Totalt antall sidevisninger

mandag 8. august 2011

Slaget på Hanevik

Hei

Siden kun The Killer ble rapportert inn av Billy som deltagende under årets spillfestivalturre på Verftet ble denne ikke tellende i noe poengsammendrag. Dermed er listen etter Juni-turren fremdeles gjeldende med Psycho tronende på toppen.

Undertegnede har fått positive tilbakemeldinger på å arrangere neste turre på hytten til ACE. Denne ligger på Hanevik, Askøy ca 25 minutter kjøring fra byen.

Turren blir avholdt 26.08 og vi håper å starte ca 2130. Den sene starten skyldes at Laksevåg har kamp, vil oppfordre ikke-fotballspillende medlemmer å stikke ut litt før og varme opp filten. ACE må uansett ut før for å rigge klart. Hytten har ingen kjempehøg standard, og det er egentlig bare 6 klinke sengeplasser. Legger du til sofaer o.l får man presset inn et helt kortlag. Håper uansett at flest mulig lar bilen stå og spiller seg gjennom hele natten.

Håper folk kan gi tilbakemelding om de ikke tenker på å komme. Vi får koordinere transport når vi vet hvor mange vi blir. Vet at Ilderen har termin rundt den datoen så hans deltagelse henger i en tynn tråd.

Vi spilles.