Totalt antall sidevisninger

onsdag 29. juli 2009

Liten datering

Hei

Da er ferien over for denne røyskatten.

Siden det er kommet et par frågår så kan jeg liste opp de siste turrene i EtterDe sin serie: 29.aug (lør), 11. sep, 26. sep(lør), 30.okt

Det er tatt hensyn til Orions kampprogram, derfor er to av turrene flyttet til lørdager. Flush Meyer Moe har ytret ønske om å å arrangere turre i oktober. Den e grei. Ilderen, Nuts og Geiten får bestemme seg hvilken turre som passer for dem. Spesielt haster det med å få på plass august-arrangør.

Lut

søndag 5. juli 2009

Solskinnshistorie fra Dublin

Hei hei.

Nettopp tilbake fra den grønne øyens hovedstad Dublin. Var der en uke med konen, og byen kan anbefales på det aller sterkeste. Irene e supergjestmilde, pubene e helt unike i Europa, masse severdigheter og gode shoppingmuligheter for konene.

Onsdagen va konen helt utslått etter å ha shoppet og tatt bilder av slott hele dagen, så undertegnede benyttet muligheten til å teste en av de lokale kortklubbene. Rekogniserte litt og fant ut at The Jackpot (http://www.thejackpot.ie/) hadde et godt ry og en koseturre den dagen.

Kom der litt tidlig, fant ut at det ikkje va alkoservering på stedet, noe som gav meg et godt grøss. Bra at Irland har puber hver tiende meter, eg spankulerte rett over gaten og fikk helt innpå noe Jameson og Guinness før herlighetene skulle begynne. Turren kostet 40 euro og de sa det ville bli 5-6 fulle bord. Grett nok. I mellomtiden måtte eg registrere meg hos dem, for det fikk eg 10 euro i casinosjetonger. Ty very much.

Turren startet og eg hadde desidert høyest bris i lokalet uten at eg tror det syntes utenpå. Bordet bestod av to-tre som eg skjønte med en gang var fullstendig nedsnødde, to-tre stiligperer som preiket hele tiden, eyeballet folk i to minutter og trodde de va fullstendig i støtet. Resten var en del solid tighte spillere. Gikk bra med meg fra første stund. Gjorde en del sicke calls, og det meste stemte egentlig. Det var flinke dealere på alle turneringsbordene, noe som er ganske uvanlig for sånne smallstakesturrer. Deilig å ikkje deale sjøl. God struktur og masse chips var det også i spill.

Sprintet over gaten i første pause for påfyll av Whiskey og pints. Rakk to pints og to jameson på 15 minutter, men spillet var ikke startet når jeg kom tilbake. Tok et godt rap utenfor og kom på eg hadde de 10 euro i sjetonger i lommen fra registreringen. Løp inn i nabolokalet som hostet rullett og blackjack. Hjulet svingte, men eg fikk eg plantet mine chips på lykketallet 27. Prøvde med hyseblikket å se kor 27 var på hjulet, men så det ikkje før han stoppet. På 27. LOL. Ding, ding. Fikk 350 euro på den, slengte 10 euro til dealeren og cashet resten ut. Laaaange tryner på gutta som haddde blodsvettet med lykkehjulet hele kvelden.

Turren forsatte helt til klokken 0400 om natten kor eg befant meg headsup mot en snøgeit. Ble med 2. plass, men var storfornøgd uansett. Spillet satt som et skudd, og det va gostemning rundt filten hele veien. 1k euro i pluss omtrent og rett i taxi med ferske shoppingpenger til madamen.

A fine evening!

Drei av!