Totalt antall sidevisninger

torsdag 29. april 2010

Endringer i siste augneblink

Ja hei

Johnny Thaiboxer skal på dansetur til Hamburg med malerfirmaet og kan ikke verte morgendagens samling av pasienter. Dermed flytter vi driten til Dalens svar på Steve Wynn, Billy Skare og hans enestående lokaler. Regner med folk vet hvor det er, hvis ikke gi et pling. Thai kan selvsagt ikke spille heller, så gode gamle Value har tatt hans plass. Geiten og Akutten har andre ærend denne fredagen, i deres sko står Billy og et nytt fjes: Elven (en meglerfriend av Ilderen)

Siden Billy er reservevert, blir det ingen lutepremie for flest innkjøp. Derfor: Ta med egen bensin og la det renne. Vi starter som vanlig 1930 og presis ankomst belønnes med mulighet for dobbel addon.

Geit on

onsdag 21. april 2010

Neste turre 30.april

Hei

Neste batalje er hos Johhny The Thaiboxer i Fyllingsdalen fredag den 30/4. Ta med tapetkniv og knitrende sedler så lager vi et skikkelig griselag. Nevnte frafall er Geiten og Akutten. Bekreftet reserve er Billy, mens Reim må svare snart hvis han vil ha den andre plassen. Hvis ikke Reim kan stille er Commodoremannen nestemann i rekken, vi går etter antall poeng når det kommer til reserver.

Gi lyd hvis noen flere har problemer med å stille.

Blås av

søndag 11. april 2010

Det rapporteres

Undertegnede var fraværende forrige gang og referenten i hans sted nådde stjernebris, så det blir dårlig med rapportering fra marskveldens hendelser. Det som er glassklart er at Nuts vant på tross av at han spilte med sine mest sotete sveisebriller og preket på et decibelnivå selv Ilderen ville vært stolt av. Det var mange forfall, hele 6 faste medlemmer måtte avstå, men nye herlige fjes ble innlemmet i EtterDE-familien. Casa Moe beholdt både tapet og veggpryd denne gang og sidelaget varte til avisen lå på ytterdøren.

Resultatliste følger:

1. Nuts
2. Flush
3. Commodoremannen
4. Psycho
5. Ilderen
6. Reim
7. Optikeren
8. Rusken
9. The Dentist
10. Ipod

Dette betyr at vi har følgende sammenlagtliste i EtterDE 2010 når vi skriver april.

1. Reim 24 points tre turrer, 1 gull, 1 sølv
2. Ilderen 18 points tre turrer
3. Psycho 17 points tre turrer
3. Flush 17 points to turrer, 1 sølv, 1 bronse
5. ACE 13 points to turrer, 1 sølv
6. Nuts 12 points to turrer, 1 gull
7. The One 11 points to turrer, 1 bronse
7. The Boat 11 points to turrer
9. Akutten 10 points en turre, 1 gull
10. Billy 9 points to turrer
11. Commodoremannen 8 points en turre, 1 bronse
12. Optikeren 4 points en turre
13. Geiten 3 points en turre
13. Rusken 3 points en turre
15. The Killer 2 points to turrer
15. The Dentist 2 points en turre
17. Ipod 1 point en turre

Jeg minner om at i år teller de 7 beste resultatene når vi teller opp i november. De som har deltatt i 3 turrer eller flere blir invitert til rangeringsturren. Neste turre er fredag 30. april. Foreløbig er det ikke klart hvor det blir, det avklares snart. Jeg vet at Geiten blir fraværende, og Reim er førstemann som kan ta reserveplassen. Hvis det er flere faste som ikke kan, vennligst gi meg en lyd så snart som mulig.

Drei av!