Totalt antall sidevisninger

tirsdag 26. juli 2011

En sommer snart forbi.

Boat driver med små marginer i bilbransjen for tiden

Som en hane poserer Thai etter sin første seier i EtterDE

En heller slæten og ukoordinert pall

Billy blir her spurt om han om han er fornøgd med eget spill denne fredagen

11 friske gutter var samlet i grunderen sin kåk i Fyllingsdalen dagen etter St. Hans. Turren som var den sjette av året og den siste før sommerpausen tok til, ble arrangert som en freeze med sent starttidspunkt tilpasset Laksevåg sin kveldskamp. Sånn i ettertid synes jeg dette fungerte veldig greit, vi ble noget sen, men tror de fleste får med gehør for denne varianten enn det å sette av både fredag og lørdag de helgene det er kamp. Ellers var det første gang vi potensielt kunne forvente 16 faste spillere rundt bordet. Som forventet og kalkulert tikket forfallene jevnt inn, slik at vi ble 11 rundt filten da alvoret begynte. ACE hadde forøvrig allerede sittet en 1,5 i vertshuset da de andre kom halvsvett hjem fra kamp. Han tok selvsagt feil av tidspunktet og døren stod åpen. De 90 minuttene hadde han fylt med å sende sms og ringe til de andre i laget fordi han var i en "krisesituasjon" ettersom han hadde glemt lommeboken hjemme. 10 minutter før laget startet fant han imidlertid seddelboken i høyre baklomme og han måtte avlyse bilene som var på vei i skytteltrafikk opp til konen hans for å lete. Herlig krabat denne ACE.

Spillet i seg selv ble jo litt annerledes denne fredagen ettersom det var en freeze og de to vanlige timene med grisespill var vekk. Her måtte man være skjerpet fra første flopp. En som glatt ignorerte disse endringene var gala-Billy som sånn cirka etter 15 minutter hadde deigen inne mot Thai på floppen QJT6 med to ruter. Billy hadde K8d mens Thai satt med QT. Ingen hjelp til tømreren og 1 poeng kassen.

Siden han er en så ivrig krabat, fikk Billy umiddelbart tilbud som å kjøpe seg inn igjen for et nytt flak. Dette sa han seff ikke nei til, men det var ganske overraskende da han 10 minutter senere nok en gang var inne med deigen og callet av det ferskeste medlemmet i EtterDE-familien The Dentist. Billy har her nuts på floppen q98 med pene JT. The Dentist er en lunefull spiller og gir ham en raise med sin tynne A9. Billy bare syner. Turn kommer A og Billy raiser The Dentist allin. Blikksyn og A på river. Gøy spill og turrens to siste plasser ble bekledd av samme mann (!).

Spillet varte og rakk før neste konfrontasjon. Stødiggående Reim rant inn i maskinen Geiten. På en J-høg flopp gikk deigene inn. Reim hadde J6 mens Geit hadde QJ. Beste hånd sto og 3 poeng til regjerende årsmester.

Den neste utslagning var det ACE som stod for. Hans JT drog på str8 mot The Dentist sin JJ. 4 poeng til tannlegen fra Tertnes.

The Boat er kjent som en kreativ og standhaftig spiller og når han kommer i klinsj med sin gode bebrillede venn, ACE, er det ofte mange som sjokkeres av lave håndverdier. Denne gangen var intet unntak da notisene leses som en allinkonfrontasjon mellom 92 (Boat) og 96 (ACE). Mulg det er lagt noen kort i bordet og ting er skjedd, men det viktige er at Boat tapte og fikk 5 poeng.

Ilderen er kjent som en ivrig poengsanker rundt filten, men denne gang smurte han ørlite feil og kom ut som taper med sin KT alln preflop mot The One sin KQ. 6 points til bankmannen.

The One doblet Psycho straks etterpå da han mente seg priset inn allin med J3s not Psycho sin 99. Resten av bosset gikk inn neste hånd med T5 mot Thai sin 98. Thai drog på, mens The One enda har til gode å plassere seg i pengene i 2011. 7 poeng.

ACE så ut som en vinnerfugl ganske lenge, men fikk sine håp sluknet da hans shove med AT perflop ble møtt av Thai sin AK. Favoritten vant og 8 poeng til avdelingslederen fra blodbyen.

Boblen er det Nuts som i år har abonnement på. Supershort pushet han 65 inn mot Psycho sin T9. Ingen hjelp og snip, snapp. 9 poeng til gutten som bør vurdere snarest om de tre magnetbåndene han bærer rundt armbåndet virkelig gir en bedre hverdag eller om det er juggel.

Geiten har deltatt sjelden i år, men har skamgode plasseringer. Det virker som sykefraværet har støpt en løsere og mer uforutsigbar spiller i laget som kan drive det langt. Bronse på bankmannen ble det da hans 62 ble parert av godttravende Psycho sin A4. 10 points to Sandviken.

Headsupduellen vant Thai og dermed knep han sin første enkeltseier i EtterDE. Alle som har fulgt den blankissede humørsprederen vet at han ikke akkurat har hatt Fru Fortuna med seg i disse lagene og en seier var vel unt. Grattis, og grattis også til Psycho som nesten dro ned det hele for andre gang på rad.

Neste turre er førstkommende torsdag på Verftet. Registreringen åpner 1500, turren begynner 1600. I år som i fjor kjører vi en 1k last longer bet inklusiv 100 kr rake. Billy som vant i fjor blir ansvarlig for å samle inn og holde rede på stillingen. Det er meldt at en del andre sjeler utenfor EtterDE vil henge seg på sidebeten, så det kan bli en very nice prizepool. Må presisere at vi trenger minst 6 for at deltagelse skal gi poenguttelling. Hittil har jeg fått frafall fra The Dentist, Thai, The One, Reim, Boat, Akutten. Vet Ilderen, Nuts og Billy skal stille. Resten har jeg ikke hørt noe fra. Dere får melde dere til Billy ved ankomst.

Turren etter Verftet er allerede 26 august. I utgangspunktet er den hos Flush, men mulig den blir omgjort til hyttetur med ACE. Dere får fortsette å melde hva dere vil, høres ut som stemning for hyttetur er god.

Nedenfor følger tellende rangering.

1. Psycho 44 poeng 6 turrer 1 gull, 2 sølv

2. Nuts 43 poeng 6 turrer

3. ACE 40 poeng 5 turrer 3 bronser

4. Ilderen 34 poeng 5 turrer 1 sølv

5. The Killer 31 poeng 5 turrer 1 gull

5. Reim 31 poeng 6 turrer 1 gull

6. Geiten 27 poeng 3 turrer 1 sølv 2 bronser

7. The Boat 26 poeng 4 turrer 1 bronse

7. Thai 26 poeng 4 turrer 1 gull

10. The One 18 poeng 4 turrer

11. The Dentist 16 poeng 2 turrer 1 sølv

12. Akutten 16 poeng 2 turrer 1 gull

13. Flush 15 poeng 3 turrer 1 sølv

14. Billy 14 poeng 5 turrer

15. Value 11 poeng 2 turrer 1 gull

16. Toget 0 poeng 0 turrer