Totalt antall sidevisninger

søndag 19. april 2009

Brun stemning i Bergen Sør.


Til høyre: Vinneren Nuts, kjører skikkelig Unabomber-posering, slik han har sett på de gjør det på TV.

Tre elleville gutter viser ekte idrettsglede når de innser at de er i pengene.

Thai peker på sin favorittspiller
Value måtte flere ganger frem med hånduken for å tørke filten. Karmagudene straffer folk som tar med seg 3 liter hvitvin til et kortlag.

Fersk reserve Billy  utmerket seg med godt humør, masse rebuys og god bris.
The Boat tok ned Rebuyprisen for andre gang denne sesongen, The One var i hælene med 16 rebuy. Nygaard satte sesongrekord i EtterDE med 17.
Fra venstre: Thai, ACE (med nye briller), Nuts, Ilderen, Billy, Psycho, The Boat og Prince.

Jaja gutter. Nok en fredag var 10 gutter samlet for kortmoro i rammen til EtterDe. Denne gangen hadde de faste medlemenne Geiten, Akutten og Flush meldt forfall, slik at reservene Prince, Value og Billy komplementerte laget. Begivenhetene utspant seg i Bergen Sør i rede til en av områdets konger av brunt brennevin: Psycho.

Brunt brennevin skulle etterhvert sette sitt preg på både spill, sidelag og stemning, samtlige oppmøtte hadde tatt grunderen sin oppfordring om å fyre, og dette gjorde et positivt utslag på prizepoolen. Totalt 60 innkjøp ble gjort den første halvannen timen noe som er rekord hittil.

The One begynte rebuyperioden i dårlig stim, og etter en del latterlige moves befant han seg en del elefanthoder foran resten av feltet når det kom til antall rebuys. Ilderen seilte som vanlig skipet sitt støtt og kunne sakte men sikkert bygge gostack den første halvannen timen. ACE utmerket seg med nye briller og aggressivt spill, noe som lenge så ut til å putte ham i en solid posisjon før freezeouten skulle begynne. Et illebefinnende read i siste hånden av innkjøpsperioden krøplet ham imidlertid, og når røyken hadde lagt seg var det plutselig The One som var nærmest suverene Ilderen på chipcounten. Thai kunne også gå til pause med solid stack, etter at pokergudene ble lei av å gi ham badbeats, og forsynte ham med et par saftige potter den siste halvtimen. Jubelbrølet til Thai kunne høres forbi Lagunen da han hanket inn gopott etter gopott. Billy kom sent men godt. Mannen fikk det stort sett på med anytwo cards han så ned på, noe som førte til gode svingninger i stacken. Billy endte med snittstack før det alvorlige spillet skulle begynne. The Boat fikk for andre gang æren av å være den med flest innkjøp. Mannen drikker ikke cognac, men som den sporty karen han er lot han hundene rundt bordet forsyne seg fritt av flasken utover kvelden.

ACE ble førstemann ut etter pausen,etter at han committed seg på en t-høg flopp mot Prince sin checkraise. T2 eller Doyle Brunson som hånden blir kalt i pokerverden var langt bak Prince JT, og det ble med skuffende 1 poeng i posen for den ferske brillefine. ACE viste imidlertid at han har lest en bok eller to siden sist, og er i ferd med å bygge en spillestil som blir farlig i framtidige turrer.

Lykken står den heldige bi sier de, og er det noen i klikken som har ry på seg for å ha hellet med seg, er det Psycho. Turen har latt vente på seg denne sesongen i EtterDE, men han vant ihvertfall den første store flippen denne kvelden da hans par i 6 stod opp allin mot friskusen Billys 87s. Billy debuterte med 2 poeng, men tok med seg sitt gode humør bort i sidelaget.

Psycho var på hugget og sendte Prince på railen etter at alle sjetongene endte i midten på en J-høgflopp. Psycho sin KK var stor favoritt mot Prince sin KJ, og en av lederne i sammendraget før denne kvelden måtte innfinne seg med 3 fattige poeng.

Psycho forsatte sin parademarsj når han spiste Thai sin shorte stack med J7 mot Aq. Thai måtte trøste seg med at selv om det ikke ble geld, ble det nok poeng til at han kunne krype vekk fra rangeringens bunnspot.

Psycho overlot neste utslagning til sin gode venn Nuts, som spilte sin tress elegant og sendte Value vekk fra filten. Nuts hadde kj, mens Value hadde a9 og bordet lå ajjx.

The Boat limte lenge med sin shorte stack, bestemt på å ihvertfall få igjen pengene han hadde investert i rebuyperioden. Kortgudene lønnet ikke hans tålmodighet, og hans A4 klarte ikke å dra på mot Psycho sin Aj.

Det var tid for boblespill, og det tok ikke lange tiden før den shorteste av de gjenstående fire, The One, ble sendt ut som boblegutt. Grunderen dro rimelig dødt med sin QT mot Nuts sin 22 på bordet t82. Tre glade gutter var klar for å fordele seg på pallen .

Det ble Ilderen, som bare en gang har gått fra EtterDE medaljeløs (boblegutt hos Thai), som ble slått ut på tredjeplass. Hans ærlige TT stod ikke opp i mot Nuts sine QQ, og ut av rekken han gikk. Penger og nok en solid poengfangst gjorde at Ilderen tok dette med meget godt humør. Ilderen har parkert alle andre i sammendraget, og den fintspillende økonomen ser ut til virkelig ut til å ha knekket kodene for å oppnå suksess i disse gladlagene.

Igjen stod Nuts og Psycho. De gjorde en kjapp deal om pengene, men spilte en dryg kamp for poengene. Til slutt vant Nuts med K7 mot Pyscho sine 85. Dette var Psycho sin første medalje i EtterDE, mens Nuts tok sin andre plassering på pallen. Vi gratulerer begge to med skamsolid innsats.

Siden ingen kjørte og barskapet til verten sto vidåpent var det ingen i laget som ikke oppnådde solid brennevinsbris utover kvelden og natten. Gjennomsnittspromillen i EtterDE denne fredagen kan sikkert måle seg med en de opererer med på Smedvig Drilling sitt årlige julebord. Dette førte til en del rør og tull, men The One har tatt en ringerunde og kan forsikre alle om at det igjen er harmonisk i soldatleiren. Vi må huske til de framtidige turrer at selv om drikken er brun, er det viktigste at vi koser oss.

Vi holder oss i Bergen Sør, og samler uthvilte tropper til dyst igjen 29. mai hos The Boat. Verten ønsker at alle tar med seg badebukse, og dette blir en tidlig anledning for de ambisiøse av oss å prøvevise matabodyen før strandsesongen virkelig tar fyr. Eventuelle forfall må meldes inn så tidlig som mulig.

Under følger tellende rangering, vi sveises!

1. Ilderen 33 poeng (4 turrer, 2 sølv, 1 bronse)
2. Prince 23 poeng (4 turrer, 1 gull)
2. Nuts 23 poeng (3 turrer, 1 gull,1 bronse)
2. Psycho 23 poeng (4 turrer, 1 sølv)
5. The One 22 poeng (4 turrer)
6. The Killer 18 poeng (2 turrer, 1 gull, 1 bronse)
7. Value 17 poeng (3 turrer, 1 sølv)
8. The Boat 16 poeng (3 turrer, 1 bronse)
9. ACE 15 poeng (4 turrer)
10. Akutten 10 poeng (1 turre, 1 gull)
11. Geiten 6 poeng (3 turrer)
12. Flush 5 poeng (1 turre)
12. Thai 5 poeng (2 turrer)
14. Hesten 2 poeng (1 turre)
14. Billy 2 poeng (1 turre)

onsdag 15. april 2009

Mannefall

Hei igjen.

De siste 48 timene har det skjedd store ting. Folk er rett og slett ikke nøyaktig med almanakkene sine. Thai kan komme likevel, men grunderen her slapp å få en kule i posten av superreserve Prince siden flere faste har meldt forfall.

Geiten, Flush og Akutten har meldt pass denne gangen. Prince og Value er kjente reserver, mens "Billy"blir et nytt bekjentskap for EtterDE. 

Vi ønsker velkommen til dyst førstkommende fredag! 

Husk å legg bilnøkler hjemme og rydd ut barskapet!