Totalt antall sidevisninger

torsdag 29. oktober 2009

Da er ting klart for fredagen

Stedet er hos Flush. Han bor på Øvre Kråkenes på Bønes, på andre siden av veien fra hvor Moe vokste opp. Tidspunktet er som vanlig 1930. Verten melder om at kåken ser ut som en byggeplass, men at han har kjøleskap og en god cognac. Dette får vel duge for enkle sjeler.

Lineupen er settled etter en del frem og tilbake. Det var Geiten som hadde medlt avbud i tillegg til The Boat. De to befinner seg i utlandet. Akutten har barnevaktsproblemer og kommer ikke. Reservene er de kjente traverne Killer og Value, den tredje er Reimen som vil gjøre sin debut i EtterDE.

Vi fyres.

mandag 26. oktober 2009

Neste turre er på fredag

Vi møtes for den siste turren før rangeringsfinalen på fredag hos Flush på Bønes. Undertegnede sliter med å få fri fra jobb, men skal gjøre sitt ytterste ettersom han er den som har best mulighet til å ta igjen maskinen Ilderen. Nå er det skjedd så sick mye siden sist, men såvidt jeg har fått med meg er det The Boat og en til (?) som har meldt at de ikke kan stille på fredag. To stykker var det ihvertfall. Hvis det var flere eller andre, må dere gi meg en lyd kjapt. Value Vognstølen og The Killer er kalt inn som reserver.

Ellers håper jeg flere og flere får spikret julebordet og oppdaterer på inviter.no-siden. Prince Tadesse er tvilsom ettersom konen har termin 20.12, men vi kan jo holde av en plass hvis det blir tidlig fødsel. Fint hvis dere som sier dere skal ta med en oppdaterer statusen deres til (2) i stedet for (1), slik at antallet blir greit å holde styr på.

Over og ut.

mandag 5. oktober 2009

Litt info

Hei

Det er med tungt hjerte at jeg kan si at ikke alle som har rettigheter klarer å stille i Novemberturren. Value er i Afrika på tidspunktet og får kompensere der nede i form av masse brennevin og vannpipedamping.

Turren blir 28. november kl 1700.

Stedet blir enten hos Tage eller hos meg. Opplegget er jo skissert før, står i et annet innlegg. Sistemann på listen (per dags dato Billy), vil starte med 2k og så legger vi på 2k for hver plassering oppover. Per dags dato er disse kvalifisert: The One, Psycho, Ilderen, ACE, Nuts, Value, Billy, The Boat, Flush, The Killer, Geiten, Thai, Prince og Akutten. Hesten og Løven mangler en turre for å kunne være kvallet. 14 stykker altså foreløbig, da ikke Value kan stille, vil prizepoolen være på minimum 19100. I tillegg får vi se hvor villig folk er til å kjøpe seg opp, blir nok +20k vil jeg tro.

Geiter