Totalt antall sidevisninger

torsdag 28. mai 2009

Dancing gonna be the number 1.


Hei og hå småtroll!

Det er endelig dags for ellevill stemning og gambling i regi av vårt kjære kortlag. I morgen skjer det. 

Denne gang har JohnnyThaiboxer seilt malerskuten til Nordsjøen, og hans svirerbror Prince Den Gale tar hans plass, slik at vi er garantert god Ghettostemning denne gangen også. Et hyggelig gjensyn blir det også med The Killer, som etter et par måneder på laubærseng har blitt sendt ut av konen for å hente geld til feriebudsjettet. The Killer er reserve for Akutten som nok en gang glimrer med sitt brisne fravær. Akutten er forøvrig juniturrens vert, regner med han stiller til sin egen turnering da. 

Lekene finner sted hos The Boat ved Nordåsvannet. Som nevnt før er det lagt til rette for bading, og vi håper flest mulig benytter muligheten til å fintrene marinestupet før svømmesesongen er over oss for alvor. Starttidspunkt er som vanlig 1930, og prisene på moroa er den vanlige. 

Vi røykes, sees  og høres!

onsdag 20. mai 2009

Så var det snart dags

Hei

Lenge siden sist. Tenkte at laget trengte lit nedetid etter den elleville bataljen vi opplevde sist gang. Fredag 29. mai er det altså dags igjen for en ny knallturre. Vi spiller hos The Boat i hans mansion oppe ved Nordåsvannet. Verten har innstendig bedt folk ta med seg badebukse denne seansen, og de med sterkt selvbilde kan jo få se på dette som en mulighet for litt bekreftelse fra likemenn. Ber sterkt om at faste medlemmer som IKKE kan stille gir meg lyd før førstkommende fredag, ettersom reserver må jobbes inn. Det er som vanlig fri flyt av lut, røyking på altanen og ellevill stemning som vil stå i hovedsetet denne fredagen. Grunderen ber vennlig om at folk dropper kartongvin og stiligvin på flaske, og innser at det er bayer og brennevin som er kult. 

Vi spilles!