Totalt antall sidevisninger

onsdag 19. august 2009

The 7th tour of the year......

....will very soon be starting my friends.

Bare til å datere sedlene og komme seg i støtet, for nå ryker det snart av EtterDE sine piper igjen. Siden forrige oppdatering har det skjedd et few things på den rent logistikkansvarlige fronten. Toddy Ilderen Palevik og konen har Septemberalmanakken spekkfull og må derfor avstå fra å arrangere turre neste måned. Ingen slipper unna vertsskap i EtterDE, derfor har underskrivende geni gjort slik at neste turre blir holdt i Ilderens flotte endrerekkehus. Ny altan er visst støpt med stor hell og vi gleder oss til å se den. Altså, det blir hos Toddy neste gang.

Ellers er det to rotleifer som har blingset når de booket ferietur, og ikke kommer seg hjem igjen til neste storoppgjør. Dette er sjokkerende nok Psycho, som da plutselig gjør seg lage til spekkhugg rent poengmessig, rent rangeringsmessig. Hans svoger Flush er også innlosjert i dette galahuset i Spania, så to kropper minus der. Reserver er Tadesse den eldre og Billy Skare.

En annen som har problemer med å holde orden i strikkesakene er Johnny Thai, som rett og slett emigrerer til Spania i friperiodene sine fra sjøen. Husk å smøre issen Thai! I hans sted kommer gode, gamle Value Vognstølen, faktisk direkte med flybussen fra Flesland ettersom han kommer fra Syden den dagen.

Mye greier, men vi får det til. Håper det ikke blir flere fravær nå, The Killer er allerede inne som stedfortreder for Herr. Nygård slik at vi er 4 reserever neste gang.

Vi sees lørdag 29.august klokken 1930 hos Toddy Ilderen. Vel blåst!

Begynn å fyr.




onsdag 5. august 2009

August turre for døren

Hei

Noen av oss samles jo rundt filten i turren som The Killer inviterte oss til den femtende, men for de som ikke er med der, blir 29. august neste mulighet for å teste psyken. Dette er en lørdag og jeg regner med det betyr full fyr i Nuts Maanums casa. Nuts er nabo med en av de mest notoriske blåfyrerene øst for Island, keiser Eliassen, og man skal ikke se bort i fra at denne legenden stepper innom for å smake på servert brennevin før han kaster loss mot Ricks. I så fall en hyggelig bonus for oss alle.

Boaten har utvidet familen med en liten en siden sist (vi gratulerer!), men der ikke den lille som hindrer ham for å markere seg i EtterDE denne gang, han skal i bryllup. The Killer tar hans plass. Ellers håper jeg de ni andre faste kan stille, i motsatt fall er det som vanlig flott med tidlig beskjed.

Når de gjelder de neste turrene så kommer jo de relativt tett på hverandre. 11.sep, 26. sep og 30 oktober, så bare å justere budsjettene den ene eller andre veien avhengig av hvor heldig man føler seg. Har ikke tenkt mye mer på novemberturren eller julebordet, men kommer med noe konkret etterhvert.

Drei på, sommeren er snart over og trærne gulner minutt for minutt.