rundt filten. Den som gikk først blakk var uansett Value, som innledet tunge forhandlingsrunder om å få kjøpe seg inn igjen på tross av at hans seil egentlig var revnet. Forslaget ble nedstemt og nedstemt, men denne innbitte selgeren gav seg ikke og endte tilslutt opp med en deal hvor han betalte beskjedne 2,6 bananer for et nytt liv i turneringen. Denne muligheten fikk resten av laget også, men ingen benyttet seg av det, merkelig nok. Value forsvant ut av dansen og rett hjem etter en stygg suckout hvor The One knakk Value sitt essepar med tress i 5 på turn. Laget prøvde å muntre opp Value og si "cup er cup" og "det er fremdeles åpent på Dreams", men den sindige fyllingsdøl meldte at han tok taxi hjem for å trøste seg med TV-spill. Better luck next year, og terningkast seks for engasjement og humørbidrag til Value.

Av tidlige exiter husker man også den NAV-traskende Geiten som i følge jungeltelegrafen røk på en stygg smell mot kveldens gligubbe, Crazylegs. Det var visst snakk om noen konger som ble perfekt spilt, men som fikk et dårlig utfall. Jobbsøkende som Geiten er, tok han på seg lakkskoene og gikk de 5 kilometerene ned til nærmeste busstopp i snødrevet. Ryktene sier han gikk av i byen og koste seg med Jazzaften på Hotel Terminius. 2012 har så definitivt vært Geitens gjennombruddsesong i EtterDE med mange flotte pallplasseringer og bananer til å legge under madrassen. Ekspertene regner nå på om det kan være verdi i å si fra seg jobben og la økte pokergevinster kompensere for tapt arbeidsinntekt. Ekspertutvalget legger frem sin rapport neste sommer. Terningkast 5 til Geiten for solid bris og økonomisk sans

Ellers husker man at The Dentist som vanlig var frisk i stilen og beiten og tok grunderen på et par lufteturer rundt filten. The One som hadde bygget solid bris, meldte at alle de tapte sjetongene skulle tilbake til sin opprinnelige eier og sant som sagt så ble hele stabelen skubbet tilbake på finalebordet da The Dentist sin AJ løp inn i The One sin vaffel i en deigekonfrontasjon. Vi ønsker The Dentist lykke til i Dublin hvor han blir å finne uansett og gir ham terningkast 5 for å leke med ilden.

Folk røk til venstre og høyre underveis, som regel var det årets spiller Crazylegs som dro sjetongene og etterhvert fikk bygget seg en borg. Frustrerte medlemmer styrtet akevitten hver gang de så denne krabaten fra Barlia involverte seg mot dem. Det varte faktisk helt frem for denne gladgutten og han blir tvangssendt til Dublin med eller uten bjeller. Vi må gi terningkast 6 for riktig smørning.

En annen som tilslutt fikk rotet seg til en topplassering var Nuts. Etter tidlig å ha bygget stolpebris ble lavmælt sutring melodien da hans sjetonger forsvant litt etter litt. Nuts fant hedligvis for han A-gamet i riktig tid og dro av alle mennesker grunderen ut på en allinpush riverbluff som pokerentusiaster vil hylle i mange år fremover. Det hører med til historien at The One tok 4 minutter i boksen på river og var esseclose på å calle med A3 på bordet 39kq8 (tre kløver), men historiens beste call ble ikke gjennomført, og i stedet fikk man en av tidenes bløffer. Små marginer i dette herlige spillet. Terningkast 3 til Nuts for å leke med ilden.

Pengepremiene, eller fly, hotell, innkjøp alt ettersom hvilke tøfler mottakerene hadde på seg ble fordelt til The Boat på femteplass, Nibben på fjerdeplass, The One på tredjeplass og altså Nuts/Crazylegs på delt førsteplass. Terningkast 6 til hele gjengen for et vel gjennomført julebord og terningskast5 til Akutten, verten, for hans overraskende gode evner som julevert og potetkoker. Vi sees igjen neste år gutter!