Totalt antall sidevisninger

lørdag 25. februar 2012

Nummer 2 i boks

Endelig fikk han sin velfortjente pokal: ACE årets EtterDE-spiller 2011

ACE fikk også æren av å innkassere kveldens rebuypokal

Spent, men vennlig lag

Tre glade gutter i pengene

Kveldens vinner: Billy

Etter tidenes mannefall stilte 11 muler til dyst rundt i filten i Togets herlige rekkehus på Nesttun. Formatet var triple chance a 500 og det var ingenting å si på verken optimisme eller entusiasme før floppene ble lagt.

Triple chance betyr ikke ubegrenset rebuy (ala Hanevik), men at man kun har tre muligheter. ACE klarte det kunstykket å bruke alle sine muligheter før drøye timen var godt. Ekspertene var unisiont enig om at dette var et resultat av jevn ugli. Foreslag om regelendring kom umiddelbart, og med et knapt flertall vedtok man å utvide innkjøpsmulighetene fra tre til fire slik at den regjerende sammenlagtmester slapp å pakke snippesken og kjøre hjem på på blodtilt.

Førstemann ut etter pausen var Akutten. Med tre ruter på floppen følte han seg uovervinnelig med sin K6d, men ringreven Nuts låg og lurte i buskene med et floppet set. Da pengene gikk inn på river hadde ACE forbedret seg til firs, og sendte en sjokkskadet Akuttgutt rett på brennevinsrailen. 1 poeng til den blide industrirørlegger.

Selskap på sidelinjen kom kjapt i form av den pizzastekende verten Toget. På floppen 954 fikk han på deigen med 63, men klarte ikke å dra på mot The Killer sin k9. 2 points ble i huset.

Etter det som virket som fire årstider fikk Toget og Akutten en makker de kunne starte sidelag med. En noe short Reim fikk på sulamitten med tvilsomme t9o, men måtte lette baken ut av stolen da han ikke klarte å dra på mot Crazylegs sin solide KJ. Allinpre og 3 poeng til filmgeniet fra Varden.

Psycho ble neste offer da han tapte en flipp for hele deigen med AJo mot 88. Den heldige parholder var Crazylegs som slaktet sitt andre lam for kvelden. 4 skuffende poeng til Bønesgutten.

Rett i hælene til Psycho kom grunderen selv, The One. Det var snakk om nok en flipp, 77 på The One, AQ på Geiten. Alt så lyst ut for den sveiseblinde før riveren som plantet ett ess. 5 poeng til The One.

På en ti-høg flopp hadde både Nuts og ACE på forhånd flashet hver sin tier. Det ble som det måtte og begge deiget. ACE hadde best kicker med sin JT mot Nuts sin T5. 6 points til mobilselgeren.

Semiboblegutt ble kveldens store pokalhever ACE. Allin med A6 mot Billy sin 43. Floppen landet A6J og man trodde det var over, men en treer på både turn og river gjorde kvelden helsvart for linsebrukeren fra Blodbyen. 7 poeng.

Ekte boblegutt denne kvelden ble Geiten, som uheldigvis har lidd samme skjebne et par ganger før, dog uten å nærme seg boblestatistikken til selveste Nuts. Geiten røk da bordet til slutt lå kq247. Hans Aq så ikke verst ut, men var ikke nok mot Swixsmørende Billy sin K3. 8 poeng er likefullt hørbart for bankmannen fra den finere delen av Løvstakken.

Bronse og først ut av pengerekken gikk NM-outsideren The Killer. 99 klarte ikke flippen mot Crazylegs sin AK. 9 poeng til squasheksperten.

Headsup ble det gjort deal mellom Crazylegs og Billy. Billy gikk til slutt seirende ut og kunne triumfere med sin først gullmedalje i EtterDE-sammenheng, mens Crazylegs kunne juble over sin første medalje, sølv i dette ulvelaget er råsterkt. Gratulerer til begge to.

Neste turre oppsatt til fredag 16 mars, men foreslår å flytte dette til den 23ende hvis det går greit for Value som skal arrangere. Bekrefter dette snart. Until then: Have a good one.

Under følger tellende rangering:

1. Crazylegs 21 poeng 2 turrer 1 sølv

2. The One 20 peong 2 turrer 1 gull

3. Psycho 18 poeng 2 turrer 1 sølv

4. Billy 15 poeng 2 turrer 1 gull

4. The Killer 15 poeng 2 turrer 1 bronse

4. Toget 15 poeng 2 turrer 1 bronse

7. Ilderen 12 poeng 1 turre

8. ACE 11 poeng 2 turrer

9. Geiten 9 poeng 2 turrer

10. Nuts 8 poeng 2 turrer

10. Flush 8 poeng 1 turre

12. The Dentist 7 poeng 1 turre

13. The Boat 3 poeng 1 turre

13. Reim 3 poeng 1 turre

15. Akutten 1 poeng 1 turre

torsdag 2. februar 2012

Lo godt av denne

Et morsomt radioklipp linket under. Reaksjonmønsteret får meg til å tenke på Nuts